Skibka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 tigrunia napisał(a):A mogę zapytać dlaczego rozmnożyłaś Sisi skoro nie ma rodowodu ? Ona chyba nie pisała nigdzie że Sisi miała szczeniaki.. Quote
martyska Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziękuję bardzo za życzenia :loveu: Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Martyna :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Skibka']Ona chyba nie pisała nigdzie że Sisi miała szczeniaki.. Gdzieś na galeriach widziałam zdjęcia Niki ze szczeniakami Sznaucera miniaturowego :p EDIT: O tu : http://www.dogomania.pl/forum/11476373-post1343.html Quote
Skibka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='tigrunia']Gdzieś na galeriach widziałam zdjęcia Niki ze szczeniakami Sznaucera miniaturowego :p EDIT: O tu : http://www.dogomania.pl/forum/11476373-post1343.html Aha, to sorki myślałam, że o tej galerii mówisz.. To jednak miała...:cool1: Quote
martyska Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Owszem miała dzieci, ale to po prostu był przypadek, bo moja babcia ma pieska sznaucerka i przez przypadek się to stało. Ale to już się nigdy nie powtórzy, ponieważ Sisi zmarła:placz: (w święta). Niestety dla naszej rodziny były to bardzo pechowe święta, nawet nie wiem jaki był tego powód...:placz: Quote
Aurunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 martyska napisał(a):Owszem miała dzieci, ale to po prostu był przypadek, bo moja babcia ma pieska sznaucerka i przez przypadek się to stało. Ale to już się nigdy nie powtórzy, ponieważ Sisi zmarła:placz: (w święta). Niestety dla naszej rodziny były to bardzo pechowe święta, nawet nie wiem jaki był tego powód...:placz: Bardzo mi przykro trzymaj się :-( Quote
martyska Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Jakoś próbuję, ale jak przechodzę w ogrodzie obok tego miejsca to mnie coś łapie, bo stało się to na dworze. Nie wiem dlaczego tak nagle odeszła, zawsze była zdrowa, po prostu okaz zdrowia, a ma dopiero 3,5 lata... zrobiła kupkę i obok zmarła, tak od razu, nie wiecie może dlaczego... przynajmniej jakieś przypuszczenia. Gdyby dłużej cierpiała to by do domu przyszła czy gdzieś a ona na środku podwórka i obok kupkę zrobiła... Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :placz::placz::placz: Bardzo mi przykro :-(:-(:-( Nie wiem dlaczego tak się mogło stać... Może na ogrodzie coś zjadła, nie wiem może jakieś trujące liście albo kwiaty:shake: Współczuje ci takich świąt :placz::placz::placz: Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No przyznam świąt nie miałam za wesołych, raczej w smutku i płaczu...:placz::placz: Bardzo możliwe, że coś zjadła, w końcu jest dużo rzeczy przez które mogła się zatruć...:placz: Dzisiaj jak ją zobaczyłam taką leżącą, skamieniałą na ziemi, akurat mój tata ją obracał, bo sprawdzał czy nie ma żadnych obrażeń to jak kamień. Straszne:placz: Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jednak zdecydowałaś się ją zobaczyć? To dobrze...:-( I co zostawiasz sobie suczkę po Sisi??? Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No tak, postanowiłam ją zobaczyć...:placz: A tego jeszcze nie wiem... Quote
dysia-u Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 czeka na nowe prezenty pod choinką? Bardzo piękne ma futerko.:loveu: Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Dziękuję:lol: Oczywiście że czeka i się doczekała:p Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='martyska'] Dzisiaj jak ją zobaczyłam taką leżącą, skamieniałą na ziemi, akurat mój tata ją obracał, bo sprawdzał czy nie ma żadnych obrażeń to jak kamień. Straszne:placz: Dlaczego ona jeszcze nie została pochowana ?? :crazyeye: Napisałaś, że zmarła w Święta!! :crazyeye: Quote
Zuza i Noddy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bardzo mi przykro z powodu Sisi, a Niki prześliczna. Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 tigrunia napisał(a):Dlaczego ona jeszcze nie została pochowana ?? :crazyeye: Napisałaś, że zmarła w Święta!! :crazyeye: Ponieważ nie miał kto, był tylko dziadek, a on raczej się do tego nie garnie, ale dzisiaj zostanie pochowana. Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu Sisi, a Niki prześliczna. Dziękuję, mam nadzieję, że będziecie tutaj bywać częściej... Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 naimax napisał(a):Rowniez bardzo mi przykro z powodu Sisi biedny psiaczek... Niki przepiekna!! Dziękuję... Miło mi, że przywitałaś również do mnie:p Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rowniez bardzo mi przykro z powodu Sisi biedny psiaczek... Niki przepiekna!! Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Mam wiadomość... Niki ma cieczkę chyba, ponieważ tyle psów przychodzi do niej, więc wszystko na to wskazuje:eviltong: teraz będzie pilnowanie...:-o Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ojej :D i tylko tak sie to objawia u niej? :D nie brudzi? Ciekawe kiedy moja stanie sie kobietka :D:D Quote
martyska Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Tzn. to chyba dopiero początek, bo wczoraj zauważyłam... Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Już??? Moja jest starsza i jeszcze nie ma...:roll: No to chyba nas też to czeka w najbliższym czasie... Quote
Recommended Posts