Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo za życzenia :loveu:

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Martyna :loveu::loveu:

Posted

Owszem miała dzieci, ale to po prostu był przypadek, bo moja babcia ma pieska sznaucerka i przez przypadek się to stało.
Ale to już się nigdy nie powtórzy, ponieważ Sisi zmarła:placz: (w święta).
Niestety dla naszej rodziny były to bardzo pechowe święta, nawet nie wiem jaki był tego powód...:placz:

Posted

martyska napisał(a):
Owszem miała dzieci, ale to po prostu był przypadek, bo moja babcia ma pieska sznaucerka i przez przypadek się to stało.
Ale to już się nigdy nie powtórzy, ponieważ Sisi zmarła:placz: (w święta).
Niestety dla naszej rodziny były to bardzo pechowe święta, nawet nie wiem jaki był tego powód...:placz:

Bardzo mi przykro trzymaj się :-(

Posted

Jakoś próbuję, ale jak przechodzę w ogrodzie obok tego miejsca to mnie coś łapie, bo stało się to na dworze. Nie wiem dlaczego tak nagle odeszła, zawsze była zdrowa, po prostu okaz zdrowia, a ma dopiero 3,5 lata... zrobiła kupkę i obok zmarła, tak od razu, nie wiecie może dlaczego... przynajmniej jakieś przypuszczenia. Gdyby dłużej cierpiała to by do domu przyszła czy gdzieś a ona na środku podwórka i obok kupkę zrobiła...

Posted

:placz::placz::placz: Bardzo mi przykro :-(:-(:-(
Nie wiem dlaczego tak się mogło stać...
Może na ogrodzie coś zjadła, nie wiem może jakieś trujące liście albo kwiaty:shake:
Współczuje ci takich świąt :placz::placz::placz:

Posted

No przyznam świąt nie miałam za wesołych, raczej w smutku i płaczu...:placz::placz:
Bardzo możliwe, że coś zjadła, w końcu jest dużo rzeczy przez które mogła się zatruć...:placz:
Dzisiaj jak ją zobaczyłam taką leżącą, skamieniałą na ziemi, akurat mój tata ją obracał, bo sprawdzał czy nie ma żadnych obrażeń to jak kamień. Straszne:placz:

Posted

[quote name='martyska']
Dzisiaj jak ją zobaczyłam taką leżącą, skamieniałą na ziemi, akurat mój tata ją obracał, bo sprawdzał czy nie ma żadnych obrażeń to jak kamień. Straszne:placz:
Dlaczego ona jeszcze nie została pochowana ?? :crazyeye: Napisałaś, że zmarła w Święta!! :crazyeye:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dlaczego ona jeszcze nie została pochowana ?? :crazyeye: Napisałaś, że zmarła w Święta!! :crazyeye:

Ponieważ nie miał kto, był tylko dziadek, a on raczej się do tego nie garnie, ale dzisiaj zostanie pochowana.