Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki w wieku 8 tyg. Taka malutka...
">

A tutaj tak słodko śpi...

NIKI Dorplant jej rodzicami są:
Matka: KAYAH Terra Atlantis
Ojciec: NARMER Sam Urok

Niki nie długo będzie miała 5 miesięcy, więc duża już z niej dziewczynka... Ma charakterek prawdziwego terrierka. Chociaż jest również przyjazna i całuśna.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Aurunia napisał(a):
Martyna powinnaś Niki obciąć włoski na uszach ( 1/3 długości ucha ) Niki jest ładna ;)

Właśnie wczoraj to zrobiłam :p

Bardzo dziękujemy, mam nadzieję, że będziecie tu częściej bywać :loveu:

Posted

[quote name='Aurunia']Śliczna i co będziecie ją wystawiać???
No szkolimy ją pod kontem wystaw, a jak będzie tego jeszcze nie jestem pewna. :eviltong:

Znów Nikuśka, przy choince... :loveu:

Posted

[quote name='Skibka']My witamy się po raz pierwszy u Was! :lol:
i znowu kolejna galeryjka do oglądania..
Wstawiaj więcej fotek i może opowiedz coś o sobie chętnie Cię poznamy!
Witamy!!! Mam nadzieję, że będziecie tutaj często bywać...:eviltong:
No to tutaj więcej fotek.
W ogrodzie:

Ulubione miejsce- kuchnia:

No to tak... Mam na imię Martyna, jestem zwykłą nastolatką, która bardzo kocha pieski, szczególnie te małe. Oczywiście zaliczają się do nich yorki.
Ale mam oprócz Niki jeszcze sunię rasy Sznaucerek Miniaturowy ma 3,5 latek. Razem z Niki dogadują się fantastycznie:p Obie są wielkimi głodomorami, więc gdy wracają ze spacerku od razu kierują się do misek z nadzieją, że coś tam znajdą...:lol: W domu kieruje prawo dżungli, kto pierwszy ten lepszy:eviltong: ale i tak drugi dostanie.
Zawsze marzyłam o yoreczku, lecz rodzice tyle się nasłuchali od ludzi że to takie wrażliwe pieski itp. itd. więc postanowili, że kupią mi sznaucerka mini z racji tego, że babcia też ma i jest bardzo fajny.
W tym roku nadarzyła się okazja żebym mogła mieć drugiego pieska, mama i tata się zgodzili, więc oczywiście wybrałam yorka, zaczęłam szukać i znalazłam. Kiedy pojechaliśmy do hodowli i zobaczyłam Niki jeszcze bardziej zakochałam się w tej rasie. Tak więc teraz mam dwie cudowne sunie Niki i Sisi, dwa łobuziaki:p

Posted

Umieszczę zdjęcia, tylko nie teraz, później, bo w tej chwili jestem na innym komputerze i tutaj nie mam jej żadnych zdjęć.
Tak myślałam nad inną galerią dla Sisi, bo będą się mieszały i w dodatku innej rasy... A Sisi nie ma rodowodu, to mój pierwszy piesek i tak właściwie wtedy jeszcze nie wiele wiedziałam, piesek do kochania.