Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godzine temu znalazłam z mama wracając ze sklepu, jamnikowata sunie:roll:ktos ja wyrzucil z samochodu:angryy:(prawie na moich oczach), jest mloda, Byla bardzo nieufna, nie moglysmy jej zlapac siedziala blisko ruchliwej trasy, balam sie zeby nie wybiegla na jezdnie:-(nie moglam jej tam zostawic jest teraz u mnie, Ma powiekszone cycuszki nie wiem moze byc szczenna:roll:zaraz wrzuce zdjecie, jest bardzo ruchliwa i mam tylko jedno w miare dobre i do tego z telefonu ale to tak na szybko:placz:

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mloda ma okolo roczku jamikowata sunia,ma teraz cieczke, do psow nie agresywna lubi sie bawic, koty troche gania, ale na zawolanie reaguje, i momentalnie wraca, boi sie mezczyzn (ok 40, mlodych nie)byc moze byla bita,poza tym oaza spokoju, lagodnosci, milosci, umie zachowywac czystosc w domu, nie lubi duzo biegac , najchetnie lezala by i sie przytulala, uwielbia pieszczoty

Posted

justysiek napisał(a):
nie spadamy śliczna:diabloti:

justys dobrze ze ja przygarnelas:loveu:

moze napisac w watku kieleckim/ pozumiem ze w garazu bedzie mogla pomieszkac u Ciebie? /

jesli szczenna ...hmmmm weterynarz powinien obejrzec

zawiadomie kielecki watek chyba ze juz to uczynilas i trzeba pidnosci podnosci...wiesz to nielatwe
trzeba jej schronienie jakiesprzygotowac, jakies cieply kocyk, karton zeby czula sie biezpiecznie, moze jakas stara walizka jest w domu albo torba...

musi byc zszokowana
biedactwo...

Posted

pixie napisał(a):
justys dobrze ze ja przygarnelas:loveu:

moze napisac w watku kieleckim/ pozumiem ze w garazu bedzie mogla pomieszkac u Ciebie? /

jesli szczenna ...hmmmm weterynarz powinien obejrzec

zawiadomie kielecki watek chyba ze juz to uczynilas i trzeba pidnosci podnosci...wiesz to nielatwe
trzeba jej schronienie jakiesprzygotowac, jakies cieply kocyk, karton zeby czula sie biezpiecznie, moze jakas stara walizka jest w domu albo torba...

musi byc zszokowana
biedactwo...

juz wszystko ma:loveu:troche sie oswoila, dostala jesc, pic, spi sobie u mnie w kotlowni ma cieplutko prawie jak w domu:roll:tyle moge dla niej zrobic:oops:

Posted

Sunia może być "po szczeniakach", ale możesz też mieć niespodziankę :-(

Takiego kogoś, kto psa z samochodu wyrzuca wiem, jakbym potraktowała! Ale to się nie nadaje na forum publiczne!

Posted

Majaa napisał(a):
Sunia może być "po szczeniakach", ale możesz też mieć niespodziankę :-(

Takiego kogoś, kto psa z samochodu wyrzuca wiem, jakbym potraktowała! Ale to się nie nadaje na forum publiczne!

wydaje mi sie, choc znawca nie jestem:roll:ze moze byc szczenna. O ja tez wiem ale wszysto sie dzialo tak szybko ze nawet nie myslalam o spisaniu numerow:angryy:mialam na smyczy swojego psa i juz ciemno bylo:cool1:

Posted

erka napisał(a):
Justysiek, a jestes w stanie zabrac ja do weta? Jezeli jest szczenna, to może jeszcze sterylkę aborcyjna dalo by się zrobić?

aktualnie nie, po pierwsze dzis sie nam popsul samochod a po drugie jestem splukana:-(moge sie mylic z ta ciaza, ale wydawalo mi sie ze ma powiekszone cycuszki, i by sie zgadzalo czemu wyladowala na ulicy:angryy:

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Śliczna sunia! Biedactwo, nie rozumiem jak ludzie moga wyrzucac taka slicznotke. Mam nadzieje, ze uda jej sie znalesc domek. Jakby co moge jej zrobic ogloszenie np. na alegratce.

bede wdzieczna:loveu:[postaram sie sama cos zrobic, ale nie mam bardzo czasu:-(Erko- mozliwe:placz:

Posted

erka napisał(a):
Justysiek, jeżeli możesz ja zabrac do weta, to pokryjemy koszty wizyty. I jak bedzie trzeba sterylki.

oki ja sie postaram, w wekend, jak mo chlopak bedzie to wtedy, a do ktorego weta?

Posted

mala sunia ...
to pierwsza noc poza zlym domem

jestes juz bezpieczna malenka, koszmar juz sie skonczyl i nikt juz ciebie nie bedzie wyrzucal z samochodu

justynko jestes wspaniala i Twoja Mama takze
pozdrawiam goraco

Posted

pixie napisał(a):
mala sunia ...
to pierwsza noc poza zlym domem

jestes juz bezpieczna malenka, koszmar juz sie skonczyl i nikt juz ciebie nie bedzie wyrzucal z samochodu

justynko jestes wspaniala i Twoja Mama takze
pozdrawiam goraco

naprawde nic wielkiego nie zrobilam:oops:nie mogalam jej tam takiej wytraszonej zostawic, jest mlodziutka na mojego oko, juz zaczyna merdac ogonkiem i nawet mnie polizala:multi:to juz wielki sukces bo jak a wzielam na rece cala droge ok 30 min sie trzesla:shake:dzis kupie jej obroze, i wymyslic trzeba jej imie:cool3: