Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moj labek ma 2 miesiace i 3 tygodnie... kiedy wychodzimy z domu do ogrodu (mieszkam na wsi wiec mamy duzy ogrodzony ogrod) bardzo sie cieszy, jak stoimy przed domem na szosie tez sie nie boi jednak gdy odejdziemy kawalek poza terytorium domostwa mały popipiskuje...wybiega przedemnie i sie patrzy na mnie blagalnym wzrokiem...wtedy klekam przy nim i go przytulam a On wdrapuje mi sie na kolana i mnie lize. Jak sie podniose sytuacja sie powtarza. Co mam robic? czy kontynowac spacer? ale mały sie boi nie chce go zniechecac.
prosze o pomoc. Pozdrawiamy

Posted

dodam jeszcze ze Fabio przeniosl sie z miasta na wieś... i nie boi sie nowosci, lubi poznawac swiat...tylko zastanawia mnie to zachowanie...moze nie czuje sie pewnie przy mnie jak wychodzimy? prosze o rade. Pozdrawiamy.

• 2 months later...
Posted

od niedawna moj pies zaczal sie dziwnie zachowywac, mamy wychodzic na spacer cieszy sie ale kiedy biore smycz , szelki i kaganiec, ucieka i chowa se do budy, albo stoi daleko odemnie i nie chce wracac, nawet gdy chcem mu dac smakolyk:shake:poradzcie mi co robie zle?:roll: