Becia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Łikend teraz, pewnie odwiedzinki Grocik miał...:razz:....dzięki dziewczyny....:Rose: Albiemu też prosiła was pozdrowić i ucałowac bo sama pojechała z 2 psiakami do Warszawy i dostępu do netu nie ma......:buzi: Quote
karusiap Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Rano byla jedna silna grupa pod wezwaniem:evil_lol:na pewno zdadza relacje jak piesiu,a my bedziemy tez po poludniu wiec jeszcze raz zajrzymy:loveu: Quote
Becia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 karusiap napisał(a):Rano byla jedna silna grupa pod wezwaniem:evil_lol:na pewno zdadza relacje jak piesiu,a my bedziemy tez po poludniu wiec jeszcze raz zajrzymy:loveu: Kochamy was dziewczyny.....:buzi::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu: Quote
agamika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :evil_lol: podtyka główkę, i łapą przypomina o Sobie :evil_lol: tak, dziś było fajnie psom w hotelu bo miały poranne i popołudniowe widzenia :diabloti: a następne we wtorek :cool3: cudaczek :loveu: Quote
karusiap Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pozapieszczalysmy dzis dodatkowo Grota w boksie.Perelka caly czas podtyka glowke i patrzy tymi slicznymi slepkami:loveu::loveu:Cudowny skarbek. Quote
Becia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 karusiap napisał(a):caly czas podtyka glowke i patrzy tymi slicznymi slepkami:loveu::loveu:Cudowny skarbek. tylko gdzie ten domek !!!!....:placz: Quote
albiemu Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 jak wiele spokoju dajecie moim nerwom, kiedy wiem, że Grot ma tam WAS ... nie wiem jak dziękować Wam za niego ... Zarażam Grotem kolejnych pięknych ludzi. Będąc w Warszawie pokazałam go fantastycznemu małżeństwu Jackowi i Iwonce, którzy chociaż zapsieni obiecali rozglądac się za czymś dla Grota ... Ma w sobie coś ten pies, że zaraża sobą ludzi. Wielka mądrość w nim i wyjątkowość ... Grocie tule mocno, szczerze i jedynie ... BARDZO MI BRAKUJE TWOJEJ PSIEJ MĄDROŚCI, CIEPŁA, WYJĄTKOWOŚCI. Tęsknie za Tobą sercem bo w nim masz u mnie dom ... piękny Grocie:-( Quote
agamika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :loveu:a Grot juz wcale nieśmiało nie prosi o uwagę , tylko drze sie na cały budynek ..." ejjj ,mała choc not u do mnie, JA ide na spacer teraz ... " to jest porządne fajne psisko co prawda dzis na spacer znowu inna ciotka mi go porwała :placz:, ale "mamy"w hotelu teraz takie zatrzesienie bid ze sie trzeba nimi dzielić ...:placz: ale i tak se go wygłaskałam :p dostaje gotowane jedzonko :loveu: i wciąga jak odkurzacz :evil_lol: Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dziewczyny, jak to dobrze, że jesteście :loveu::klacz: Grotku, widzisz ? nie jesteś sam :calus::loveu: Quote
Becia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jak cudownie się czyta takie wieści.....:loveu: Widac że Grot dobrze się czuje w tym miejscu.....gotowane jedzonko, wcina wszystko...:multi::multi::multi: To dzięki Wam dziewczyny i chyba magii tego miejsca....choć nie byłam, nie widziałam...ale cos być musi na rzeczy skoro Grot wiare w życie odzyskał.....:loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dobrze,ze chłopak stanowczy i jak trzeba to woła:eviltong: Quote
agamika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :loveu: ja nie wiem czy to możliwe ale ja go jeszcze bardziej lubię :loveu: i tak dzisiaj go obserwowałam to on mi wilka bardzo przypomina ... ale nie ONka tylko WILKA :loveu: edit_f z Nim szła to czasem ledwo nadążyć mogła :evil_lol: ... A Grot porusza sie pięknie :loveu: :loveu: :loveu: w początkowym okresie nie bardzo chciało mu sie wychodzic na spacerki, a teraz sam sie pcha :loveu: ... i chłplak stara sie zachowaywac czystośc :loveu: mądre bardzo mądre psisko :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ekstra:) Mi od poczatku wilka przypominał i nawet ustaliliśmy z kierownikiem ze wilka kanadyjskiego o ile taki istnieje ;) :D Quote
Becia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kochane psisko.....jak dobrze że do was trafił......:loveu: Quote
Miśka84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Groci wykończysz cioteczki na tych spacerkach ;):evil_lol: Quote
agamika Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak ciotki mmoooooooocno rozjasnia monitory to moze cos zobaczą :oops: a jutroi rano znowu odwiedzinki :loveu: YouTube - 100 9336 Quote
Becia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ło matko dziewczyny....:crazyeye:..to wy po nocy z psami w hotelu chodzicie ???:evil_lol: Widac że Grocik ma sie świetnie....taki energiczny, pobudzony spacerkiem.......ech, w schronisku ostatnio to sie nawet podnosic nie chciał.... Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Grocisko dzisiaj bardzo mnie ucieszyl.Byla taki wesoly,jak przyszlysmy byl akurat na spacerze,zaczal sie przytulac i...tracac lapka do zabawy:loveu::loveu: Quote
Neczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wspaniale oglądać takie zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ... piękne zdjęcia ... Grot ma przy Was dom ... Ja zawsze powtarzam, że dajemy psiakom domy w domach i sercach. Grot widać, że jest spokojniejszy, ufniejszy i ... ehhh Naprawdę kawał świetnej roboty tam robicie! DZIĘKUJĘ :loveu: Grocie ... dobrze kochany będzie. Mirabela smyra kocim ruchem ... ostatnio córka sąsiadki rozglądała się za Tobą mówiąc - chau ...? Widzisz kochany dalej u mnie jesteś. Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oj,ale wstyd:oops:na zdjeciach dopiero widze,ze wezmiemy sie za czesanko nastepnym razem:) Quote
albiemu Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 karusiap napisał(a):oj,ale wstyd:oops:na zdjeciach dopiero widze,ze wezmiemy sie za czesanko nastepnym razem:) ojj luuubi :) Ja naprawdę sporo z niego wyczesałam jak był u mnie ale jeszcze szczotka potrzebna :) ... zobaczysz jaki będzie zadowolony :loveu: Quote
agamika Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='albiemu']... Naprawdę kawał świetnej roboty tam robicie! quote] :roll::mad: jakiej roboty ?! spacery z Grotem to sama przyjemnośc :loveu: ... a największa radośc to zaobaczyc e ogonem merda jak Nas zobaczył:loveu: ... jaa, niepisałam ale ostatnio edit_f Grot bronic chciał ( PS. filmik nie był noca ale o zmierzchu :eviltong: .. mój aparat nie wydala wtedy :evil_lol: ) jak sie pojawiły jakies psy na horyzoncie na łace , to zaczął powarkiwac i KONIECZNIE chciał tam do nich iśc :evil_lol: . Ja go wołałam do siebie zeby szedł , edit go ciągła , ale chwilę musiała z Nim "powalczyć" zeby w koncu dał se spokój :lol: aaa...i chciał mi dzis reke połknac jak parówke poczuł :shake::mad: dostaje ekstra porcje zawsze, gotowanego zeby prszytył, od własciela hotelu, i nawet P.Tomek nie moze sie doczekac kiedy on w koncu przytyje :evil_lol: ... za kazdym razem "zadrecza" nas pytaniami czy cos juz widac czy przytył :evil_lol::loveu: (os przepraszam za chaotyczny post, ale w pospiechu pisanny zeby szef nie ozbacxzył coi ja robie ) :diabloti: Quote
Recommended Posts