Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

Posted

Łikend teraz, pewnie odwiedzinki Grocik miał...:razz:....dzięki dziewczyny....:Rose:
Albiemu też prosiła was pozdrowić i ucałowac bo sama pojechała z 2 psiakami do Warszawy i dostępu do netu nie ma......:buzi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Rano byla jedna silna grupa pod wezwaniem:evil_lol:na pewno zdadza relacje jak piesiu,a my bedziemy tez po poludniu wiec jeszcze raz zajrzymy:loveu:

Kochamy was dziewczyny.....:buzi::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol: podtyka główkę, i łapą przypomina o Sobie :evil_lol:

tak, dziś było fajnie psom w hotelu bo miały poranne i popołudniowe widzenia :diabloti:

a następne we wtorek :cool3:
cudaczek :loveu:

Posted

jak wiele spokoju dajecie moim nerwom, kiedy wiem, że Grot ma tam WAS ... nie wiem jak dziękować Wam za niego ...

Zarażam Grotem kolejnych pięknych ludzi. Będąc w Warszawie pokazałam go fantastycznemu małżeństwu Jackowi i Iwonce, którzy chociaż zapsieni obiecali rozglądac się za czymś dla Grota ... Ma w sobie coś ten pies, że zaraża sobą ludzi.

Wielka mądrość w nim i wyjątkowość ...

Grocie tule mocno, szczerze i jedynie ...

BARDZO MI BRAKUJE TWOJEJ PSIEJ MĄDROŚCI, CIEPŁA, WYJĄTKOWOŚCI. Tęsknie za Tobą sercem bo w nim masz u mnie dom ... piękny Grocie:-(

Posted

:loveu:a Grot juz wcale nieśmiało nie prosi o uwagę , tylko drze sie na cały budynek ..." ejjj ,mała choc not u do mnie, JA ide na spacer teraz ... "

to jest porządne fajne psisko

co prawda dzis na spacer znowu inna ciotka mi go porwała :placz:, ale "mamy"w hotelu teraz takie zatrzesienie bid ze sie trzeba nimi dzielić ...:placz:

ale i tak se go wygłaskałam :p

dostaje gotowane jedzonko :loveu: i wciąga jak odkurzacz :evil_lol:

Posted

Jak cudownie się czyta takie wieści.....:loveu:
Widac że Grot dobrze się czuje w tym miejscu.....gotowane jedzonko, wcina wszystko...:multi::multi::multi: To dzięki Wam dziewczyny i chyba magii tego miejsca....choć nie byłam, nie widziałam...ale cos być musi na rzeczy skoro Grot wiare w życie odzyskał.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu: ja nie wiem czy to możliwe ale ja go jeszcze bardziej lubię :loveu:

i tak dzisiaj go obserwowałam to on mi wilka bardzo przypomina ... ale nie ONka tylko WILKA :loveu:

edit_f z Nim szła to czasem ledwo nadążyć mogła :evil_lol: ...
A Grot porusza sie pięknie :loveu: :loveu: :loveu:

w początkowym okresie nie bardzo chciało mu sie wychodzic na spacerki, a teraz sam sie pcha :loveu: ... i chłplak stara sie zachowaywac czystośc :loveu: mądre bardzo mądre psisko :loveu:

Posted

Ło matko dziewczyny....:crazyeye:..to wy po nocy z psami w hotelu chodzicie ???:evil_lol:
Widac że Grocik ma sie świetnie....taki energiczny, pobudzony spacerkiem.......ech, w schronisku ostatnio to sie nawet podnosic nie chciał....

Posted

... piękne zdjęcia ... Grot ma przy Was dom ...

Ja zawsze powtarzam, że dajemy psiakom domy w domach i sercach. Grot widać, że jest spokojniejszy, ufniejszy i ... ehhh Naprawdę kawał świetnej roboty tam robicie!

DZIĘKUJĘ :loveu:

Grocie ... dobrze kochany będzie. Mirabela smyra kocim ruchem ... ostatnio córka sąsiadki rozglądała się za Tobą mówiąc - chau ...? Widzisz kochany dalej u mnie jesteś.

Posted

karusiap napisał(a):
oj,ale wstyd:oops:na zdjeciach dopiero widze,ze wezmiemy sie za czesanko nastepnym razem:)

ojj luuubi :)

Ja naprawdę sporo z niego wyczesałam jak był u mnie ale jeszcze szczotka potrzebna :) ... zobaczysz jaki będzie zadowolony :loveu:

Posted

[quote name='albiemu']... Naprawdę kawał świetnej roboty tam robicie!
quote]
:roll::mad: jakiej roboty ?!

spacery z Grotem to sama przyjemnośc :loveu: ...

a największa radośc to zaobaczyc e ogonem merda jak Nas zobaczył:loveu: ...
jaa, niepisałam
ale ostatnio edit_f Grot bronic chciał ( PS. filmik nie był noca ale o zmierzchu :eviltong: .. mój aparat nie wydala wtedy :evil_lol: ) jak sie pojawiły jakies psy na horyzoncie na łace , to zaczął powarkiwac i KONIECZNIE chciał tam do nich iśc :evil_lol: . Ja go wołałam do siebie zeby szedł , edit go ciągła , ale chwilę musiała z Nim "powalczyć" zeby w koncu dał se spokój :lol:

aaa...i chciał mi dzis reke połknac jak parówke poczuł :shake::mad:

dostaje ekstra porcje zawsze, gotowanego zeby prszytył, od własciela hotelu, i nawet P.Tomek nie moze sie doczekac kiedy on w koncu przytyje :evil_lol: ... za kazdym razem "zadrecza" nas pytaniami czy cos juz widac czy przytył :evil_lol::loveu:

(os przepraszam za chaotyczny post, ale w pospiechu pisanny zeby szef nie ozbacxzył coi ja robie ) :diabloti: