agamika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a jak długi jednorazowy spacer może mieć , żeby go nie przeforsować ? czy można po prostu iść ile będzie chciał ? Quote
halcia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Napiszcie potem ,co u Grota słychac,jak Was przyjął....i wszystko... Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 agamika napisał(a):a jak długi jednorazowy spacer może mieć , żeby go nie przeforsować ? czy można po prostu iść ile będzie chciał ? ile będzie chciał, ze mną dwie godziny spacerkiem dał radę ale to adrenalina i po dobrych rozgrzewkach ... ale Was o to nie proszę :lol: Powie Wam dość i tyle ... Laki zaczynają mu drżeć z wysiłku, zwrocic uwagę musicie na to i na spokojnie. Mięsnie będą go bolec jak za długo więc systematycznie na ile dacie radę i coraz dłużej :) DZIĘKI naprawdę nie wiecie ile dla mnie znaczy kontakt z Wami ... Grota mam w Was ... Quote
agamika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 halcia napisał(a):Napiszcie potem ,co u Grota słychac,jak Was przyjął....i wszystko... ale My sie już z Grotem znamy :evil_lol: ze wcześniejszych wizyt w hotelu , tylko nie wiedziałyśmy czyja to bida taka :oops: na obcych reaguje trochę nieśmiałością (czyli pierwsze nasze spotkanie ) ale jak zauważy ze się go chce głaskać,to podtyka łepek :loveu: i delikatnie przypomina o swoim istnieniu i ze czeka na dalszą część :evil_lol::loveu: on jest po prostu rozczulający :oops: Quote
Patia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 AleGratka : Piękny , duży , łagodny pies szuka domu ! Można wyróżnić , jeśli ktoś ma ochotę :cool3: Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT ) Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Quote
agamika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 becia66 napisał(a):Pati ja zapłacę za nr 4 tylko kto to zrobi ??? prześle pieniązki na konto czyjeś tylko niech sie ktoś zlituje.....:modla: to sie smsa wysyła i otrzymuje się kod sms'em zwrotnym , który Patia wpisze na alegratce tylko musi nr podać na jaki trzeba wysłać ;) aaa, i wyróżnienie jeśli dobrze pamiętam działa 7 dni ? Quote
Becia66 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Patia napisał(a):AleGratka : Piękny , duży , łagodny pies szuka domu ! Można wyróżnić , jeśli ktoś ma ochotę :cool3: Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT ) Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Pati ja zapłacę za nr 4 tylko kto to zrobi ??? prześle pieniązki na konto czyjeś tylko niech sie ktoś zlituje.....:modla: Quote
Patia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tak , siedem dni , Becia wyślę Ci instrukcję jak to zrobić , tylko jutro , ok ? Quote
Becia66 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Patia napisał(a):Tak , siedem dni , Becia wyślę Ci instrukcję jak to zrobić , tylko jutro , ok ? Oki Patia, ciesze sie bardzo bo może mój głupi łeb coś sie rozjaśni i skorzystają na tym inne psiaki......:eviltong::evil_lol: Quote
agamika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :evil_lol: yeeeeeeessss .... przynajmniej tu jestem pierwsza:multi: ... bo do boksu Grota :mad: wyprzedziła mnie karusiap podrzucając pod nogi szalonowściekłe szczeniaki :angryy: ale później sobie to odbiłam :eviltong: u Grota co prawda na spacer podkradła go edit_f :shake::mad: ( ;):loveu::loveu: ) , ale mogę napisać,z e bardzo ładnie szedł , trochu po tym jak przeczytałam o tym odbudowaywaniu mięsni to sie wystraszyłam czy Sobie da rade na pagórkach Lednickich :oops: ...ale bije się w pierś za owe zwątpienie ...szedł świetnie, równo , żwawo :loveu: a za chwile fotki Quote
karusiap Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Grot sciagnal mnie sam wzrokiem.Bawilysmy sie przed jego boksem ze szczeniorami (tzn bylysmy przez nie mordowane),a nagle patrze, a tu stoi slonko i niesmalo macha ogonkiem.....:loveu: Jest cudowny!!!!podtyka glowcie do glaskania:loveu: I dostal pyszna kostke, od edit:) najpierw niesmailo wachal,oblizywal ...mam nadzieje,ze zje:) Quote
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzieki dziewczyny ze tak dbacie o Grota to cudowny pies wiele przeszedł Czekam na fotki :) Quote
Becia66 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czy Grot mieszka w boksie na zewnątrz ?? nie wiem , jakos myslałam że w budynku.....:roll: Quote
karusiap Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 becia66 napisał(a):Czy Grot mieszka w boksie na zewnątrz ?? nie wiem , jakos myslałam że w budynku.....:roll: hmmm...a kto powiedzial,ze na zewnatrz? Jesli zmylila Cie zabawa ze szczeniorkami,to bawilysmy sie w budynku bo maluszki i tak maja kwarantanne po szczepieniu....a Grot zamieszkuje obok nich wiec gdy mialy sprzatane bawilismy sie troszke na korytarzu. Quote
Becia66 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 karusiap napisał(a):Grot sciagnal mnie sam wzrokiem.Bawilysmy sie przed jego boksem ze szczeniorami :) jakoś to mnie zmyliło.....:eviltong: Quote
agamika Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 becia66 napisał(a):jakoś to mnie zmyliło.....:eviltong: :eviltong: panikara jak już Karlina napisała, otoczenie zewnętrzne jest zbyt niebezpieczne dla maluchów w tym momencie, :shake: one w ogóle nie wychodzą na zewnątrz przepatrzyłam zdjęcia ... mój głupi idioten kamera wszystko rozmazał :placz: ... cos wrzuce, ale .. ehh Quote
halcia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ok,czekamy na bardziej usmiechniety pysio Grota. Quote
albiemu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 dziewczyny nie wiem nawet jak dziękować za wielkie serce dla Grota ... mnie brakuje słów i tak naprawdę to najpiękniej dziękuje Wam SAM GROT swoją ufnością i machaniem ogona ... DZIĘKUJĘ Quote
karusiap Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Grot mial dzis dluuugi spacer.Juz wracal z porzadnej wyprawy z agamika,gdy na ich drodze stanelam ja z Drwalem i...zawrocilismy towarzystwo spowrotem:evil_lol: Grot chodzi super,spokojnie,grzecznie,tylnie nozki trzyma bliziutko,tak delikatnie:oops: AA w boksie....hmmm....chyba bal sie,ze Aga zje mu sniadanie:eviltong:bo jak weszla do niego to od razu szybciej zaczal wcinac:evil_lol: A Pan Tomek mowi,ze suchego Grocik odmawia jedzenia,puchy wcina ale na nich nie przybierze ladnie na masie,wiec chyba szykuja mu sie wzgledy i gotowane jedzonko:loveu: Quote
albiemu Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 ja kombinowałam mu gotować i teraz tak ... Grot gotowane mięso jak najbardziej tak, ale już warzywa, makaron, ryż ... jedno wielkie jego oburzenie że jadł nie będzie. Dodawałam mu suchą karmę do tego ale to samo - spadaj mała! Raz udało mi się go nakłonić do suchej karmy jak wymieszałam mu z odrobiną pasztetu i mięsa. Połakomił się ale za drugim razem ten numer nie wyszedł ... I tak gotowałam w swoim jedynym garze i jak odmawiał niosłam tamtejszemu psu, który w pewnym momencie jak mnie widział z kolejnym żarciem czosnek sobie na szyi wieszał i znaki łapami na odwal się kobieto w powietrzu robił. Z budy nie wyszedł bo chyba utknął :) heheh Mięso gotowane, drób uuwieeeelbia, ale skubaniec nie tknie jak coś dodane do tego jest. Cieżka sprawa z karmieniem tego kochanego psiaka ... W schronie kasze liznął, coś tam niby jadł ale widzicie że schudł koszmarnie ... Ukochajcie Pana Tomasza, powiedzcie, że mamy kontakt ze sobą. Nie dzownię do niego bo wiem, że ma mase pracy a co chcę wiedzieć to mi napiszecie :) Quote
karusiap Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 albiemu napisał(a):ja kombinowałam mu gotować i teraz tak ... I tak gotowałam w swoim jedynym garze i jak odmawiał niosłam tamtejszemu psu, który w pewnym momencie jak mnie widział z kolejnym żarciem czosnek sobie na szyi wieszał i znaki łapami na odwal się kobieto w powietrzu robił. Z budy nie wyszedł bo chyba utknął :) heheh :roflt::roflt::roflt: a Pan Tomek wie,ze bardzo martwicie sie o Grota-to normalne;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bo to prawidzy wiłk jest i tylko miesko je :D Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziewczyny jak dobrze że jesteście tam na miejscu.....:buzi: Quote
Recommended Posts