Patia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A tu wątek Draculi - Kornela o którym wspominałam : http://www.dogomania.pl/forum/f85/ma-dom-krakow-dracula-biedny-pies-ze-schroniska-juz-sa-foty-105555/ Zdjęcia na stronie 2 . Quote
Neczka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dracula jest strasznie podobny do naszego Orzechowskiego Murzyna...:roll: YouTube - Murzn prosi o dom Quote
bico Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 proszę o numer konta, na który można przesłać pieniążki na wsparcie dla Grota. pozdrawiam. Quote
bico Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Neczka napisał(a):Wspaniałe nasze psisko :loveu: Tak, Grot akceptuje inne psiaki. Koty też. Niesamowity pies, ma w sobie takie "coś"... jest taki specyficzny. Taki ludzki... Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :roll: tak fajnie to napisałaś o Grocie... i po Grocika zdjęciach dobrze widać, że to co napisałaś jest prawdą... Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 W psich oczach obojętność zaklęta powinna być naszym wyrzutem sumienia zapisane smutkiem oczy Grota to porażki ludzkiego serca ... moja porażka bo chociaż sercem oddałam wiele, to jednak zawiodłam ... Proszę miejcie na niego oko, dzwońcie w razie jakichkolwiek pytań, ewentualnie podajcie mi kontakty do siebie. Dziekuję Wam za troskę mu okazaną. Wiele w tym psie czyjejś ludzkiej mądrości. Ma świadomość co traci i dlatego bardzo cierpi. Wyjątkowy pies ... i mój wielki szacunek do niego. Quote
JustynaM. Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Grciku ile smutku się kryje w tych twoich mądrych oczkach aż serce mi pęka :placz::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Grocik dałes szanse ludziom po raz kolejny ale czy oni tez dadza Ci szanse? Quote
agamika Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ostatnio udało mi się u Niego trochę posiedzieć ... jest cudowny ... delikatny ...taki kruchy sie wydaje :oops: PS. dorzućcie zdjęcia Pati do allegro ... ;) są piękne ... i przynoszą szczęście Quote
bico Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ponawiam pytanie/prośbę o numer konta na wsparcie Grota. może gdzieś we wcześniejszych postach było to podawane, a ja to przeoczyłam... chyba, że nie ma jakiś pilnych potrzeb finansowych... Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 bico napisał(a):ponawiam pytanie/prośbę o numer konta na wsparcie Grota. może gdzieś we wcześniejszych postach było to podawane, a ja to przeoczyłam... chyba, że nie ma jakiś pilnych potrzeb finansowych... Dziekujemy :) tu jest konto na ktore mozna wpłacic pieniazki a Weronika przekaże je komu trzeba tylko w przelewie trzeba napisac ze to dla Grota STOWARZYSZENIE OCHRONY ZWIERZĄT "NADZIEJA" Nr konta 03 109 02750 00000001 09476 057 Bank Zachodni WBK SA w Przemyślu Quote
Becia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dobranoc Grocie i ja pewnie pójdę spac choż te twoje smutne oczy zasnąc nie dają....:shake::-( Quote
bico Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dobra. pieniążki dla Grota właśnie poszły:lol: Quote
Patia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dziewczyny , ja jeszcze raz z pytaniem gdzie grot jest ogłoszony ? Widzę Allegro ale może potrzebuje Alegratkę , plakaty czy coś , dajcie znać . Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Patia napisał(a):Dziewczyny , ja jeszcze raz z pytaniem gdzie grot jest ogłoszony ? Widzę Allegro ale może potrzebuje Alegratkę , plakaty czy coś , dajcie znać . Grot ma ogłoszenia na - bono-polska.pl - pajeczyna.pl - pineska.pl - animalia.pl - warszawa.gumtree.pl - petworld.pl - vetmozga.com - autogielda.pl - rozglos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - mammisia.pl - petsy.pl - vendito.pl - twoje-ogloszenia.pl - poszukiwane.pl - schronisko24.pl - adopcja.8p.pl - neeon.pl - pchlitarg.info.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl - olx.pl Quote
Patia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przepraszam , teraz przeglądając watek jeszcze raz widzę , że to juz było napisane :oops: Na razie wrzuciłam go tutaj : Krakowskie zwierzaki Quote
Becia66 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ale allegratki nie ma ...:roll: Pati dasz radę ??? :modla: Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Patia napisał(a):Zrobię i jeszcze postaram się o plakat . DZIĘKUJĘ PATIA! Cudowne serce wyjątkowego psa ... Quote
karusiap Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jutro beda odwiedziny:loveu: Grot tez pojdzie na dodatkowy dluzszy spacerek:) Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 o rany .... proszę ukochajcie go od nas ... błagam. Szepnijcie że szukamy pomocy dla niego, że pamiętamy, że będzie dobrze .... Niech się trzyma dzielny ... Jak ja Wam zazdroszczę możliwości obcowania z nim ... Spacery są ważne, musi popracować nad masą mięśniową aby wzmocnić stawy. No i jedzenie bo bez niego to zapomnieć o mięśniach może. Kurcze ... ten pies musi wierzyć w ludzia i cieszę się, że Was tam ma - DZIĘKI Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 karusiap napisał(a):Szepniemy i wypiescimy;) Bo bedzie dobrze!!! Na pewno bedzie! a jakby malenstwo jesc nie chcialo...to my mamy sposoby,pokarmi sie z raczki,smakolyczka doda. Ale z tego co czytalam to je juz ladnie,wiec pewnie wie,ze bez jedzenia nie ma dlugich spacerow:) Ja mam w domu dobrą karmę Ariona dla niego, ale Pan Tomasz stwierdził że narazie służy Grocikowi to co mu daje więc nie ma sensu mu robić sensacji żołądkowych bo tak reaguje na zmiany jedzenia. Szepnę tylko, że Grot bardzo się ucieszył na gotowany drób bez niczego. Ryż, marchew, makaron wszystko było ble ... Ehhh mały duży Grot :) Quote
karusiap Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Szepniemy i wypiescimy;) Bo bedzie dobrze!!! Na pewno bedzie! a jakby malenstwo jesc nie chcialo...to my mamy sposoby,pokarmi sie z raczki,smakolyczka doda. Ale z tego co czytalam to je juz ladnie,wiec pewnie wie,ze bez jedzenia nie ma dlugich spacerow:) Quote
Recommended Posts