Neczka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Może niedługo uda mi się Cię chociaż wygłaskać, piesku cudny :roll: Quote
Nadziejka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Grotus , czarnuszku ...ty wciaz czekasz kochany.Trzymaj sie i badz zdrow krolewiczu.:calus: Quote
Neczka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nie wiem co się dzieje, taki zastój... Może w nowym roku ktoś wybierze się do schroniska ktoś, kto zakocha się w Grocie ? Quote
Nadziejka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Grocik , krolewiczu piekny , trzymaj sie tam mocno , moooccnnnooooo. Ludzie zagladajcie do krolewicza naszego. Quote
JustynaM. Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Grociku cały czas myślę i myślę i już nie wiem co tu można jeszcze zrobić. Fundacja do której ostatnio napisałam nawet nie raczyła mi odpowiedzieć ,nie wspomnę ze na GG tez do nich pisałam.Jestem zła oj bardzo zła ..... Potrzebne jest konto do zbierania pieniędzy ale nie schroniskowe bo kto będzie je kontrolował ,możne ktoś z wolontariuszy założy na siebie prywatne?????? Quote
maarit Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A ty Grociku śliczny jeszcze nie w domku????:placz: Quote
Nadziejka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Grocik , czarnuszku trzymaj sie!:calus: Quote
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Grocik schudł ale niestety to nereczki daja znac o sobie Quote
Nadziejka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Grociu czarnuszku - musi byc lepiej , musi :calus:Trzymaj sie krolewiczu. Quote
maarit Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No ręce opadają co wątek to pisze jakieś choróbsko wstrętne psiaka dręczy:-( Oj ta zima.... Grocik trzymaj się........ Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Grot czy ma szanse na dom? Przygarnij psa/ pies (522117677) - Aukcje internetowe Allegro Quote
albiemu Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Z wiadomości przykrych - Grot bardzo schudł ... ale ... jest anonimowy anioł, który chce pomóc Grotowi i utrzymywać go w hoteliku lub płatnym DT ile będzie trzeba z tym, że nie ustajemy w szukaniu domku! :p Ja bardzo proszę Was o pomoc i szybkie znalezienie takiego miejsca ... Narazie dzwoniłam do Pabianic do Pani Bożenki ale niestety zapsiona po uszki ... Prosze o pomoc w szukaniu !!!! Sprawa pilna i na wczoraj ! Quote
albiemu Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 proszę piszcie telefony odrazu - ja jestem wyjęta z dogomanii po 15:30 więc proszę dzwońcie i pytajcie czy mają miejsca i dawajcie znać, jak będę w pracy jutro biorę na siebie resztę ... wiem, że głowę Wam zawracam ale uczciwie piszę skoro mamy osobę sponsorującą niech tam nie siedzi bo naprawdę coraz z nim gorzej ... :shake: co ważne - informujcie o stanie zdrowia, że choruje na nerki i będzie miał zapewnioną odpowiednia karmę przez nas - ważne aby hotel zapewniał opiekę weterynaryjną, diagnostykę bo jeśli będą badania potrzebne to też to wchodzi w grę - szukamy miejsc nie z drakońską stawką za dobę - ... proszę, w razie czego będziemy robić składki albo bazarki na Grota aby dozbierać Quote
Miśka84 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Znalazłam coś takiego Hotel Terier Joanna Jarocińska Brzyście 5 39-307 Gawłuszowice k/ Mielca woj. podkarpackie Viva Zabajka FCI Widełka 871 35-146 Rzeszów woj. podkarpackie Szkoła Tresury Psów Marka Szarego Widełka 36-145 Widełka woj. podkarpackie Quote
JustynaM. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Napisałam maila do hoteliku który wcześniej miał miejsce dla Grota za 15 zl ich stronka www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm z ogłaszaniem nie ma problemu ,będę ogłaszać Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 JustynaM. napisał(a):Napisałam maila do hoteliku który wcześniej miał miejsce dla Grota za 15 zl ich stronka www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm z ogłaszaniem nie ma problemu ,będę ogłaszać Justyna masz jakieś info? Ja dzwonię do nich ale nikt nie odbiera ani na stacjonarnym ani komórkowym ... zapewne mają pełne ręce pracy ... Dzisiaj rozmawiałam z Pati o miejscu dla Grota u niej ... ma dac mi odpowiedź wieczorem tak więc mocno trzymajmy kciuki! Quote
JustynaM. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jak na razie tez mi nie odpowiedzieli ,wiec nic nie wiem .Poproszę mamę później żeby jeszcze spròbowala się do nich dodzwonić Quote
Recommended Posts