Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj mialm telefon w sparwie Grota ,przekazalm ten kontakt Tamb ,a ona Agamice ale wiedze ze nie mamy jeszcze zadnych informacji .
;) Z tego co mowila pani psiak mieszkal by w bloku z starszym panem ,ktory mial kiedys rotka ale mu odszedl ,pan jest bardzo stary ale przeciez Grot tez jest juz starutenki.
Teraz tylko musimy poczekac na agamike czy cos ustalono po rozmowie. ;)

Posted

Bardzo stary....bałabym sie,zeby Grota kolejny raz nie spotkała tragedia/starosc z dnia na dzien moze spowodować wszystko,szpital,chorobe....i..../Głupio pytac dokładnie o wiek i kondycje pana....

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
wczoraj mialm telefon w sparwie Grota ,przekazalm ten kontakt Tamb ,a ona Agamice ale wiedze ze nie mamy jeszcze zadnych informacji .
;) Z tego co mowila pani psiak mieszkal by w bloku z starszym panem ,ktory mial kiedys rotka ale mu odszedl , pan jest bardzo stary ale przeciez Grot tez jest juz starutenki.
Teraz tylko musimy poczekac na agamike czy cos ustalono po rozmowie. ;)

No to czekamy!!!! A co znaczy "bardzo stary"? Zresztą, grunt, żeby był w formie. ;)

Posted

wczoraj byłam u babci, która ma 84 lata. Odwiedził ją jej chłopak (też po 80) ... przywiózł płyty, które nagrał na komputerze. Zawołał mnie aby posłuchała i pooglądała z nim koncerty. Pomysłałam - przyznaje uczciwie - jak koncert na ogranach, wole umrzeć. No ale ...

Słuchajcie pierwszy raz widziałam człowieka który w tym wieku wymiatał The Rolling Stones ile telewizor dał :D hehehe ... oczywiście babci wbrew :)

Posted

albiemu napisał(a):
wczoraj byłam u babci, która ma 84 lata. Odwiedził ją jej chłopak (też po 80) ... Przywiózł płyty, które nagrał na komputerze. Zawołał mnie aby posłuchała i pooglądała z nim koncerty. Pomysłałam - przyznaje uczciwie - jak koncert na ogranach, wole umrzeć. No ale ...

Słuchajcie pierwszy raz widziałam człowieka który w tym wieku wymiatał the rolling stones ile telewizor dał :d hehehe ... Oczywiście babci wbrew :)

rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

albiemu napisał(a):
wczoraj byłam u babci, która ma 84 lata. Odwiedził ją jej chłopak (też po 80) ... przywiózł płyty, które nagrał na komputerze. Zawołał mnie aby posłuchała i pooglądała z nim koncerty. Pomysłałam - przyznaje uczciwie - jak koncert na ogranach, wole umrzeć. No ale ...

Słuchajcie pierwszy raz widziałam człowieka który w tym wieku wymiatał The Rolling Stones ile telewizor dał :D hehehe ... oczywiście babci wbrew :)

Ostatnio mieliśmy na oddziale 91 letniego Pana, który przez dwa tygodnie nie widziałam w łóżku, bo taki aktywny był - świrował nam na korytarzu cały czas :evil_lol:

Czyli co?? Można trzymać kciuki za Grocisko?? :cool3:

Posted

Agamika nic nie pisała bo jak dotąd z Panem nie rozmawiała ;) . Sytuacja jest troszkę skomplikowana, bo Pan bardzo źle słyszy (praktycznie nic) i to nie on dzwonił, ale Pani z zaprzyjaźnionego punktu totoLotka (Przyniósł jej wycinek z gazety ) . Jak ja oddzwoniłam to go juz tam nie było.

Pan chciał tam sie spotkac, ale ja poprosiłam Pania Toto Lotkową zeby mu przekazała ze wizyta MUSI odbyc sie u Niego w domu i za chwilke tam zadzwonie spytac czy Pan dzis tam był i czy sie zgadza w ogóle na wizyte .

Posted

agamika napisał(a):
Pan nie poda swojego adresu . I z tego co zrozumiałam zrezygnował z przygarnięcia Grota .

lepiej teraz niż później - Agamika znajdziemy dobry dom Grociowi!!!! Zobaczysz ...