Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
[quote name='albiemu']

dostaje ekstra porcje zawsze, gotowanego zeby prszytył, od własciela hotelu, i nawet P.Tomek nie moze sie doczekac kiedy on w koncu przytyje :evil_lol: ... za kazdym razem "zadrecza" nas pytaniami czy cos juz widac czy przytył :evil_lol::loveu:

Widać, widać :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przytyło się koledze :loveu: ;)

Posted

JustynaM. napisał(a):
Podnoszę Grocika!!!!!czy i wy macie takie problemy z wejściem na Dogo? mi ciągle nie działa .

niestety ja od kilku dni nie mogłam wejść na dogo... pewnie się serwer sypnął :roll:
Grociku co u Ciebie?

Posted

Dzis Grocisko zostalo przez nas porzdanie wyglaskane,bo Misiek byl juz po spacerku, a my zabieralysmy tylko szczeniaki i wio na aukcje.

Grot to sama rozkosz i milosc,,:loveu:,,zeby szybko znalazl domek...

Posted

karusiap napisał(a):
Pare osob wzielo nr tel i czekamy na reakcje....jeden fajny domek do sprawdzenia juz chetny:)

to super :loveu: oby Grocikowi też się poszczęściło

Posted

:placz: ON JUŻ TAK BAAAAAARDZO NIE CHCE SIEDZIEĆ W HOTELOWYM BOKSIE :placz:

ZAWSZE STRASZNY ZAL GO ZOSTAWIAĆ TAM, A OSTATNIO CORAZ TRUDNIEJ :-( , ON TAK BARDZO SMUTNIEJE WTEDY I PROSI.. JESZCZE CHWILKĘ ,....