Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grociku cały czas myślę i myślę i już nie wiem co tu można jeszcze zrobić. Fundacja do której ostatnio napisałam nawet nie raczyła mi odpowiedzieć ,nie wspomnę ze na GG tez do nich pisałam.Jestem zła oj bardzo zła ..... Potrzebne jest konto do zbierania pieniędzy ale nie schroniskowe bo kto będzie je kontrolował ,możne ktoś z wolontariuszy założy na siebie prywatne??????

Posted

Z wiadomości przykrych - Grot bardzo schudł ... ale ...

jest anonimowy anioł, który chce pomóc Grotowi i utrzymywać go w hoteliku lub płatnym DT ile będzie trzeba z tym, że nie ustajemy w szukaniu domku! :p

Ja bardzo proszę Was o pomoc i szybkie znalezienie takiego miejsca ... Narazie dzwoniłam do Pabianic do Pani Bożenki ale niestety zapsiona po uszki ...

Prosze o pomoc w szukaniu !!!! Sprawa pilna i na wczoraj !

Posted

proszę piszcie telefony odrazu - ja jestem wyjęta z dogomanii po 15:30 więc proszę dzwońcie i pytajcie czy mają miejsca i dawajcie znać, jak będę w pracy jutro biorę na siebie resztę ... wiem, że głowę Wam zawracam ale uczciwie piszę skoro mamy osobę sponsorującą niech tam nie siedzi bo naprawdę coraz z nim gorzej ... :shake:

co ważne
- informujcie o stanie zdrowia, że choruje na nerki i będzie miał zapewnioną odpowiednia karmę przez nas
- ważne aby hotel zapewniał opiekę weterynaryjną, diagnostykę bo jeśli będą badania potrzebne to też to wchodzi w grę
- szukamy miejsc nie z drakońską stawką za dobę - ... proszę, w razie czego będziemy robić składki albo bazarki na Grota aby dozbierać

Posted

Znalazłam coś takiego

Hotel Terier Joanna Jarocińska
Brzyście 5
39-307 Gawłuszowice k/ Mielca
woj. podkarpackie

Viva Zabajka FCI
Widełka 871
35-146 Rzeszów
woj. podkarpackie

Szkoła Tresury Psów Marka Szarego Widełka
36-145 Widełka
woj. podkarpackie

Posted

JustynaM. napisał(a):
Napisałam maila do hoteliku który wcześniej miał miejsce dla Grota za 15 zl
ich stronka www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm
z ogłaszaniem nie ma problemu ,będę ogłaszać

Justyna masz jakieś info?

Ja dzwonię do nich ale nikt nie odbiera ani na stacjonarnym ani komórkowym ... zapewne mają pełne ręce pracy ...

Dzisiaj rozmawiałam z Pati o miejscu dla Grota u niej ... ma dac mi odpowiedź wieczorem tak więc mocno trzymajmy kciuki!