albiemu Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 wiele mądrości w tym psie ... za wiele ... stąd smutek w jego oczach Quote
JustynaM. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cioteczki ponieważ nie będzie mnie od zaraz do 29-ego skalam wam tu życzenia Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i zwierzaczkami Quote
Neczka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dziękujemy bardzo i nawzajem :loveu::loveu: ...ja życzeń składać nie potrafię:roll: I dzisiejszy zapłakany Grocik... Na święta w schronisku... Quote
Nadziejka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Grocik na 1.... Grociu , czarnuszku badz coraz zdrowszy , kochany pycholku:tree1::tree1:caluje tez ciebie z ranka:calus:zycze ci krolewiczu domku swojego, poduszek mieciutkich , ciepla domowego. Caluski dla ciebie :calus: Quote
Neczka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Grociu zapłakany, przepraszam, że nie zdążyliśmy znaleźć Ci wspaniałego domku na święta :-( Tylko wymiziać Cię wczoraj mogłam, tylko to... i znowu musiałąm zostawić za kratami z tą nadzieją...:placz: Quote
Nadziejka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Neczka napisał(a):Grociu zapłakany, przepraszam, że nie zdążyliśmy znaleźć Ci wspaniałego domku na święta :-( Tylko wymiziać Cię wczoraj mogłam, tylko to... i znowu musiałąm zostawić za kratami z tą nadzieją...:placz: miejmy nadzieje ,miejmy caly czas.Grotus :calus: dziekuje , za mizianko , spacerki .Dziewczyny kochane. Quote
Miśka84 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Neczka']Dziękujemy bardzo i nawzajem :loveu::loveu: ...ja życzeń składać nie potrafię:roll: I dzisiejszy zapłakany Grocik... Na święta w schronisku... :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Nadziejka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Grociu - czarny krolewiczu :calus: u ciebie sie tez dzis przywitam Dzien dobry Czarnuszku! Jak sie dzis trzymasz?Taka zimnica NA DWORZE..:bigcry::bigcry: A TY KROLEWICZU JESZCZE NIE W DOMKU:placz: Quote
Nadziejka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Grociu i ciebie tez utule z daleka na noc.. Quote
Nadziejka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Grociu , czarnuszku :calus::glaszcze:dzisiaj mrozno i wiatr okropny:shake:Dla Orzeszkow i dla wszystkich istot w schronach zima najtrudniejsza.Grotus , wiosna juz tak niedlugo. Quote
Nadziejka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Grotus , czarnuszku nasz trzymaj sie!! Quote
Recommended Posts