Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zusa, która adoptowała od nas Pompona daje 200zł na transport :multi:
Dziękuję Kochana i wpraszamy się do Ciebie do klubu na pyszną jak zawsze kawkę. :loveu:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować wszystkim Wam, którzy pomogliście Lakiemu. Dzięki Wam dziś będzie w Krakowie stawał przed wizją nowego, własnego, kochającego domu.
Mam nadzieję, że Laki będzie grzeczniutki i jamnisia też.
Jak się uda, to będzie to najlepszy prezent dla mnie jaki mógł się spełnić.
Tak więc trzymajcie kciuki za Lakiego i za mnie bym nie padła na zawał.

Posted

doddy napisał(a):
Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować wszystkim Wam, którzy pomogliście Lakiemu. Dzięki Wam dziś będzie w Krakowie stawał przed wizją nowego, własnego, kochającego domu.
Mam nadzieję, że Laki będzie grzeczniutki i jamnisia też.
Jak się uda, to będzie to najlepszy prezent dla mnie jaki mógł się spełnić.
Tak więc trzymajcie kciuki za Lakiego i za mnie bym nie padła na zawał.

a ja myslalam ciotka ze jedziesz specjalnie do Krakowa zeby oblewać swoje swieto (:tort::new-bday::BIG::knajpa:) a Ty Lakiego wieziesz :loveu:

mam nadzieje ze on juz w nowym domku a Ty oblewasz :multi:

Posted

Laky wykąpany w nowym domu;) ja dzisiaj byłam poza zasięgiem i bardzo się denerwowałam jak tylko włączyłam telefon chociaż było późno dzwoniła pani Laky jest też już wykąpany trzymam kciuki za dogadanie się z małą. Czekam na więcej info:cool3:

Posted

Laky w nowym domku :loveu: dziękuje wszystkim którzy pomogli mu tam się znależć . Rodzina pani jest nim oczarowana zachowuje się bardzo przyzwoicie opoócz tego że sika( tutaj stawiam albo na znaczenie terenu albo na prostatę) wizyta u weta w piątek. Dziadziuś dostał los na loteri że może wygrzać stare kości w domowym zaciszu zasługiwał na to w pełni niestety nie on jeden ale cieszyć się należy z pozytywów pani zadowolona Laky też jamniczka trochę mniej no cóż wszystkim się nie dogodzi:eviltong:. Dostałam dzisiaj zdjęcia ze spaceru MMSem niestety moja przsedpotopowa komórka ich nie odbiera:shake:

Posted

doddy napisał(a):
Kochana, ale my mówiliśmy że mam :eviltong:
Tzn. miałam, bo to było wczoraj :diabloti:

no to wszystkiego naj naj naj skorpionie!!!:loveu: to już jesteśmy 2 skorpionki:evil_lol:

Bardzo się cieszę z domku Lakusia!:multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
no to wszystkiego naj naj naj skorpionie!!!:loveu: to już jesteśmy 2 skorpionki:evil_lol:

doddy nie zdążyła na skorpiona, bo skończył się w sobotę :diabloti:
a tak fajnie jest być skorpionem :Cool!::evil_lol::evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
doddy nie zdążyła na skorpiona, bo skończył się w sobotę :diabloti:
a tak fajnie jest być skorpionem :Cool!::evil_lol::evil_lol:

iii - skorpiony są najlepsiejsze:eviltong: czyli jest - strzelec?:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):

Tak :turn-l: :diabloti: Zresztą z czego ja się cieszę, kilka dni bym się pospieszyła i bym miała radosne urodziny w dzień zmarłych :evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):

też tak uważam:loveu:ale się zaskorpioniło:p najlepiej mam ja po moich urodzinach na drugi dzień każdy ma wolne i nikt się pracą nie wymiga bo to 11.11:lol:

Posted

A ja mam totalnie beznadziejnie, bo urodziny i imieniny w jednym dniu - 20 kwietnia :evil_lol: No i tylko jeden prezent ...:cool1:
Ale jest też i plus - tylko jedną imprezę się szykuje :diabloti: