doddy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Zusa, która adoptowała od nas Pompona daje 200zł na transport :multi: Dziękuję Kochana i wpraszamy się do Ciebie do klubu na pyszną jak zawsze kawkę. :loveu: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kasy u mnie niet :shake:....ale podniosę Quote
an1a Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ode mnie idzie 50zł, kto da więcej? :grins: Super że dziadziuś dostał szansę :) Quote
doddy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Lakiego :loveu::loveu::loveu: bo to przeciez dla niego prezent :multi: Quote
an1a Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 agnieszka32 napisał(a):Dołożę resztę, ile to będzie??? Brakuje ok 100zł. :multi::multi: I dziadziuś jedzie do nowego domu :loveu: Quote
agnieszka32 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Już wpłacam. Dziadziuś zasłużył na spokojne życie w ciepłym domku:loveu: Quote
rufusowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 życzmy sobie wiecej takich ekspresowych adopcji :loveu: ciotki to rownież dzieki Waszej pomocy finansowej :loveu: Quote
doddy Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować wszystkim Wam, którzy pomogliście Lakiemu. Dzięki Wam dziś będzie w Krakowie stawał przed wizją nowego, własnego, kochającego domu. Mam nadzieję, że Laki będzie grzeczniutki i jamnisia też. Jak się uda, to będzie to najlepszy prezent dla mnie jaki mógł się spełnić. Tak więc trzymajcie kciuki za Lakiego i za mnie bym nie padła na zawał. Quote
rufusowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 doddy napisał(a):Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować wszystkim Wam, którzy pomogliście Lakiemu. Dzięki Wam dziś będzie w Krakowie stawał przed wizją nowego, własnego, kochającego domu. Mam nadzieję, że Laki będzie grzeczniutki i jamnisia też. Jak się uda, to będzie to najlepszy prezent dla mnie jaki mógł się spełnić. Tak więc trzymajcie kciuki za Lakiego i za mnie bym nie padła na zawał. a ja myslalam ciotka ze jedziesz specjalnie do Krakowa zeby oblewać swoje swieto (:tort::new-bday::BIG::knajpa:) a Ty Lakiego wieziesz :loveu: mam nadzieje ze on juz w nowym domku a Ty oblewasz :multi: Quote
alvaro Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Laky wykąpany w nowym domu;) ja dzisiaj byłam poza zasięgiem i bardzo się denerwowałam jak tylko włączyłam telefon chociaż było późno dzwoniła pani Laky jest też już wykąpany trzymam kciuki za dogadanie się z małą. Czekam na więcej info:cool3: Quote
andzia69 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 a ciotka doddy pewnie odsypia wczoraj:razz::p Quote
zusa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 @doddy Czym żle zrozumiała czyś ty miałaś urodziny i nic nie rzekłaś- toż to byś na prostych nogach z krowy nie wyszła... Quote
doddy Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kochana, ale my mówiliśmy że mam :eviltong: Tzn. miałam, bo to było wczoraj :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ciotki zmiencie tytul bo straszy ludzi :mad: Quote
alvaro Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Laky w nowym domku :loveu: dziękuje wszystkim którzy pomogli mu tam się znależć . Rodzina pani jest nim oczarowana zachowuje się bardzo przyzwoicie opoócz tego że sika( tutaj stawiam albo na znaczenie terenu albo na prostatę) wizyta u weta w piątek. Dziadziuś dostał los na loteri że może wygrzać stare kości w domowym zaciszu zasługiwał na to w pełni niestety nie on jeden ale cieszyć się należy z pozytywów pani zadowolona Laky też jamniczka trochę mniej no cóż wszystkim się nie dogodzi:eviltong:. Dostałam dzisiaj zdjęcia ze spaceru MMSem niestety moja przsedpotopowa komórka ich nie odbiera:shake: Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 doddy napisał(a):Kochana, ale my mówiliśmy że mam :eviltong: Tzn. miałam, bo to było wczoraj :diabloti: no to wszystkiego naj naj naj skorpionie!!!:loveu: to już jesteśmy 2 skorpionki:evil_lol: Bardzo się cieszę z domku Lakusia!:multi::multi::multi: Quote
an1a Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 andzia69 napisał(a):no to wszystkiego naj naj naj skorpionie!!!:loveu: to już jesteśmy 2 skorpionki:evil_lol: doddy nie zdążyła na skorpiona, bo skończył się w sobotę :diabloti: a tak fajnie jest być skorpionem :Cool!::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 an1a napisał(a):doddy nie zdążyła na skorpiona, bo skończył się w sobotę :diabloti: a tak fajnie jest być skorpionem :Cool!::evil_lol::evil_lol: iii - skorpiony są najlepsiejsze:eviltong: czyli jest - strzelec?:razz: Quote
an1a Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 andzia69 napisał(a):iii - skorpiony są najlepsiejsze:eviltong: czyli jest - strzelec?:razz: Tak :turn-l: :diabloti: Zresztą z czego ja się cieszę, kilka dni bym się pospieszyła i bym miała radosne urodziny w dzień zmarłych :evil_lol: Quote
alvaro Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 andzia69 napisał(a):iii - skorpiony są najlepsiejsze:eviltong: czyli jest - strzelec?:razz: też tak uważam:loveu:ale się zaskorpioniło:p najlepiej mam ja po moich urodzinach na drugi dzień każdy ma wolne i nikt się pracą nie wymiga bo to 11.11:lol: Quote
agnieszka32 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A ja mam totalnie beznadziejnie, bo urodziny i imieniny w jednym dniu - 20 kwietnia :evil_lol: No i tylko jeden prezent ...:cool1: Ale jest też i plus - tylko jedną imprezę się szykuje :diabloti: Quote
Recommended Posts