Charly Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dzięki dziewczyny. Robie mu ogloszenia wlasnie i te fotki sa naprawde ekstra:) Quote
Charly Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Dżordżi - Zwierzaki - cafeanimal.pl deagths:) a Maszę możesz już usunąc z awatarka i podpisu:loveu: w ogole MagYa zrobila super banerki dla elbląga. są na stronie schroniska:) Quote
malawaszka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no to jak on ma w końcu na imię? Bobby czy Dżordżi? Quote
Charly Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 rybcia nazwała go Bobbi, no ale po zmianach mamy dojscie do papierów i tam jest napisane ze nazywa się Dżordżi i urodził się pod koniec 2005 r. Mlody chlopak jest Quote
mru Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dzięki Charlyemu Mr G. dziś w "Metrze" :D Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 je Mru kochana dziękuje:-o:loveu: yes yes yes Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 zadzwoniła do mnie pani " w sprawie pieska z metro" Ile on by mial kosztowac?- 50 zl acha..dziękuje uprzejmie To juz się chyba na czarne kwiatki kwalifikuje czy nie:roll: Quote
mru Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 zdecydowanie tak... szkoda, że Cie nie zapytała czy nie "zejdziesz" do 40... Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ona w ogole jeczala, ze chce psa ze schroniska, ale czy to trzeba placic. no i ile za Dzordza w takim razie. fuu Quote
mru Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Charly']no i ile za Dzordza w takim razie. fuu $$$$$ sto dolarów haaa! $$$$$ Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Belula powiedziala, ze mam Dzordzowi wlosy upiąc gumeczka różową i reklamowac jako York Gigant Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 trzymajcie kciuki. Dzordz ma szanse na swietny dom Tczewo, czyli blisko nas. Dom z ogrodem. pani zgadza sie oczywiscie na wizyte. psiaka albo odbierze sama, albo pokryje transport. pyta się czy Dzordz moze mieszkac w domu tzn. czy jest zsocjalizowany, bo nie chce trzymac go na dworze w budzie i wogóle aaaaaaaaaaaaaa:Dog_run::kciuki: Powiedzialam tej pani, zeby z rodzinka sie naradzila, a potem oddzwonila. Dzieci nie ma juz...w takim razie tylko pani, pan i Mr. York... Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Dżordz ma wielkie wzięcie:-o Dzwonil nawet b. sympatyczny pan z Mielca i chce go przetransportowac i wogole, ale...ten pan chce go do budy..tzn. ma ogród 27 arów,"duzo drzewek do sikania" piękną budę z przedsionkiem. Pan mial doga ale dog umarl ( wedlug pana z przeżarcia...;)) ale ja czekam na jutro ten telefon od tej pani z Tczewa no i nie wiem czy Dzordz moglby isc do budy, tylko i wylącznie. a reszta telefonow mnie nie przekonala Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 dzwonila pani psycholog z poznania. rozmawialysmy 100 lat. ja nie wiem, co ten dzordz w sobie ma. pani i z poznania by zajechala, ale dopiero w kwietniu. jesli wiec Dzordz będzie wolny to pani go chce. ja jednak wątpie ze on bęzie wolny. no zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
gops Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 teraz to sie beda o niego bili :evil_lol: i dobrze :razz: nalezy sie chlopakowi super dom ;) a co do tego domku gdzie mialby byc na dworze to mysle ze Dżordż jest przyzwyczajony do budy i zycia na zewnatrz i jak by dostal miche jedzenia ,spacerki i kontakt z czlowiekiem to by nie bylo tak zle dla niego ;) wiadomo lepiej jakby spal w domu Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 nie byloby zle, ale on jest b. kontaktowy. I dostanie taki dom:) Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ..a poki co hop hop, bo jak na razie nie jest zaklepany. Ja się nie dziwie ze tyle telefonow o tego psa. prezentuje sie wspaniale. zdjecia są super. ale on na zywo jest jeszcze lepszy. Ale wygląd wyglądem-ten pies ma świetny charakter. Quote
deathgs Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Charly napisał(a):ona w ogole jeczala, ze chce psa ze schroniska, ale czy to trzeba placic. no i ile za Dzordza w takim razie. fuu Dzordzi - bezcenny jest ! Quote
deathgs Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Charly napisał(a):Belula powiedziala, ze mam Dzordzowi wlosy upiąc gumeczka różową i reklamowac jako York Gigant buhahahah niezły pomysł :cool3: Quote
deathgs Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ten domek w tczewie ciekawe czy wie jaki on jest BIG? Domek lepiej aby najpierw go zobaczył nim zaklepie... może ten z budą byłby lepszy a temu z domkiem innego sznaucero podobnego by znalazł albo innego z większych psiaków ;) 2 pieczenie na jednym ogniu, jeżeli domki są dobre... Quote
Charly Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Domek w Tczewie wie jaki on jest big, bo z domkiem rozmawialam. Pani miala jescze obmowic szczegoly z meżem i dzis zadzwonic. jescze nie zadzwonila. a telefon jest wylączony. Natomiast domek z budą- i tak musi wszystko omowc z zoną, która jest w USA. I nie rozumiem czemu buda ma byc dla Dzordza lepsza. Wiele wielkopsów mieszka w domu i są zadowolone. Co do domku z budą dodam jescze ze pies w tym domu nie ma prawa wstępu do domu. Juz widze dzordza jak prosi i placze i nie może. Poza tym w tej budzie mieszkal dog niemiecki. Kto trzymie DOGA NIEMIECKIEGO w budzie.........Zresztą i tak nie dzwoni. Quote
Recommended Posts