Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rybcia nazwała go Bobbi, no ale po zmianach mamy dojscie do papierów i tam jest napisane ze nazywa się Dżordżi i urodził się pod koniec 2005 r. Mlody chlopak jest

Posted

zadzwoniła do mnie pani " w sprawie pieska z metro"

Ile on by mial kosztowac?- 50 zl

acha..dziękuje uprzejmie

To juz się chyba na czarne kwiatki kwalifikuje czy nie:roll:

Posted

trzymajcie kciuki. Dzordz ma szanse na swietny dom

Tczewo, czyli blisko nas. Dom z ogrodem. pani zgadza sie oczywiscie na wizyte. psiaka albo odbierze sama, albo pokryje transport.

pyta się czy Dzordz moze mieszkac w domu tzn. czy jest zsocjalizowany, bo nie chce trzymac go na dworze w budzie i wogóle aaaaaaaaaaaaaa:Dog_run::kciuki:

Powiedzialam tej pani, zeby z rodzinka sie naradzila, a potem oddzwonila. Dzieci nie ma juz...w takim razie tylko pani, pan i Mr. York...

Posted

Dżordz ma wielkie wzięcie:-o Dzwonil nawet b. sympatyczny pan z Mielca i chce go przetransportowac i wogole, ale...ten pan chce go do budy..tzn. ma ogród 27 arów,"duzo drzewek do sikania" piękną budę z przedsionkiem. Pan mial doga ale dog umarl ( wedlug pana z przeżarcia...;))

ale ja czekam na jutro ten telefon od tej pani z Tczewa no i nie wiem czy Dzordz moglby isc do budy, tylko i wylącznie.

a reszta telefonow mnie nie przekonala

Posted

dzwonila pani psycholog z poznania. rozmawialysmy 100 lat. ja nie wiem, co ten dzordz w sobie ma. pani i z poznania by zajechala, ale dopiero w kwietniu. jesli wiec Dzordz będzie wolny to pani go chce. ja jednak wątpie ze on bęzie wolny. no zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

teraz to sie beda o niego bili :evil_lol:
i dobrze :razz:
nalezy sie chlopakowi super dom ;)

a co do tego domku gdzie mialby byc na dworze to mysle ze Dżordż jest przyzwyczajony do budy i zycia na zewnatrz i jak by dostal miche jedzenia ,spacerki i kontakt z czlowiekiem to by nie bylo tak zle dla niego ;) wiadomo lepiej jakby spal w domu

Posted

..a poki co hop hop, bo jak na razie nie jest zaklepany.

Ja się nie dziwie ze tyle telefonow o tego psa. prezentuje sie wspaniale. zdjecia są super. ale on na zywo jest jeszcze lepszy. Ale wygląd wyglądem-ten pies ma świetny charakter.

Posted

Ten domek w tczewie ciekawe czy wie jaki on jest BIG? Domek lepiej aby najpierw go zobaczył nim zaklepie... może ten z budą byłby lepszy a temu z domkiem innego sznaucero podobnego by znalazł albo innego z większych psiaków ;)
2 pieczenie na jednym ogniu, jeżeli domki są dobre...

Posted

Domek w Tczewie wie jaki on jest big, bo z domkiem rozmawialam. Pani miala jescze obmowic szczegoly z meżem i dzis zadzwonic. jescze nie zadzwonila. a telefon jest wylączony. Natomiast domek z budą- i tak musi wszystko omowc z zoną, która jest w USA. I nie rozumiem czemu buda ma byc dla Dzordza lepsza. Wiele wielkopsów mieszka w domu i są zadowolone. Co do domku z budą dodam jescze ze pies w tym domu nie ma prawa wstępu do domu. Juz widze dzordza jak prosi i placze i nie może. Poza tym w tej budzie mieszkal dog niemiecki. Kto trzymie DOGA NIEMIECKIEGO w budzie.........Zresztą i tak nie dzwoni.