Dzika_Figa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 strasznie fajnie, to ja czekam na zdjęcia DROŻDŻA z nowego domu. Wybaczcie, dla mnie to już jest Drożdż, nie przestawię się... Quote
kordonia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dzika_Figa- genialne imię :) Na pewno wykorzystam- kolejny kotek w schronisku dostanie na imę Drożdż :) Idealne :D Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 zdjęcia będą w sobote/ niedziele a teraz nowe swiezutkie wiesci:) "Dzordz zachowuje się spokojnie chodzi po całym mieszkaniu i wszystko sprawdza, najbardziej na początku zainteresowły go dwa szynszyle które posiadam ale nawet na nie nie szczeknął tylko siedział i się patrzał)) następnie poszedł do sypialni gdzie mamy duże lustro i tam zobaczył swoje odbicie zaczął skakać i merdać ogonem bardzo fajnie to wygłądało, chyba chciał się bawić. Psiak jest już po kąpieli i śpi na wersalce przykryty koem i chyba bardzo to mu się podoba:-) A zdjęcia przyśle w sobote lub w niedziel no i oczuwiście po fryzjerze chcemy aby odrzyła mu trochę sierść )) Dzordz jest na prawde SUPER)" Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Dżordż morda nasza:loveu::loveu::loveu: Quote
Vitka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ale czad! Takie wyobrażenie Dżordża (wyrośniętego jak na Drożdżach :evil_lol: ) leżącego na wersalce!! :-o:multi: A po fryzjerze to już w ogóle będzie CZAD! :loveu: Quote
gops Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 po fryzjerze bedzie juz prawdziwym rasowym sznaucerem :razz: chociaz ta smieszna siersc na uszach jest sliczna :loveu: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 aaaa niech się nawet nie ważą ruszać sierści na uszach!!!! :talker::-x ona jest najzajebistsza na świecie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a ja mam blisko jakby co :mad: :evil_lol: a oto dlaczego nie wolno ruszać tych kudełków: moja swinka Pepa też takie ma :eviltong::diabloti: Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 :evil_lol::evil_lol::loveu: hahahahha pewnie przemyslą to, bo czytają wątek:evil_lol: edit: posty przeskoczyly i dopiero dzis Pepe zobaczylam:-o Jaka booooskaa:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jeszcze jeden czarny nochal znalazł domek!!! :multi::multi::multi: Widać nie wszyscy boją się czarnych potworów. A skoro Dżordż już w domku, to pozwolę sobie zaprosić cioteczki na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/ Quote
marako Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 To może "mój" czarnuch Marko też znajdzie, skoro nastała na takie czarne potwory moda. Zresztą, zauważyłam ogromne podobieństwo do siedzącego Dżordża w siedzącym Marko na zdjęciu głównym na stronie adopcyjnej sznaucerów (tylko uszy niezupenie takie, ale mina - osądźcie sami) Quote
marako Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie umiem wstawiać zdjęć, ale przydałoby się zestawienie tych dwóch zdjęć obok siebie, może jakiś niedoszły wielbiciel Dżordża zechciałby wtedy jego nieco mniejszą kopię. Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='marako']Nie umiem wstawiać zdjęć, ale przydałoby się zestawienie tych dwóch zdjęć obok siebie, może jakiś niedoszły wielbiciel Dżordża zechciałby wtedy jego nieco mniejszą kopię. Po prostu kopiuj i wklejaj. :lol: Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-mix-terier-suczka-porzucona-w-lodzi-odwieziona-do-schroniska-134477/ http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3177 Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 wk;leiłaś fotki? bo ja nie widzę :placz::shake: Quote
Charly Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 :cool3::cool3: potforne zdjęcia potfora:loveu: usunełam, za duze są. mru mniejsze wklei Quote
Charly Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 chyba sa za duze i się ladują dlugo. ja sama teraz widze, ze nic nie widze:placz:. a jeszcze zacytowalas olbrzymią fotke, to juz wogole pewnie zaraz dogo padnie:evil_lol: edit: przesle Mru do wklejenia. ona nawet pomniejszyc potrafi:multi: Malawaszko usuń też proszę, bo będzie mulic ta strona Quote
Charly Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Żorż:D "Przesyłam na razie trzy zdjęcia Dzordza, jak bedę miała więcej to na pewno wyślę. Cięzko jest mu zrobić zdjęcie bo jest strasznie wiercicki i ciekawski)) Jak bawiłam się z nim pierwszy raz w mieszkaniu to w pokoju były małe szkody poprzewracało się trochę kwiatków i głośnik, próbowałam go uspokoić ale był tak rozbawiony że musiałam poczekać aż się zmęczy." Oj Żorż słoniku- proszę nie wywracać głosników:lol::lol: ech...:loveu:pamiętam nasz pierwszy spacerk. I Żorża wyrywającego drzewka wraz z korzeniami:evil_lol::multi: heheh:diabloti: Quote
Charly Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 kilka dni w nowym domu i pies nie do poznania. Irokez mu się ułożyl grzecznie i swieci się caly. No i ten ogon puchaty...Wczesniej to taki badyl był owlosiony:loveu::multi: Quote
Recommended Posts