Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia będą w sobote/ niedziele

a teraz nowe swiezutkie wiesci:)

"Dzordz zachowuje się spokojnie chodzi po całym mieszkaniu i wszystko sprawdza, najbardziej na początku zainteresowły go dwa szynszyle które posiadam ale nawet na nie nie szczeknął tylko siedział i się patrzał)) następnie poszedł do sypialni gdzie mamy duże lustro i tam zobaczył swoje odbicie zaczął skakać i merdać ogonem bardzo fajnie to wygłądało, chyba chciał się bawić. Psiak jest już po kąpieli i śpi na wersalce przykryty koem i chyba bardzo to mu się podoba:-)
A zdjęcia przyśle w sobote lub w niedziel no i oczuwiście po fryzjerze chcemy aby odrzyła mu trochę sierść )) Dzordz jest na prawde SUPER)"

Posted

Ale czad! Takie wyobrażenie Dżordża (wyrośniętego jak na Drożdżach :evil_lol: ) leżącego na wersalce!! :-o:multi:
A po fryzjerze to już w ogóle będzie CZAD! :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::loveu: hahahahha

pewnie przemyslą to, bo czytają wątek:evil_lol:

edit: posty przeskoczyly i dopiero dzis Pepe zobaczylam:-o Jaka booooskaa:loveu::loveu:

Posted

To może "mój" czarnuch Marko też znajdzie, skoro nastała na takie czarne potwory moda. Zresztą, zauważyłam ogromne podobieństwo do siedzącego Dżordża w siedzącym Marko na zdjęciu głównym na stronie adopcyjnej sznaucerów (tylko uszy niezupenie takie, ale mina - osądźcie sami)

Posted

Nie umiem wstawiać zdjęć, ale przydałoby się zestawienie tych dwóch zdjęć obok siebie, może jakiś niedoszły wielbiciel Dżordża zechciałby wtedy jego nieco mniejszą kopię.

Posted

[quote name='marako']Nie umiem wstawiać zdjęć, ale przydałoby się zestawienie tych dwóch zdjęć obok siebie, może jakiś niedoszły wielbiciel Dżordża zechciałby wtedy jego nieco mniejszą kopię.

Po prostu kopiuj i wklejaj. :lol:

Zapraszam:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-mix-terier-suczka-porzucona-w-lodzi-odwieziona-do-schroniska-134477/

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3177

Posted

chyba sa za duze i się ladują dlugo. ja sama teraz widze, ze nic nie widze:placz:. a jeszcze zacytowalas olbrzymią fotke, to juz wogole pewnie zaraz dogo padnie:evil_lol:

edit: przesle Mru do wklejenia. ona nawet pomniejszyc potrafi:multi:

Malawaszko usuń też proszę, bo będzie mulic ta strona

Posted

Żorż:D

"Przesyłam na razie trzy zdjęcia Dzordza, jak bedę miała więcej to na pewno wyślę. Cięzko jest mu zrobić zdjęcie bo jest strasznie wiercicki i ciekawski))
Jak bawiłam się z nim pierwszy raz w mieszkaniu to w pokoju były małe szkody poprzewracało się trochę kwiatków i głośnik, próbowałam go uspokoić ale był tak rozbawiony że musiałam poczekać aż się zmęczy."

Oj Żorż słoniku- proszę nie wywracać głosników:lol::lol:

ech...:loveu:pamiętam nasz pierwszy spacerk. I Żorża wyrywającego drzewka wraz z korzeniami:evil_lol::multi: heheh:diabloti:

Posted

kilka dni w nowym domu i pies nie do poznania. Irokez mu się ułożyl grzecznie i swieci się caly. No i ten ogon puchaty...Wczesniej to taki badyl był owlosiony:loveu::multi: