Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DRAMATATYCZNA HISTORIA - POTRZEBNA POMOC:

9 lat psiego życia w stodole - wycieńczony, bardzo chudy, ze zmasakrowaną od przeróżnych chorób skórą...
Gdy przyszedł do wsi w poszukiwaniu jedzenia - przeganiano go jak coś bardzo ohydnego. Nazywano hieną. Pewnego razu wszedł do budy zamieszkałej już przez innego psa i tak zostal. Był dokarmiany przez prostą kobietę, ktora stała się pośmiewiskiem całej wsi, że pozwoliła mu zostać. Gdy pies był zabierany do schroniska kobieta płakała. Gdy go zabierano z tej wsi wiekszość ludzi myślała, że jedzie na eutanazje a pies władował sie wolontariuszce na kolana i mocno przytulił. On bardzo chcial jechać z z tymi ludźmi.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-bardzo-jak-dlugo-cierpial-wyglodzony-chory-pachyder-prosi-o-pomoc-134693/

Posted

czy mi sie wydaje czy on niema futra? :diabloti:
sliczniasty nasz :loveu:

co do kaganca materialowego to nawet moj pudel dal rade pogryzc po 10min od kupienia specjalnie do weta no coz, kupilam teraz plasyikowy..:razz:

charakterny ten Drożdz :diabloti:

Posted

"
Witam
Przesyłam pare zdjęć Dzordza. Psiak jest grzeczny jak jesteśmy na spacerze to słucha i grzecznie przychodzi jak go wołam. Ostatnio był u weterynarza bo ma rane w uchu i chciaiśmy żeby zobaczył to wterynarz ale był mały kłopot bo Dzordz nie pozwoli się zbadać i chciał pogryźć weterynarza założyła mu kaganiec taki szmaciany ale psiak był tak zdenerwowany że po kilku minutach kaganiec był w strzępach no i niestety wizytę trzeba było zakończyć. Za pare dni będzię miał nowy kaganiec, trzeba mu było kupić bo ludzie na ulicy się go boją, każdy mówi jaki ładny piesek ale nikt nie mo odwagi do niego podejść)). No na teraz to by było na tyle)
Pozdrawiam"

Oj oj Dżordż- :-o- coś mu się jakis wet musiał niezle naprzykrzyć w przeszłości...

a to ze ludzie na ulicy się boją :bigok: ...Dzordz duzy to i się mają bać i nie zagadywac pańci

a teraz:cool3: prezentacja panie i panowie e vuala!

(Ty malawaszko może jednak lepiej nie...bo wiesz...uchi tego nie przeżyly:evil_lol:)

zastanawiam się te łyse miejsca to od czego..hm...albo blizny albo maly się załapał na jakies choróbsko albo nie wiem co. ale wizyta u lekarza odlozona az do zakupu odpowieniego kaganca:razz:

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 101KB.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 115KB.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 123KB.

Posted

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 79KB.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 66KB.

Posted

Trzy widzę zdjęcia, reszta jakies kwadraciki. A te co widzę super :loveu: I mam kompleksy. Biedna Sonieczka nie trafiła tak dobrze... Ma zakaz względem kanap i łóżek, już to nawet przyjęła do wiadomości....

Posted

kurcze. kto jescze widzi krzyżyki? bo zdjęc jest sporo. więcej niż 3.

Dzika Figa nie martw się- moj pies tez nie trafil dobrze u mnie. tez ma zakaz:lol::evil_lol:

Posted

A jednak zrobili z ciebie sznaucera! Nawet uszków nie oszczędzili! Ale skoro jesteś szczęśliwy, a jesteś - to widać - to nic, tylko ukochać i szczęścia na nową drogę życzyć.

Posted

Dzisiaj, 21:04 #128 (permalink) eliza_sk

ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ O ROZREKLAMOWANIE AUKCJI CEGIEŁKOWEJ NA ŻYCIE BULLTERIERKI DUMKI :

http://allegro.pl/item602558740_bullterierka_przypalany_papierosami_ wrak_uratuj.html

Posted

I oto Kopciuszek przerodził się w śliczną królewnę. Zobaczcie jak ci panstwo o niego zadbali. Jaki on piekny a wydawało sie ze piekniejszy juz byc nie moze.

Posted

:crazyeye: o żesz!!!!! jak zobaczyłam tą fotkę na pw to miałam niezły mętlik który to tak wypiękniał, odrzucałam od siebie myśl, że to może być Żorż :lol: WOW!!!! wybaczam obcięcie tych uroczych kłaczków na uszkach - no już wybaczam, ale i tak uważam, że były najsuperaśniejsze :lol: :loveu: