Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 jest dobrze. czekamy na wiesci po wizycie. A będzie dopiero dzis. Jesli dostaniemy zielone swiatlo- dni Dzordza w schronie są policzone:) Quote
Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 a więc:cool3: hurraaaaaaaa!!! Domek Dzordza otrzymal zielone światło i 6 gwiazdek:multi::multi::multi: Wszystko gra. Nie będę sie rozpisywala w szczególach, ale naprawdę Dżordż pójdzie do wspaniałego, swiadomego, oddanego zwierzętom domu, w którym nic mu nie zabraknie. no to teraz musimy dograc kiedy, co i jak i... vaya con dias Dzordzi:loveu: Patsi bardzo dziękuję:buzi: Quote
agata51 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tak się cieszę, czarny nochalu, że będziesz miał cudny domek! :multi: Obiecałam porozsyłać ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/index6.html Quote
Onaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Fajnie że ten uroczy piesek znalazł dom :) To już drugi sznaucerkowaty jaki ostatnio widziałam, że znalazł domek ! Nie macie przypadkiem namiarów na jeszcze jeden fajny domek ? Quote
Vitka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wczoraj się z nim bawiłam. Biegałam po drugiej stronie kraty, a on za mną i cieszył się jak dziecko.:loveu: Nie weszłam do niego, bo czuję do niego ogromny respekt :roll: Quote
Charly Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 to fakt. Ten duży psiak wzbudza niesamowity respekt. sam jest duzy i ta głowa:evil_lol: Czulam się z nim cudnie na spacerku. Wracalysmy ( z wiadomych powodów;)) ulica tzn. chodnikiem do schroniska. Każdy facet schodzil nam z drogi:evil_lol::multi: nieznane wspaniale uczucie:cool3::diabloti: Quote
jurmar98 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Charly dzięki za wiadomość na pw.Nie mogłem odpowiedzieć na pw,bo reklama zasłania. Jeśli chodzi o wybór zdaję się na Ciebie. Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 hihih:loveu: wtedy musisz reklame w górnym kątku zamknąc- tam gdzie jest krzyżyk...Choc tez nie zawsze to się udaje:roll: trzeba chyba zostac VIPem i pozbyc sie reklam:roll: Quote
deathgs Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kochany diabełek, wspaniale dziewczyny! Najbardziej charakterystyczny psiak znalazł wreszcie domek. Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 w sobotę państwo przyjezdzają po swojego Dzordza:lol::loveu: Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no to byle do soboty chłopaku :kciuki: :loveu: Quote
Patsi Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Charly napisał(a):w sobotę państwo przyjezdzają po swojego Dzordza:lol::loveu: Fantastycznie!!! Quote
jurmar98 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Charly,tam nie ma krzyżyka i nie da się tego zrobić. Podróż długa,ale mam nadzieję,że będzie spokojna,oby szybko już był w domu. Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :crazyeye:Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że aż do teraz byłam święcie przekonana, że pies ma na imię DROŻDŻ... Skojarzenie, że taaaaaki duży, to szybko urósł, jak na drożdżach.:oops: Chyba powinnam przykładać większą uwagę do tego, co czytam... Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Dzika_Figa napisał(a)::crazyeye:Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że aż do teraz byłam święcie przekonana, że pies ma na imię DROŻDŻ... Skojarzenie, że taaaaaki duży, to szybko urósł, jak na drożdżach.:oops: Chyba powinnam przykładać większą uwagę do tego, co czytam... achhahahahahhahahah:evil_lol::evil_lol: Quote
deathgs Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dzika_Figa napisał(a)::crazyeye:Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że aż do teraz byłam święcie przekonana, że pies ma na imię DROŻDŻ... Skojarzenie, że taaaaaki duży, to szybko urósł, jak na drożdżach.:oops: Chyba powinnam przykładać większą uwagę do tego, co czytam... Ale super, pasowało by do niego :loveu: Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 hahahahaha dobre :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 male zmiany w planach:) Dzordz do domu pojechal już dzis:) Quote
malawaszka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 aaaaaaaaa :mdleje: fantastycznie!!!!!! będą wiesci? :loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 no ja myslę:) wysle dzis maila z zapytankiem jak i co i poproszę o zdjęcia:) Quote
Patsi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Charly napisał(a):male zmiany w planach:) Dzordz do domu pojechal już dzis:) Ale super!:multi: Quote
Recommended Posts