jurmar98 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Fantastycznie.Oby się udało. Charly wieczorem zrobię przelew. Quote
Charly Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dzordzi mam nadzieje ze wszystko się powiedzie i będzie jak ma byc;) Quote
jurmar98 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Charly.Pieniądze wysłałem,a ponieważ koszty nie są zbyt duże ,to może jeśli masz jeszcze jakieś inne możliwości,to ogłoś sznupa jeszcze gdzies-koszty pokryję. Quote
Valeur248 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jej, żeby się na niego zdecydowali. Duży pies, duże serce :razz: Quote
Charly Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Więc jestem w kontakcie z rodzinką z Bytomia. Patsi zrobi wizyte przeadopcyjną:)Wielkie dzięki. Ja mysle, ze transportu mozna juz szukac. Panstwo partycypują w kosztach. Moze cos połaczyc? moze z Buba? Quote
gops Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 probuje namowic tate na transport za zwrot kosztow ale upiera ze za daleko :roll: jeszcze bede rozmawiac ciesze sie , teraz moze byc tylko lepiej :multi: Quote
Charly Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 chodzi o to ze to bardzo dluga trasa i koszty bardzo wysokie. dlatego mysle ze warto jakis transport polączyc. gdyby chodzilo tylko o koszta to mysle ze tata Rybci by pojechał. tak mysle- nie wiem;) Quote
jurmar98 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Gops a czy Tata dałby radę zawieźć sznupa do połowy drogi.Ja odebrałbym go w okolicach Zyrardowa-przenocował u mojej mamy i zawiózł do tego Bytomia (ale traktujcie to ewentualnie jako ostateczność ,bo nienawidzę jeździć po aglomeracji katowickiej-jeszcze się nie zdarzyło ,bym się nie zgubił) Quote
Charly Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ooo:lol: dziękujemy:loveu: Jak na razie kombinujemy z Bubą. zaraz pokaze wątek. buba tez na slask jedzie. teraz tylko tate rybci trzeba spytac i moze jechac. Quote
Charly Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-buba-od-urodzenia-w-schronisku-dt-b-odpowiedzialny-dom-ogloszenia-128598/index18.html Quote
gops Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 moglby raczej jakbym bardzo ladnie poprosila :evil_lol: ale ..jest jedno ale..mamy samochod sedana a nie kombi wiec musialby jakos z tylu jechac sam jak juz Quote
jurmar98 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja również więcej niż jednego psiaka nie dam rady wziąć.Dysponuję czasem od piątku wieczorem do niedzieli rano. Jakby było potrzeba to Charly daj mi znać na pw odpowiednio wcześniej Quote
gops Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 tylko ja bym musiala juz wiedziec to dzis czy bedzie potrzebny ten trasport bo niewiem czy juz gadac z tata ;) Quote
Charly Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 no wlasnie ja czekam na wypowiedz Rybci odnosnie transportu Buby i Dzordza przez jej tatę:). Na pewno do wieczora Rybcia się zgłosi Quote
Charly Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Wychodzi na to, ze przyszli wlasciciele Dzordza sami go odbiorą:):multi: Quote
malawaszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 jejku trzymam :kciuki: żeby wszystko poszło jak nalezy :loveu: Quote
gops Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='marako']Od pamiętnego spaceru Charly z Dzordżem (tego z harcerzami i panem z kijkami) też codziennie czytam, co u Dżordża i teraz razem z Wami trzymam kciuki. a ja to co :eviltong: tez z nimi bylam wtedy :evil_lol: i to najlepsze wspomnienie ze schroniska :razz: Quote
marako Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Od pamiętnego spaceru Charly z Dzordżem (tego z harcerzami i panem z kijkami) też codziennie czytam, co u Dżordża i teraz razem z Wami trzymam kciuki. Quote
Charly Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 gops napisał(a):a ja to co :eviltong: tez z nimi bylam wtedy :evil_lol: i to najlepsze wspomnienie ze schroniska :razz: Ty Gops byłas oczywiscie bardzo ważna też:loveu: Jako osoba pełnoletnia bałam się, że tak jak mówiłaś już nigdy nie odnajdziemy drogi do schronu i będę skazana za zagubienie maluczkich:lol::evil_lol: Quote
jurmar98 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Charly,czy "wygląda na to" (odn. transportu) przemieniło się w pewność,czy jeszcze nic nie wiadomo? Quote
marako Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jak milczenie się przeciąga - nachodzą czarne myśli. Ale widzę, że stała ekipa zagląda i tu i w parę innych wątków (przynajmniej to jest miłe, jak nie ma innych, lepszych wieści). Quote
Recommended Posts