Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly.Pieniądze wysłałem,a ponieważ koszty nie są zbyt duże ,to może jeśli masz jeszcze jakieś inne możliwości,to ogłoś sznupa jeszcze gdzies-koszty pokryję.

Posted

Więc jestem w kontakcie z rodzinką z Bytomia. Patsi zrobi wizyte przeadopcyjną:)Wielkie dzięki.

Ja mysle, ze transportu mozna juz szukac. Panstwo partycypują w kosztach. Moze cos połaczyc? moze z Buba?

Posted

probuje namowic tate na transport za zwrot kosztow ale upiera ze za daleko :roll:
jeszcze bede rozmawiac

ciesze sie , teraz moze byc tylko lepiej :multi:

Posted

chodzi o to ze to bardzo dluga trasa i koszty bardzo wysokie. dlatego mysle ze warto jakis transport polączyc.

gdyby chodzilo tylko o koszta to mysle ze tata Rybci by pojechał. tak mysle- nie wiem;)

Posted

Gops a czy Tata dałby radę zawieźć sznupa do połowy drogi.Ja odebrałbym go w okolicach Zyrardowa-przenocował u mojej mamy i zawiózł do tego Bytomia (ale traktujcie to ewentualnie jako ostateczność ,bo nienawidzę jeździć po aglomeracji katowickiej-jeszcze się nie zdarzyło ,bym się nie zgubił)

Posted

ooo:lol: dziękujemy:loveu: Jak na razie kombinujemy z Bubą. zaraz pokaze wątek. buba tez na slask jedzie. teraz tylko tate rybci trzeba spytac i moze jechac.

Posted

moglby raczej jakbym bardzo ladnie poprosila :evil_lol:
ale ..jest jedno ale..mamy samochod sedana a nie kombi wiec musialby jakos z tylu jechac sam jak juz

Posted

Ja również więcej niż jednego psiaka nie dam rady wziąć.Dysponuję czasem od piątku wieczorem do niedzieli rano.
Jakby było potrzeba to Charly daj mi znać na pw odpowiednio wcześniej

Posted

[quote name='marako']Od pamiętnego spaceru Charly z Dzordżem (tego z harcerzami i panem z kijkami) też codziennie czytam, co u Dżordża i teraz razem z Wami trzymam kciuki.

a ja to co :eviltong:
tez z nimi bylam wtedy :evil_lol:
i to najlepsze wspomnienie ze schroniska :razz:

Posted

gops napisał(a):
a ja to co :eviltong:
tez z nimi bylam wtedy :evil_lol:
i to najlepsze wspomnienie ze schroniska :razz:

Ty Gops byłas oczywiscie bardzo ważna też:loveu:

Jako osoba pełnoletnia bałam się, że tak jak mówiłaś już nigdy nie odnajdziemy drogi do schronu i będę skazana za zagubienie maluczkich:lol::evil_lol:

Posted

Jak milczenie się przeciąga - nachodzą czarne myśli. Ale widzę, że stała ekipa zagląda i tu i w parę innych wątków (przynajmniej to jest miłe, jak nie ma innych, lepszych wieści).