malawaszka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 kurcze mam nadzieję, że domek z Tczewa zadzwoni :kciuki: a do takich "fajnych" telefonów o cenę psa (dostawałam też smsy "po ile ten pies bo wezme" :evil_lol: ) to jeszcze bym dodała - "a ile taki pies je?" :crazyeye: Quote
Charly Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 domek z Tczewa chce sredniego sznaucera jedna. Jednak za duzy nasz Dzordzi dla Tczewa jest:placz: Ale dzwonila pani Krakowa. chce go i zgadza się na wizytę, tylko transport:roll:. Pani pyta się ile transport by kosztowal. nie wiem musze zapytac taty Rybci czy tam kogos, ale gdzei elblag gdzie kraków:roll: edit: ale chyba jedzie Koma do Krakowa. mzoe by sie zabrala. o! muszse z rybcią pogadac Quote
malawaszka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 a dałaś domkowi z Tczewa stronkę moją? http://www.sznaucery.rix.pl Quote
Charly Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 nie dalam:oops: juz wysylam Malawasko w te pędy. Ten domek na moje ucho bardzo fajny.na wizyte sie zgodzil itd. Quote
malawaszka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 no to super bo jest kilka fajnych średniaczków do adopcji :Rose: Quote
marako Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Średnie cudne i kochane: Tajga z Ostrowi Mazowieckiej - myślę o niej codziennie i sprawdzam, czy jeszcze jest (ale mam sukę i nie do końca wiem, czy zaakceptuje koleżankę). Ulżyłoby mi, gdyby znalazła dobry dom! Czok w Koszlinie - przepiękny. Gdyby nie mój TZ, już byłby mój. Też z radością zobaczę, że już nie w schronie. Bo inaczej będę musiała przekonywać TZ do niego (Mój TZ raczej woli olbrzymy, choć więcej jedzą i szczepionki też więcej i odrobaczanie droższe...), jeśli Tutka nie uda się mi się mu "wbłagać". Quote
Charly Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 nie bardzo rozumiem o co teraz chodzi:candle: Quote
marako Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nic, te wymienione przeze mnie 2 pieski to średniaczki sznaucerki ze schronów (są też na sznaucery.rix), których losy śledzę od dawna. Jestem na tym forum nowa, ale dużo czytam i też się zastanawiam, jak pomóc, kto z moich znajomych chciałby pomóc jakiemuś pieskowi, a może i ja - w każdym razie te dwa od dawna mam na myśli (nie tylko te, ale ze średnich sznaucerów pamiętam właśnie Tajgę i Czoka oraz średniaka Ksero z Rudy Śląskiej i Adepta oczywiście). Quote
deathgs Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Charly napisał(a):domek z Tczewa chce sredniego sznaucera jedna. Jednak za duzy nasz Dzordzi dla Tczewa jest:placz: Ale dzwonila pani Krakowa. chce go i zgadza się na wizytę, tylko transport:roll:. Pani pyta się ile transport by kosztowal. nie wiem musze zapytac taty Rybci czy tam kogos, ale gdzei elblag gdzie kraków:roll: edit: ale chyba jedzie Koma do Krakowa. mzoe by sie zabrala. o! muszse z rybcią pogadac Charly, właśnie dla tego pytałam, czy dom wie o wielkości bo wiem, z praktyki, że są takie domy, które nie są z gumy i właściciele uważają, że takie dodatkowe parę centymetrów robi różnicę. A przecież już nie robi. Szkoda, że "wywróżyłam", że okaże się za duży... :angryy: Ale Kraków może będzie dla niego :) Masz rację, ten domek z ogrodem trochę nie halo, żona w USA a co jak się pies nie spodoba itd. Po za tym szkoda trochę by go było jakby tak płakał pod drzwiami :-( Quote
Charly Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 wie o wielkosci. duzy dom z ogrodem. tu raczej chodzi o to, ze ludzie myślą, ze go nie dają rady utrzymac czyc cos.. kraków już wiecej nie zadzwonił.ech. został ten Poznan w kwietniu. ale do kwietnia jescze 2 miesiące. Dzordz ma znalesc dom i juz!!! Quote
deathgs Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Boshe bo to tak jest ludzie się napalają a później trzeźwieją i sie rozmyślają. Dobrze, że myślą a takich rzeczach bo by biedak wrócił... Trzymam kciuki bo to wspaniały pies. Quote
Vitka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A skąd on wyczarował takiego badyla? :cool3::evil_lol: Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 kurcze. on jest taki fajny.z e tez nikt go jeszcze nie pokochal. Vitka dasz go na portel pls? Quote
Vitka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 jasne ;) Napiszesz jakiś ogłoszeniowy tekst, taki zwykły czy ja mam to zrobić? Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 jest nawet gotowy. taki zwykly. dam ci Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 oni trochę obcieli ten tekst. napisz ze jest wesolym, energicznym psem, wspanialym kompanem spacerów i ruchu na swiezym powietrzu. ze potrzebuje duzo ruchu i nie jest dla ludzi ktorzy wolny czas ( taka jak ja:evil_lol:) spędzają przed TV ;) Quote
kordonia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Vitka napisał(a):A skąd on wyczarował takiego badyla? :cool3::evil_lol: Grzegorz Zalewski mu dał, rzucał mu go, i szarpali sie razem i świetnie bawili :P Quote
Vitka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Grzegorz Zalewski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To super! On jest wspaniały! (Dżordżiego mam na myśli) Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 o wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Jutro wezmę Dzordza na spacer. Biedny Dzordz. dom byl tuz tuz Quote
Recommended Posts