Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze mam nadzieję, że domek z Tczewa zadzwoni :kciuki:

a do takich "fajnych" telefonów o cenę psa (dostawałam też smsy "po ile ten pies bo wezme" :evil_lol: ) to jeszcze bym dodała - "a ile taki pies je?" :crazyeye:

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek z Tczewa chce sredniego sznaucera jedna. Jednak za duzy nasz Dzordzi dla Tczewa jest:placz:

Ale dzwonila pani Krakowa. chce go i zgadza się na wizytę, tylko transport:roll:. Pani pyta się ile transport by kosztowal. nie wiem musze zapytac taty Rybci czy tam kogos, ale gdzei elblag gdzie kraków:roll:

edit: ale chyba jedzie Koma do Krakowa. mzoe by sie zabrala. o! muszse z rybcią pogadac

Posted

Średnie cudne i kochane:
Tajga z Ostrowi Mazowieckiej - myślę o niej codziennie i sprawdzam, czy jeszcze jest (ale mam sukę i nie do końca wiem, czy zaakceptuje koleżankę). Ulżyłoby mi, gdyby znalazła dobry dom!
Czok w Koszlinie - przepiękny. Gdyby nie mój TZ, już byłby mój. Też z radością zobaczę, że już nie w schronie. Bo inaczej będę musiała przekonywać TZ do niego (Mój TZ raczej woli olbrzymy, choć więcej jedzą i szczepionki też więcej i odrobaczanie droższe...), jeśli Tutka nie uda się mi się mu "wbłagać".

Posted

Nic, te wymienione przeze mnie 2 pieski to średniaczki sznaucerki ze schronów (są też na sznaucery.rix), których losy śledzę od dawna. Jestem na tym forum nowa, ale dużo czytam i też się zastanawiam, jak pomóc, kto z moich znajomych chciałby pomóc jakiemuś pieskowi, a może i ja - w każdym razie te dwa od dawna mam na myśli (nie tylko te, ale ze średnich sznaucerów pamiętam właśnie Tajgę i Czoka oraz średniaka Ksero z Rudy Śląskiej i Adepta oczywiście).

Posted

Charly napisał(a):
domek z Tczewa chce sredniego sznaucera jedna. Jednak za duzy nasz Dzordzi dla Tczewa jest:placz:

Ale dzwonila pani Krakowa. chce go i zgadza się na wizytę, tylko transport:roll:. Pani pyta się ile transport by kosztowal. nie wiem musze zapytac taty Rybci czy tam kogos, ale gdzei elblag gdzie kraków:roll:

edit: ale chyba jedzie Koma do Krakowa. mzoe by sie zabrala. o! muszse z rybcią pogadac

Charly, właśnie dla tego pytałam, czy dom wie o wielkości bo wiem, z praktyki, że są takie domy, które nie są z gumy i właściciele uważają, że takie dodatkowe parę centymetrów robi różnicę. A przecież już nie robi.
Szkoda, że "wywróżyłam", że okaże się za duży... :angryy: Ale Kraków może będzie dla niego :)

Masz rację, ten domek z ogrodem trochę nie halo, żona w USA a co jak się pies nie spodoba itd. Po za tym szkoda trochę by go było jakby tak płakał pod drzwiami :-(

Posted

wie o wielkosci. duzy dom z ogrodem. tu raczej chodzi o to, ze ludzie myślą, ze go nie dają rady utrzymac czyc cos..

kraków już wiecej nie zadzwonił.ech.

został ten Poznan w kwietniu. ale do kwietnia jescze 2 miesiące. Dzordz ma znalesc dom i juz!!!

Posted

Boshe bo to tak jest ludzie się napalają a później trzeźwieją i sie rozmyślają. Dobrze, że myślą a takich rzeczach bo by biedak wrócił... Trzymam kciuki bo to wspaniały pies.

Posted

oni trochę obcieli ten tekst. napisz ze jest wesolym, energicznym psem, wspanialym kompanem spacerów i ruchu na swiezym powietrzu. ze potrzebuje duzo ruchu i nie jest dla ludzi ktorzy wolny czas ( taka jak ja:evil_lol:) spędzają przed TV ;)