Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przejrzałam całą galeryjkę - Boxie cudne :loveu: Zakochać się można w tych ich fafulkach i minkach !
Pomysły warte gratulacji ! :crazyeye: dobrze że Unka sama nie grilluje :loveu: :diabloti:
Będziemy wpadać częściej !
Powodzenia na wystawach !
pozdrówka Rodzinka z Unką (żółtą :evil_lol:)

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Unkę z Jej Drogą Pańcią. Dziękujemy za wizytę, my już u Was gościliśmy i też nam się bardzo podobało. :multi:
Dziękujemy też pozostałym naszym Kochanym Gościom, że o nas nie zapomnieli. :wink:
Nas troszkę nie było ostatnio na forum bo Kenzo chory i Pańcia miała dużo pracy. Od czwartku więcej pił (4x więcej niż zwykle) i siusiuniał bez ustanku. Z zegarkiem w ręku co 10,15,20 min.:placz: Nawet nasiusiuniał na swoje nowe 1-dniowe łóżko. Całe szczęście, że nieprzemakalne;) Jesteśmy po wizycie u weta, pobraniu moczu, czekamy na wyniki. Jutro Kenzo idzie na pół dnia do klkiniki na jakieś badanie, oględziny. Pańcia cała w nerwach i smutku, że dziecko chore. Oby Kenzunio był grzeczny bo jeszcze nigdy nie był sam. I najważniejsze, żeby dziecko miało jakąś malutką infekcyjną.
Dostaliśmy antybiotyki (temperaturka jest) i wet na 1 rzut oka uznał, że za dużo cukru w moczu:niewiem:
Dam Wam znać jak wyniki...

Posted

[quote name='aneczka23']dzięki Iza.
Wyniki wskazują na zbyt wysoki cukier i fosfor.Antybiotyki ma jeszcze a 4 dni. Mamy nadzieję, że się wyleczy, bo są podejrzenia chorych nerek. ;((( tutaj znajdziecie historię badania. może ktoś z Was może pomóc...
http://www.dogomania.pl/forum/f1089/prosze-o-pomoc-nerki-125691/#post11312889

Ja niestety o chorobach nerek u psów nie wiem nic... Gdyby to była tarczyca... Wrzody,,, jaiś wylew... To wtedy wiem wszystko, bo wszystko to miał lub ma Avanti :roll:

Trzymajcie się cieplutko... :loveu:

Posted

Dziękuję dziewczyny za troskę. Pępuszek ma się już dobrze. :multi:Jesteśmy po 5 z 6ciu dawek antybiotyku. Siusia już prawidłowo, czuje się wyśmienicie. Mam nadzieję, że tak już zostanie po zakończeniu kuracji. :kaffee_2::kaffee_2:
Nieco Was zaniedbaliśmy z fotencjmi, więc postaram się troszkę nadrobić zaległości.
Ps. Idę jutro NARESZCIE do pracy, po 2 miesięcznym zwolnieniu lekarskim. UFF Stres jest, jakbym szła do kompletnie nowej firmy, do obcych osób. Mam nadzieję, że kontuzja kostki się nie odnowi.

Tak się Veronek modlił o zdrowie brata :razz:

Posted

Teraz sesja z walki bokserskiej.:mad: W lewym narożniku zawodnik w złotej szacie - waga ciężka ...Veron:olympic:, w prawym bokser młodziutki, ale już osiągający niemal równe warunki pięściarskie....przed Państwem, w szacie ciemno tygrysiej.... Kenzo.:diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']W sumie foteczki nie sa dla mnie ale musze powiedziec ze sa sliczne;)
Oczywiście, że nie mogłabym Was dziewczyny nie nagrodzić.że tu do mnie zaglądacie. Tym razem dla Mońka :evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']Serdecznie witamy :drink1:koleżankę z Jaworzna . A tu w nagrodę za przybycie fotencja jedna z moich najulubieńszych

Hihihihihihihih fajowe!!!!:loveu: Mordulce:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witanko:multi:
Przyczłapałam popatrzać jakie ślicznoty w tej galerii grasują:loveu::loveu::loveu:
Świetne z nich chłopy, a jakie wesołe:evil_lol:
pozdrowionka.

Posted

Ale zaszczyt. To my witamy Bonito :loveu: u Ciebie też mnóstwo piękności na stronie :razz:
Tu taki prezent powitalny :Rose: oraz .....

dla jasności sprawy - to Kenzo :lol:

[quote name='Moniek193']Dzieki za focie i to tak duzo:loveu:Czuje sie zaszczycona i zaraz wyfoce Sare specjalnie dla Ciebie;)

Ależ drobiazg, no trzeba jakoś wynagradzać naszych Gości :multi: