kwiatek82 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Przejrzałam całą galeryjkę - Boxie cudne :loveu: Zakochać się można w tych ich fafulkach i minkach ! Pomysły warte gratulacji ! :crazyeye: dobrze że Unka sama nie grilluje :loveu: :diabloti: Będziemy wpadać częściej ! Powodzenia na wystawach ! pozdrówka Rodzinka z Unką (żółtą :evil_lol:) Quote
aneczka23 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Witamy Unkę z Jej Drogą Pańcią. Dziękujemy za wizytę, my już u Was gościliśmy i też nam się bardzo podobało. :multi: Dziękujemy też pozostałym naszym Kochanym Gościom, że o nas nie zapomnieli. :wink: Nas troszkę nie było ostatnio na forum bo Kenzo chory i Pańcia miała dużo pracy. Od czwartku więcej pił (4x więcej niż zwykle) i siusiuniał bez ustanku. Z zegarkiem w ręku co 10,15,20 min.:placz: Nawet nasiusiuniał na swoje nowe 1-dniowe łóżko. Całe szczęście, że nieprzemakalne;) Jesteśmy po wizycie u weta, pobraniu moczu, czekamy na wyniki. Jutro Kenzo idzie na pół dnia do klkiniki na jakieś badanie, oględziny. Pańcia cała w nerwach i smutku, że dziecko chore. Oby Kenzunio był grzeczny bo jeszcze nigdy nie był sam. I najważniejsze, żeby dziecko miało jakąś malutką infekcyjną. Dostaliśmy antybiotyki (temperaturka jest) i wet na 1 rzut oka uznał, że za dużo cukru w moczu:niewiem: Dam Wam znać jak wyniki... Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Trzymamy kciuki za zdrówko maleństwa! Quote
aneczka23 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 dzięki Iza. Wyniki wskazują na zbyt wysoki cukier i fosfor.Antybiotyki ma jeszcze a 4 dni. Mamy nadzieję, że się wyleczy, bo są podejrzenia chorych nerek. ;((( tutaj znajdziecie historię badania. może ktoś z Was może pomóc... http://www.dogomania.pl/forum/f1089/prosze-o-pomoc-nerki-125691/#post11312889 Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='aneczka23']dzięki Iza. Wyniki wskazują na zbyt wysoki cukier i fosfor.Antybiotyki ma jeszcze a 4 dni. Mamy nadzieję, że się wyleczy, bo są podejrzenia chorych nerek. ;((( tutaj znajdziecie historię badania. może ktoś z Was może pomóc... http://www.dogomania.pl/forum/f1089/prosze-o-pomoc-nerki-125691/#post11312889 Ja niestety o chorobach nerek u psów nie wiem nic... Gdyby to była tarczyca... Wrzody,,, jaiś wylew... To wtedy wiem wszystko, bo wszystko to miał lub ma Avanti :roll: Trzymajcie się cieplutko... :loveu: Quote
Moniek193 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ale tu na watku szalejecie:evil_lol:Nawet ostatnich zdjec nie zauwazylam:roll: Sliczne boksie, cudenka:loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Trzymamy mocno kciuki i dwanaście łapek... Ważne, aby wet. dobrze postawił diagnozę. Quote
kwiatek82 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 I jak zdrówko maluszka?? trzymamy kciuki zeby wyszedl z tego cały i zdrowy :* Quote
aneczka23 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Dziękuję dziewczyny za troskę. Pępuszek ma się już dobrze. :multi:Jesteśmy po 5 z 6ciu dawek antybiotyku. Siusia już prawidłowo, czuje się wyśmienicie. Mam nadzieję, że tak już zostanie po zakończeniu kuracji. :kaffee_2::kaffee_2: Nieco Was zaniedbaliśmy z fotencjmi, więc postaram się troszkę nadrobić zaległości. Ps. Idę jutro NARESZCIE do pracy, po 2 miesięcznym zwolnieniu lekarskim. UFF Stres jest, jakbym szła do kompletnie nowej firmy, do obcych osób. Mam nadzieję, że kontuzja kostki się nie odnowi. Tak się Veronek modlił o zdrowie brata :razz: Quote
aneczka23 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Dziecko uczyło się podawać łapeczkę:loveu: Jestem taaaki posłuuuszny:loveu: Quote
aneczka23 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Teraz sesja z walki bokserskiej.:mad: W lewym narożniku zawodnik w złotej szacie - waga ciężka ...Veron:olympic:, w prawym bokser młodziutki, ale już osiągający niemal równe warunki pięściarskie....przed Państwem, w szacie ciemno tygrysiej.... Kenzo.:diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Oho widze ze zapasy pelna para:loveu: Super super;) Quote
Jagoda1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Śliczne, wesołe boksinki.:loveu: Cieszę się, że już dobrze...:lol: Quote
aneczka23 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Cześć Wam. Izuniu miło, że zaglądasz. Zaraz coś specjalnie dla Ciebie :eviltong: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 W sumie foteczki nie sa dla mnie ale musze powiedziec ze sa sliczne;) Quote
Jagoda1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 aneczka23 napisał(a):Cześć Wam. Izuniu miło, że zaglądasz. Zaraz coś specjalnie dla Ciebie :eviltong: ...Iza się podzieli...więc oglądam...:razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :loveu: Piękne, bokserskie mordki :loveu: Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Moniek193']W sumie foteczki nie sa dla mnie ale musze powiedziec ze sa sliczne;) Oczywiście, że nie mogłabym Was dziewczyny nie nagrodzić.że tu do mnie zaglądacie. Tym razem dla Mońka :evil_lol: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przybywamy z rewizytą:multi: Bossszzzz cudniaste fafluny:loveu: http://images39.fotosik.pl/35/1d4faa15669b3e2a.jpg http://images41.fotosik.pl/37/76fc8ccd66f10d72med.jpg Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Serdecznie witamy :drink1:koleżankę z Jaworzna . A tu w nagrodę za przybycie fotencja jedna z moich najulubieńszych Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='aneczka23']Serdecznie witamy :drink1:koleżankę z Jaworzna . A tu w nagrodę za przybycie fotencja jedna z moich najulubieńszych Hihihihihihihih fajowe!!!!:loveu: Mordulce:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzieki za focie i to tak duzo:loveu:Czuje sie zaszczycona i zaraz wyfoce Sare specjalnie dla Ciebie;) Quote
bonita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witanko:multi: Przyczłapałam popatrzać jakie ślicznoty w tej galerii grasują:loveu::loveu::loveu: Świetne z nich chłopy, a jakie wesołe:evil_lol: pozdrowionka. Quote
aneczka23 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Ale zaszczyt. To my witamy Bonito :loveu: u Ciebie też mnóstwo piękności na stronie :razz: Tu taki prezent powitalny :Rose: oraz ..... dla jasności sprawy - to Kenzo :lol: [quote name='Moniek193']Dzieki za focie i to tak duzo:loveu:Czuje sie zaszczycona i zaraz wyfoce Sare specjalnie dla Ciebie;) Ależ drobiazg, no trzeba jakoś wynagradzać naszych Gości :multi: Quote
Recommended Posts