Moniek193 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 aneczka23 napisał(a):Hej wszystkim. Al mnie nie było :roll: Tak pusto i bezbarwnie :cool1: Wiem, że obiecałam filmik, ale nawet się nie zabrałam do opracowania programu do obróbki. Nic czasu wolnego ostatnio nie mam, wszystko na wariata. Niby wakacje to z reguły czas wypoczynku, ale dla mnie to niestety zintensyfikowana praca. Po wystawach dalej śmigamy, oscylując 2/3 miejsce. :evil_lol: Mały gnidek rozwalił paznokieć. Miał obcinane miesiąc temu, i 3 łapy mają wciąż porządny manikir, a w 1 paznokcie zrobiły się nadspodzewanie, 2x dłuższe i 1 szpon pękł wzdłuż :cool1: Wczoraj Pani doktor nam to obcięła, bo sama bałam się podejmować takiej operacji, wyglądało to bardzo nieciekawie i boleśnie. Przyjemność kosztowała 25e - za obcięcie 1 paznokcia. Ręce opadają :placz: Nadal walczymy z alergią. Powoli swędzenie się zmniejsza, zirtek + cynk. Ale wciąż sierściuch w nienajlepszej kondycji. Hej Ci złotko:evil_lol::multi: Moja Sara sobie kiedys pazura o kamien zachaczyla i naderwala:shake: Strasznie bolalo, krwawilo, chodzila w bandazu itd:shake: Nie ciekawie tez bylo:shake: A teraz to pa:evil_lol::loveu: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 25 EUR za paznokcia :crazyeye::crazyeye: a myślałam, że to ja zostawiam duże pieniądze u weta... czekamy na ten filmik i jakies fotki z wystawy Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja tu chyba zetrę te kurze:diabloti: Jak wrócę to mają być fotki:mad::eviltong: Dziewczyny dopilnujcie tu Aneczki:evil_lol::diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No, no.. Ja znów wyjeżdżam we wtorek, więc mam nadzieję, że do tego czasu zobaczę już fotki Kruff..:evil_lol: A i wymiziaj ode mnie baaaaardzo, baaaaaardzo, baaaaaaardzo mocno :loveu: Pzdr. Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: brawa dla fotografa za ujęcie i miziańce dla piesów! Będę musiała trochę w waszym wątku nadrobić, a jest tego dużo :crazyeye: :razz: Quote
basia2202 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 witajcie po przerwie (mojej;) ) :multi: o boszz... jakie cudne jamochłonki :evil_lol: http://images37.fotosik.pl/134/28ec31b332952e83med.jpg fota re-we-la-cyj-na!! :multi: nie wiem, kiedy ja nadrobię zaległości u Was... pewnie po ślubie dopiero ;) Quote
aneczka23 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Yana napisał(a):25 EUR za paznokcia :crazyeye::crazyeye: a myślałam, że to ja zostawiam duże pieniądze u weta... czekamy na ten filmik i jakies fotki z wystawy Hej Yanka. Niestety moja cierpliwosc dobiegla konca. Nie udalo mi sie tego programu rozpracowac. Wzladowuje sie czytajac kolejne czesci Harrego Pottera :eviltong:. Filmikow i fotek mam cale mnostwo. Pewnie kolo zimy cos mi sie uda wstawic jak czas sie znajdzie. :roll: fot jak sie okazalo tez nie moge wstawic bo musze je zmniejszyc a komp sie zepsul, nie mam programu do obrobki :mad: Moniek193 napisał(a):Ja tu chyba zetrę te kurze:diabloti: Jak wrócę to mają być fotki:mad::eviltong: Dziewczyny dopilnujcie tu Aneczki:evil_lol::diabloti: Nie bij Monku. udalo mi sie znalezc na szczescie, nie publikowaną do tej pory fotkę psa mordercy ------ Quote
aneczka23 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Justy$ka napisał(a):No, no.. Ja znów wyjeżdżam we wtorek, więc mam nadzieję, że do tego czasu zobaczę już fotki Kruff..:evil_lol: A i wymiziaj ode mnie baaaaardzo, baaaaaardzo, baaaaaaardzo mocno :loveu: Pzdr. One są tak wypieszczone, że dla postronne obserwatora może się to wydawać aż zboczeniem :loveu: Co więcej po przyjściu z pracy najpierw kundle dostają buziaka, a potem TZ :eviltong: Iza i Avanti napisał(a):A Was gdzie wcięło??? Ja się tutaj boję pokazywać bez fotek, żeby mi się po głowie nie oberwało od ciotek :cool3: Kamila i Heksa napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: brawa dla fotografa za ujęcie i miziańce dla piesów! Będę musiała trochę w waszym wątku nadrobić, a jest tego dużo :crazyeye: :razz: A witajcie, witajcie. Dziękujemy. Fotogram życie narażał żeby te fotki napstrykać, więc cieszę się, że takie popularne są :oops: Zapraszamy częściej. basia2202 napisał(a):witajcie po przerwie (mojej;) ) :multi: o boszz... jakie cudne jamochłonki :evil_lol: http://images37.fotosik.pl/134/28ec31b332952e83med.jpg fota re-we-la-cyj-na!! :multi: nie wiem, kiedy ja nadrobię zaległości u Was... pewnie po ślubie dopiero ;) Basieńka :loveu: To spiesz się kobieto z tym ślubem bo tęsknię :razz: Quote
aneczka23 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 I póki jeszcze jestem z Wami to podzielę się radosną nowiną :loveu: W sobotę gnidek otrzymał ocenę ExC oraz 1 lokatę w klasie, pokonując 5 konkurentów, w tym swojego brata, który zakończył starcie z 2 lokatą. Jadąc na tą wystawę ( Dundalk & District Canine Club All Breed Championship), miałam cichą nadzieję dostać chociaż ocenę Exc, ponieważ miała nas sędziować, jak dotąd najwybitniejsza sędzina. Pani Ferelith Somerfield z Anglii, która w swojej karierze sędziowskiej ma m.in BIS na Crufcie :razz: Tym bardziej miejsce 1/6 było ogromnym zaskoczeniem. Jeszcze większą niespodzianką było wygranie Juniorki Suni w porównaniu z Open Psem w BOBie :multi: Quote
Yana Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 to takie newsy na koniec zostawiasz :razz: gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Smile of Red Witch Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wielkie gratulacje Aniu dla Ciebie i dla ślicznego chłopaka ;) Quote
aneczka23 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Dziękuję dziewczyny :razz: Mam nareszcie co nieco fotkowe, ale jakość fatalna :roll: Quote
aneczka23 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 sunia z 1 lokaty w Open: sunia z 1 lokaty w Puppy: best dog - Open i best bitch - Juniorka BoB: Quote
aneczka23 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 irlandzki widoczek z drogi powrotnej: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fajne foteczki:loveu: http://images41.fotosik.pl/166/719b190956c73fa1med.jpg Śliczna siostra:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Oii oii.. Dawno mnie u Was nie było.. Musze koniecznie ponadrabiac zaległości... A zdjecia z wystawy - cudowne.! :loveu: No, ale w końcu śliczne psiaki... Buziaki ode mnie i lizaki od Lary ;) Quote
mineralna_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Hej, my tu pierwszy raz, ale będziemy wpadać częściej ! ;) Śliczne :loveu::loveu: Quote
Yana Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ale ciiiichooooo... :hmmmm: wpadłam się przywitać... :hand: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Yana napisał(a):ale ciiiichooooo... :hmmmm: wpadłam się przywitać... :hand: No a ja wpadłam posprzątać:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts