aneczka23 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Dzisiaj mialam okazje poznac tych dwoch cudownych chlopcow ;) kazdy uroczy na inny sposob ;) Wielkie gratulacje dla Kenzia ze w tak sporej stawce stanal na lokatowym miejscu, chlopak w statyce pokazuje sie cudownie ;) Ps. Dziekuje bardzo za mile spedzony dzionek i jeszcze raz przepraszam ze tak dlugo musielismy czekac na Nasze Best of Group. Katarzyno, nam też bardzo miło było poznać cudną BOB Akusię i jej Pancię. Zazdroszczę Ci tego luzu na wystawie i bezstresowego podejścia :razz: Warto było zostać trochę dłużej żeby się napatrzeć na przyszłą Interchampionkę :loveu: Yana napisał(a):super wynik :multi: gratulacje :loveu::loveu: rozumiem, że na sędziego nie warczał :razz: Dzięki Yanka. Nie warczał nic a nic, podobnie jak w nocy. Bo ponownie zaraz po pracy o 24 staliśmy się obiektem powszechnego zainteresowania w centrum miasta. Każdego z około 150 podchodzących ludzi Kenzo witał przyjaźnie w nadziei na ponowne spotkanie z Panią Pasztetką :evil_lol::evil_lol: Lokata "tylko" 3 bo mały przy bieganiu wytropił coś MAKSYMALNIE cudnego i niuchał i niuchał. Nie wyglądało to zbyt pięknie na pierwszą lokatę :roll: Ale już z postawy jestem szalenie dumna:eviltong: Iza i Avanti napisał(a):Gratulacje!!! :multi: Buziaki, dziękować dziękować :happy1: Quote
Smile of Red Witch Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Młody nie warczał, wiele ludzi do niego podchodziło i chłopak bardzo ładnie się zachowywał ;) Ania naprawdę robi z nim dużo dobrej roboty :) Aniu oj mam strasznego stresa jak wychodzę na ring, a na grupie to już wogóle miałam takiego nerwa, że szok ;) Aki jest chyba bardziej wyluzowana ode mnie :cool3: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Przychodze z gratulacjami:multi::multi::multi::multi: Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jeeeeeejjjj Kieeedddyyy ja tu byyylam :roll: Gratuluje Wam :multi: o cmokaski dla faflusiow Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Gratulacje! :multi: Ja jak zwykle z opóźnieniem, ale teraz na etapie "załatwiania" sobie własnego psa jestem :loveu: Miodzio... Pozdrowionka dla Ciebie i już nie "krów", lecz prawdziwych "modeli" ;););) Quote
aneczka23 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Przychodze z gratulacjami:multi::multi::multi::multi: Z lekkim opóźnieniem ale bardzo Wam dziękuję groszek83 napisał(a):Gratki i lokaty i postępów;) Zwłaszcza z postępów jestem zadowolona. Dziękuję Aga K napisał(a):Jeeeeeejjjj Kieeedddyyy ja tu byyylam :roll: Gratuluje Wam :multi: o cmokaski dla faflusiow Witam po długiej nieobecności :razz: Justy$ka napisał(a):Gratulacje! :multi: Ja jak zwykle z opóźnieniem, ale teraz na etapie "załatwiania" sobie własnego psa jestem :loveu: Miodzio... Pozdrowionka dla Ciebie i już nie "krów", lecz prawdziwych "modeli" ;););) O, no to powodzenia życzę. Cyżby wszystkich domowników udało się już obłaskawić ?:eviltong: Krowy dziękują za komplementy. Żeby nie było, że prócz wystaw to nigdzie psów nie zabieram :eviltong:. Foty z 24.04 Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No skoro juz mi tak wypomnialas ta moja nieobecnosc no to MASZ !!! :diabloti: JESTEM :evil_lol: dupeczki boksiowe :diabloti: http://images38.fotosik.pl/116/a0c377dbfb745552med.jpg :grins::grins::grins::grins::grins: http://images39.fotosik.pl/117/76c1d595f72aae6amed.jpg Quote
Moniek193 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Hahaha uśmiałam się do łez :D http://images39.fotosik.pl/117/76c1d595f72aae6amed.jpg Hej Wam wogóle po dłuuugiej (Waszej:diabloti:) nieobecności:multi::evil_lol: Quote
Patisa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://images47.fotosik.pl/121/24cd9b5db9f554f0med.jpg ale grzybek :lol::lol::lol::loveu: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 śliczne mordeczki fafluniaste :loveu: mam nadzieję poznać osobiście w Wałbrzychu :loveu: Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 no to ci Yanusiowa zazdroszczem :diabloti: :hand: ;) Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cześć Aneczko! :loveu: Boksie doopki są przepiękne! :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wielkie gratulacje dla Kenzia ;) chłopak szaleje ;) oby tak dalej ;) Quote
Smile of Red Witch Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jedna fotka ślicznej faflunistej główki z wystawy w Clonmel :razz: Mam nadzieję, że Cioteczka się nie pogniewa i nie będzie :mad: Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Yana napisał(a):śliczne mordeczki fafluniaste :loveu: mam nadzieję poznać osobiście w Wałbrzychu :loveu: hej Yana. My też mamy taką nadzieję. Podróż już zaplanowana, prom zaklepany. Tylko jeszcze nie dostałam odp z klubu boksera jakie papiery ode mnie potrzebują :cool1: W każdym razie.. do rychłego zobaczenia. Mnie czas leci z prędkością światła. Już za tydzień będę w PL :multi: na 18-stce siostry :evil_lol: Aga K napisał(a):no to ci Yanusiowa zazdroszczem :diabloti: :hand: ;) Chyba mnie zazdraszczasz, że będę miała przyjemność poznać Yankę. :loveu: Pozdrówki Iza i Avanti napisał(a):Cześć Aneczko! :loveu: Boksie doopki są przepiękne! :loveu: Dupki - głupki serdecznie witają :multi: Smile of Red Witch napisał(a):Wielkie gratulacje dla Kenzia ;) chłopak szaleje ;) oby tak dalej ;) To Ciotka już tu napomknęła a propos nowego wyniku, o którym zapomniałam zdać relację ;) Fakt, "kariera" młodego zaczyna nabierać tempa :eviltong: O tym już za chwilę ................. Btw - "I kto to mówi?? ":crazyeye: Przyszła Interchampionka, ta to dopiero szaleje :loveu: Moniek193 napisał(a):Bry:loveu::multi: No hejka, a co to nabroiłaś, że Ci podpis usunęli ;) Smile of Red Witch napisał(a):Jedna fotka ślicznej faflunistej główki z wystawy w Clonmel :razz: Mam nadzieję, że Cioteczka się nie pogniewa i nie będzie :mad: Skądże znowu, jestem zaszczycona, poproszę więcej fot, bo sama nie mam do nich ostatnio weny ( ale obiecuję poprawę - z góry mówię ):diabloti: Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 A więc jak już Kasia podszepnęła, to nic się nie ukryje, muszę się pochwalić :evil_lol: W ubiegłą niedzielę 10.05 na wystawię Corrib Canine Club All Breed Open Show w Galway mój mały miecio gnidek zdobył Best of Breed, oraz drugie miejsce ( na 12 psów) w konkursie AV Puppy Group 2 - czyli porówania szczeniaków wszystkich ras z gr 2. :multi::multi: Wystawiałam trufla sama, bo mój TZ - osobisty handler, nie mógł się z nami wybrać. Nadspodziewanie byłam wyluzowana, co mały najprawdopodobniej wyczuwając przełożył na wzorową postawę, piękny bieg i brak warczenia ( chyba już ten manament mamy za sobą :cool3: ). Szczerze to się nawet nieco zdziwiłam, że na grupie nie dostał choć 4 miejsca, bo sędzia to hodowca boxerów i powiedział, że ma najłądniejszą głowę jaką widział u boxera :loveu::loveu::loveu: No mniejsza z wynikami, bawiliśmy się świetnie, była z nami koleżanka z córeczkę, słoneczko tak naparzało, że się spaliłam do czerwoności:razz: tu takie ćwiczenia przed wejściem:evil_lol: tak sobie czekamy na ocenę - oszałamiająca mina Aneczki :cool1: :razz: tu są fotki z tego konkursu mieszanych szczeniaków :eviltong: Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 a ten piesek dostał 1 lokatę, a potem wygrał cały konkurs Best Puppy in Show. Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 i jeszcze kilka z Best of Group, a co :eviltong: Quote
Recommended Posts