aneczka23 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Zapomniałam jeszcze dopisać, że w sob skończyłam pracę o 1.30 nad ranem, po 11h dniówce. Nosiło mnie, żeby jeszcze coś z małym poćwiczyć.. i spontanicznie wylądowaliśmy pod night clubem w centrum, gdzie stojąc o krok od kolejki do wejścia, niemal co 2 osoba go głaskała, potem ochroniarze dawali mu wątróbkę. Do 3:30 nad ranem maszerowaliśmy miastem zaliczając tyle głaskań jak nigdy dotąd - pijanii chyba są skłonniejsi podejść do wielkiej bestii :eviltong: Następnie 2h snu i 4h jazdy po to żeby znaleźć się na wymarzonej wystawie :evil_lol: Klubowa wystawa Boxerów w Waterford 26.04. Sędzia Pani Michelle Roberts z Australii, hodowczyni Taswest Boxers. Łącznie boxerów: 82 sztuki :eviltong: Tu mały z bratem - Rathbride Soldier of Fortune tu braciszek walczy o Best Dog in Breed: Quote
aneczka23 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 koniec. wiem , że mało ale potem już byłam tak zmęczona, że nie mogłam ostrości nawet w aparacie ustawiać :roll: obiecuję, że wkrótce nadrobię wszystkie zaległości u Waszych piesków, tymczasem lecę "ustawiać psy w szeregu" Quote
Moniek193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jak ten chlopczyk sie pieknie usmiecha:loveu:http://images41.fotosik.pl/108/e29cc5d9c40e00a8med.jpg Fajne te foteczki:loveu:Ja lubie takie wystawowe miodzia ogladac:evil_lol::loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Śliczne zdjęcia z wystawy ;) My już też mamy numerek 455 ;) Mam nadzieję, tylko że uda Nam się dotrzeć na tą wystawkę ;) Quote
ageralion Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://images49.fotosik.pl/112/cfc8f9fa6f2e54fcmed.jpg Ja mam juz chyba zwichnieta psychike przez ta moja czarnulke ale ten po prawej...jeeeeezuuuuuuuuuuuuuu co za pieknosc. Przeciez ja na wystawie dostala bym pomieszania zmyslow i nikt by mnie od tych boksiow nie zabral :eviltong: Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Naoglądałam sie tyle boksiów że aż mi sie w oczach mieni:evil_lol: Gratuluje sukcesów;) Quote
Smile of Red Witch Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Aniu no to do zobaczenia w niedziele :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cześć anusia! Szczymam kciukole przed niedzielą :multi::loveu: Quote
Selket Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Widzę cudne bokserki :loveu: powodzenia :kciuki: :kciuki: Quote
aneczka23 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Łooo, ile kochanych ciotek :loveu: Bardzo dziękujemy za wsparcie. Teraz mamy wystawę międzynarodową, którą w naszej rasie będzie sędziował Pan T. Borkowski. W nagrodę dla wszystkich trzymających kciuki, co by Was palce bolały mniej posyłam 2 śmieszne filmiki szczurów. Quote
aneczka23 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Chciałam dodać głos, ale coś się popsuło, więc wyjaśnię tylko, że 2 filmik prezentuje wymyśloną spontanicznie zabawę :eviltong: Quote
Smile of Red Witch Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ciotka ja mam prać Rudą na niedziele czy Twoje chłopaki zrobią to za mnie :razz::razz: Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='aneczka23']Chciałam dodać głos, ale coś się popsuło, więc wyjaśnię tylko, że 2 filmik prezentuje wymyśloną spontanicznie zabawę :eviltong: To nie zabawa tylko znęcanie:evil_lol::evil_lol: Posłuszne te twoje bestyjki;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Moje kciuki oczywiście również mocno zaciśnięte ;) To, że rzadziej zaglądam to świadczy o tym, że jak mam już czas na dogo to najpierw oblecę pabianickie psiaki, a potem, jak starczy czasu wpadam na foteczki! ;) A tu niespodzianka i filmiki są nawet! :multi: Cudowne psiury! Quote
aneczka23 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Drogie Dogociotki.... Nie mogłam nie podzielić się z Wami najnowszymi osiągami :eviltong: :loveu: Międzynarodowa Wystawa Fermoy Canine Club w Clonmel 3.05.09 Kenzo - oc. Exc, lokata:3 w klasie Junior Dog, w stawce 8 psów:multi: Sędzia:Pan Tomasz Borkowski Quote
aneczka23 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 nasz brat: a w tle niespodzianka stawki - piękny junior, który 7.02 zdobył BIS klubowej, tym razem nie wszedł do pierwszej czwórki :crazyeye: ( btw jedyny z niekopiowanym ogonem) Quote
Smile of Red Witch Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzisiaj mialam okazje poznac tych dwoch cudownych chlopcow ;) kazdy uroczy na inny sposob ;) Wielkie gratulacje dla Kenzia ze w tak sporej stawce stanal na lokatowym miejscu, chlopak w statyce pokazuje sie cudownie ;) Ps. Dziekuje bardzo za mile spedzony dzionek i jeszcze raz przepraszam ze tak dlugo musielismy czekac na Nasze Best of Group. Quote
Yana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 super wynik :multi: gratulacje :loveu::loveu: rozumiem, że na sędziego nie warczał :razz: Quote
Recommended Posts