Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam jeszcze dopisać, że w sob skończyłam pracę o 1.30 nad ranem, po 11h dniówce. Nosiło mnie, żeby jeszcze coś z małym poćwiczyć.. i spontanicznie wylądowaliśmy pod night clubem w centrum, gdzie stojąc o krok od kolejki do wejścia, niemal co 2 osoba go głaskała, potem ochroniarze dawali mu wątróbkę. Do 3:30 nad ranem maszerowaliśmy miastem zaliczając tyle głaskań jak nigdy dotąd - pijanii chyba są skłonniejsi podejść do wielkiej bestii :eviltong:
Następnie 2h snu i 4h jazdy po to żeby znaleźć się na wymarzonej wystawie :evil_lol:

Klubowa wystawa Boxerów w Waterford 26.04. Sędzia Pani Michelle Roberts z Australii, hodowczyni Taswest Boxers. Łącznie boxerów: 82 sztuki :eviltong:

Tu mały z bratem - Rathbride Soldier of Fortune

tu braciszek walczy o Best Dog in Breed:

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koniec. wiem , że mało ale potem już byłam tak zmęczona, że nie mogłam ostrości nawet w aparacie ustawiać :roll:

obiecuję, że wkrótce nadrobię wszystkie zaległości u Waszych piesków, tymczasem lecę "ustawiać psy w szeregu"

Posted

Łooo, ile kochanych ciotek :loveu:
Bardzo dziękujemy za wsparcie. Teraz mamy wystawę międzynarodową, którą w naszej rasie będzie sędziował Pan T. Borkowski.
W nagrodę dla wszystkich trzymających kciuki, co by Was palce bolały mniej posyłam 2 śmieszne filmiki szczurów.

Posted

[quote name='aneczka23']Chciałam dodać głos, ale coś się popsuło, więc wyjaśnię tylko, że 2 filmik prezentuje wymyśloną spontanicznie zabawę :eviltong:

To nie zabawa tylko znęcanie:evil_lol::evil_lol: Posłuszne te twoje bestyjki;)

Posted

Moje kciuki oczywiście również mocno zaciśnięte ;)

To, że rzadziej zaglądam to świadczy o tym, że jak mam już czas na dogo to najpierw oblecę pabianickie psiaki, a potem, jak starczy czasu wpadam na foteczki! ;)

A tu niespodzianka i filmiki są nawet! :multi:
Cudowne psiury!

Posted

Drogie Dogociotki....
Nie mogłam nie podzielić się z Wami najnowszymi osiągami :eviltong:

:loveu:

Międzynarodowa Wystawa Fermoy Canine Club w Clonmel 3.05.09
Kenzo - oc. Exc, lokata:3 w klasie Junior Dog, w stawce 8 psów:multi:
Sędzia:Pan Tomasz Borkowski

Posted

nasz brat:

a w tle niespodzianka stawki - piękny junior, który 7.02 zdobył BIS klubowej, tym razem nie wszedł do pierwszej czwórki :crazyeye: ( btw jedyny z niekopiowanym ogonem)

Posted

Dzisiaj mialam okazje poznac tych dwoch cudownych chlopcow ;) kazdy uroczy na inny sposob ;)
Wielkie gratulacje dla Kenzia ze w tak sporej stawce stanal na lokatowym miejscu, chlopak w statyce pokazuje sie cudownie ;)
Ps. Dziekuje bardzo za mile spedzony dzionek i jeszcze raz przepraszam ze tak dlugo musielismy czekac na Nasze Best of Group.