Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Aneczko.. doszły nas słuchy, że u nas tyle ciotek było w odwiedzinach :-o Dlaczego nic nie mówisz ?? :mad: Bylibyśmy wcześniej zajrzeli :p

Cześć Dziewczęta.

U nas taka trawa okrągły rok. Różnica w pogodzie polega na ilości deszczu. Ale, ale, ostatnie dni nie padało i nawet temperatura sięgnęła 20stopni. Akurat się wyjątkowo złożyło, że wolne miałam 2 dni więc fot Wam narobiłam na zapas :eviltong: Z wczoraj jeszcze mam całą furę niewstawionych, a tu już dzisiejsze się pchają drzwiami i oknami :lol: Staram się też zaglądać do moich ulubionych zaniedbanych niestety (przeze mnie) Galerii i odwiedzać Wasze pociechy. Jeżeli Kogoś pomijam dłuższy czas to przepraszam :Rose:

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasem dla odmiany śnieg byłby u nas mile widziany :cool3::cool3: Gdzieś parę stron wcześniej jest garstka śniegu, która utrzymała się na tyle długo, że zdążyłam się ubrać i wyjść na dwór ze stadkiem :placz:
a tymczasem u nas takie ciepło, że dzidzia Kenzo uprawia niecne opalanko

Hej Kenzo wstawaj, dosyć leżakowania, idziemy się pościgać :lol::lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uciekać kto może :scared::scared:

Posted

Hej, przyszłam tylko na minutkę pochwalić się :eviltong:
Wczoraj na wystawie Co. Sligo Canine Club dostaliśmy BOB :multi: :loveu:
oraz 3 miejsce w konkursie Members Dog :cool3:

foty wkrótce

Posted

aneczka23 napisał(a):

foty wkrótce

hip, hip, hurrrrrrrrrrrrrrrrrra :multi:

Posted

aneczka23 napisał(a):

foty wkrótce

gratulacje :multi: a masz jakieś fotki z tej wystawy ?

zazdroszczę Wam tej pogody, a Yana zazdrości waszym boksiom, że jest ich dwóch. Jej też by się przydało towarzystwo drugiego boksia na stałe, miałaby się z kim bawić :loveu:

Posted

Dziękuje Wam dziewczyny :oops:

Wynik jest wynik, to fakt, i w sumie to i tak duży sukces z uwagi na to, że Kenzo był wystawiany przeze mnie - totalne beztalencie handlerskie, oraz to, że warczał przy ocenie. :placz: :mad: :angryy:

ps. w stawce było tylko 8 psów łącznie :roll:

Tu jakaś konkurencja dodatkowa:

Posted

A o jakości zdjęć nawet nie wspominam. Sama byłam na tej wystawie, więc nie marudzę, bo i tak się cieszę, że kogoś namówiłam na focenie :eviltong:

była tylko jedna Akita, ale za to jaaaka piękna :loveu:

Posted

fajne fotki :lol: bardzo dobrze wypadliście :loveu: mnie to by chyba nerwy zżarły :evil_lol:
a my debiutujemy za tydzień w sobotę :multi: trzymajcie za nas kciuki :multi:

Posted

Marlenuś91 napisał(a):
Super fotki ... :)
I powodzenia w dalszych wystawach

:razz: Dziękujemy. Foty nie są wyjątkowo piękne, ale następnym razem bardzoej się dla Was postaram :eviltong:

Moniek193 napisał(a):
Witam po dlugiej nie obecnosci:multi:
GRATULACJE :loveu: Foty super szczegolnie juz z medalem:diabloti:

Mońku jeśli pijesz do ostrości i jakości :mad: to niestety ale lepszych nie mam :shake:, fakt, hoho ale Cię długo nie było. Gdzie się podziewałaś. Po oblewaniu sukcesów już się piwa nie zostało. Kto późno przychodzi...sam sobie szkodzi :diabloti:

Yana napisał(a):
fajne fotki :lol: bardzo dobrze wypadliście :loveu: mnie to by chyba nerwy zżarły :evil_lol:
a my debiutujemy za tydzień w sobotę :multi: trzymajcie za nas kciuki :multi:

Pewnie, że trzymamy. Gdzie i jaka wystawa? W jakiej klasie startujecie. P O W O D Z E N I A :loveu:

Iza i Avanti napisał(a):
O! Fotecki!

Czy sędzia sam sprawdzał uzębienie? :crazyeye: A warczeniem się nie przejmuj! młody się wyrobi :roll:

No niestety sam sprawdza. W sumie przy tym warczeniu to nawet nie miałabym innej możliwości. Musiałam dzidzi łeb trzymać :angryy: Mam nadzieję, że się Twoje prognozy sprawdzą i mu przejdzie. Codziennie ćwiczymy na mieście, różni ludzi podchodzą, kobiety, faceci, dzieci, wszyscy bez problemów go dotykają. Znajomi i koledzy są przeze mnie napastowani i sprawdzają dzidzi posłusznie zęby. Nic go nie rusza. Siedzi posłuszny albo stoi w wystawowej pozie dumny jak paw. A przy sędziach taki cyrk :???::stormy-sad:

Posted

wystawiamy się w Nowym Dworze Maz. (pod Warszawą) w klasie pośredniej czyli do 24 mies. Wystawa krajowa. Ja nie będę wystawiać, więc mam nadzieję, że zrobię fajne fotki :lol:

Posted

heh, też mam na najbliższej wystawie ten komfort, że wystawiać będzie TZ ( za co mu jestem zobowiązana do robienia śniadań do łóżka :shake: ) więc powinnam co nieco nafocić :cool3: Jej, debiut i to w klasie pośredniej :crazyeye: Życzę małej konkurencji na start :eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
heh, też mam na najbliższej wystawie ten komfort, że wystawiać będzie TZ ( za co mu jestem zobowiązana do robienia śniadań do łóżka :shake: ) więc powinnam co nieco nafocić :cool3: Jej, debiut i to w klasie pośredniej :crazyeye: Życzę małej konkurencji na start :eviltong:

no tak w pośredniej, jakoś tak w młodzieżowce nie zebraliśmy się, żeby wystąpić, zresztą Yana się nie nadawała na występy. I tak się martwię jak teraz wypadnie, ona jest strasznie żywiołowa, taka przyjaciółka całego świata :loveu: i nie wiem jak jej te biegi kłusem wyjdą. Na próbach pięknie biega, ale boję się, że na wystawie zamiast ładnie biec, będzie ciągnęła w stronę psów :diabloti:

Posted

aneczka23 napisał(a):
:razz:

Mońku jeśli pijesz do ostrości i jakości :mad: to niestety ale lepszych nie mam :shake:, fakt, hoho ale Cię długo nie było. Gdzie się podziewałaś. Po oblewaniu sukcesów już się piwa nie zostało. Kto późno przychodzi...sam sobie szkodzi :diabloti:

Ja sie nie czepiam ostrosci tylko mowie ze ladnie mu z tymi nagrodami (ledwo widocznymi dobrze ze czerwony kolor-rzuca sie w oczy:evil_lol:).
Pozatym napewno bylas tak zestresowana ze Ci sie rece trzesly:evil_lol::diabloti:Ja to rozumiem rzecz jasna:siara:
Teraz do wtorku wchodze na dogo:multi:A potem pewnie znowu znikne... oczywiscie nie z mojej winy:roll:
Ach i dodam ze ja pijam tylko soczek pomaranczowy z miąszem:eviltong:

Posted

Kobieto ja byłam tak zestresowana, że niemal bym tego sędziego na rękach nosiła i po czole całowała :loveu: Soczek - ok, ale w formie śniadaniowej, a pod wieczór soczek z wkładką :p

Mnie też nie będzie znowu kilka dni więc uraczę Państwa dalszą częścią fot ogródkowych. :diabloti:

Coraz częściej zdarza mi się, że znajomi nie rozpoznają już który pies to dzidzia, a który starszak. Żeby nei było niedomówień:
V E R O N

K E N Z O