aneczka23 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Hej Aneczko.. doszły nas słuchy, że u nas tyle ciotek było w odwiedzinach :-o Dlaczego nic nie mówisz ?? :mad: Bylibyśmy wcześniej zajrzeli :p Cześć Dziewczęta. U nas taka trawa okrągły rok. Różnica w pogodzie polega na ilości deszczu. Ale, ale, ostatnie dni nie padało i nawet temperatura sięgnęła 20stopni. Akurat się wyjątkowo złożyło, że wolne miałam 2 dni więc fot Wam narobiłam na zapas :eviltong: Z wczoraj jeszcze mam całą furę niewstawionych, a tu już dzisiejsze się pchają drzwiami i oknami :lol: Staram się też zaglądać do moich ulubionych zaniedbanych niestety (przeze mnie) Galerii i odwiedzać Wasze pociechy. Jeżeli Kogoś pomijam dłuższy czas to przepraszam :Rose: Quote
aneczka23 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Czasem dla odmiany śnieg byłby u nas mile widziany :cool3::cool3: Gdzieś parę stron wcześniej jest garstka śniegu, która utrzymała się na tyle długo, że zdążyłam się ubrać i wyjść na dwór ze stadkiem :placz: a tymczasem u nas takie ciepło, że dzidzia Kenzo uprawia niecne opalanko Hej Kenzo wstawaj, dosyć leżakowania, idziemy się pościgać :lol::lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uciekać kto może :scared::scared: Quote
Moniek193 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Hahaha dobre:evil_lol: http://images46.fotosik.pl/88/9df761cb78cac4ecmed.jpg Widze ze sciezka juz udeptana i nici z trawnika:evil_lol: http://images45.fotosik.pl/88/14ba025c60044648med.jpg Quote
aneczka23 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Hej, przyszłam tylko na minutkę pochwalić się :eviltong: Wczoraj na wystawie Co. Sligo Canine Club dostaliśmy BOB :multi: :loveu: oraz 3 miejsce w konkursie Members Dog :cool3: foty wkrótce Quote
Iza i Avanti Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 aneczka23 napisał(a):Hej, przyszłam tylko na minutkę pochwalić się :eviltong: Wczoraj na wystawie Co. Sligo Canine Club dostaliśmy BOB :multi: :loveu: oraz 3 miejsce w konkursie Members Dog :cool3: foty wkrótce hip, hip, hurrrrrrrrrrrrrrrrrra :multi: Quote
Yana Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 aneczka23 napisał(a):Hej, przyszłam tylko na minutkę pochwalić się :eviltong: Wczoraj na wystawie Co. Sligo Canine Club dostaliśmy BOB :multi: :loveu: oraz 3 miejsce w konkursie Members Dog :cool3: foty wkrótce gratulacje :multi: a masz jakieś fotki z tej wystawy ? zazdroszczę Wam tej pogody, a Yana zazdrości waszym boksiom, że jest ich dwóch. Jej też by się przydało towarzystwo drugiego boksia na stałe, miałaby się z kim bawić :loveu: Quote
Marlenuś91 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Super Gratulacje :multi::multi::multi: Fotki gdzie są :mad: Quote
aneczka23 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Dziękuje Wam dziewczyny :oops: Wynik jest wynik, to fakt, i w sumie to i tak duży sukces z uwagi na to, że Kenzo był wystawiany przeze mnie - totalne beztalencie handlerskie, oraz to, że warczał przy ocenie. :placz: :mad: :angryy: ps. w stawce było tylko 8 psów łącznie :roll: Tu jakaś konkurencja dodatkowa: Quote
aneczka23 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 A o jakości zdjęć nawet nie wspominam. Sama byłam na tej wystawie, więc nie marudzę, bo i tak się cieszę, że kogoś namówiłam na focenie :eviltong: była tylko jedna Akita, ale za to jaaaka piękna :loveu: Quote
aneczka23 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 A tu już BIS. Kibicowałam Akicie i Seterowi :loveu:, Dalmatyn zajął 2 miejsce i zwycięzca zawodów Jamniczek Quote
Marlenuś91 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Super fotki ... :) I powodzenia w dalszych wystawach Quote
Moniek193 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witam po dlugiej nie obecnosci:multi: GRATULACJE :loveu: Foty super szczegolnie juz z medalem:diabloti: Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 fajne fotki :lol: bardzo dobrze wypadliście :loveu: mnie to by chyba nerwy zżarły :evil_lol: a my debiutujemy za tydzień w sobotę :multi: trzymajcie za nas kciuki :multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 O! Fotecki! Czy sędzia sam sprawdzał uzębienie? :crazyeye: A warczeniem się nie przejmuj! młody się wyrobi :roll: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Marlenuś91 napisał(a):Super fotki ... :) I powodzenia w dalszych wystawach :razz: Dziękujemy. Foty nie są wyjątkowo piękne, ale następnym razem bardzoej się dla Was postaram :eviltong: Moniek193 napisał(a):Witam po dlugiej nie obecnosci:multi: GRATULACJE :loveu: Foty super szczegolnie juz z medalem:diabloti: Mońku jeśli pijesz do ostrości i jakości :mad: to niestety ale lepszych nie mam :shake:, fakt, hoho ale Cię długo nie było. Gdzie się podziewałaś. Po oblewaniu sukcesów już się piwa nie zostało. Kto późno przychodzi...sam sobie szkodzi :diabloti: Yana napisał(a):fajne fotki :lol: bardzo dobrze wypadliście :loveu: mnie to by chyba nerwy zżarły :evil_lol: a my debiutujemy za tydzień w sobotę :multi: trzymajcie za nas kciuki :multi: Pewnie, że trzymamy. Gdzie i jaka wystawa? W jakiej klasie startujecie. P O W O D Z E N I A :loveu: Iza i Avanti napisał(a):O! Fotecki! Czy sędzia sam sprawdzał uzębienie? :crazyeye: A warczeniem się nie przejmuj! młody się wyrobi :roll: No niestety sam sprawdza. W sumie przy tym warczeniu to nawet nie miałabym innej możliwości. Musiałam dzidzi łeb trzymać :angryy: Mam nadzieję, że się Twoje prognozy sprawdzą i mu przejdzie. Codziennie ćwiczymy na mieście, różni ludzi podchodzą, kobiety, faceci, dzieci, wszyscy bez problemów go dotykają. Znajomi i koledzy są przeze mnie napastowani i sprawdzają dzidzi posłusznie zęby. Nic go nie rusza. Siedzi posłuszny albo stoi w wystawowej pozie dumny jak paw. A przy sędziach taki cyrk :???::stormy-sad: Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 wystawiamy się w Nowym Dworze Maz. (pod Warszawą) w klasie pośredniej czyli do 24 mies. Wystawa krajowa. Ja nie będę wystawiać, więc mam nadzieję, że zrobię fajne fotki :lol: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 heh, też mam na najbliższej wystawie ten komfort, że wystawiać będzie TZ ( za co mu jestem zobowiązana do robienia śniadań do łóżka :shake: ) więc powinnam co nieco nafocić :cool3: Jej, debiut i to w klasie pośredniej :crazyeye: Życzę małej konkurencji na start :eviltong: Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 aneczka23 napisał(a):heh, też mam na najbliższej wystawie ten komfort, że wystawiać będzie TZ ( za co mu jestem zobowiązana do robienia śniadań do łóżka :shake: ) więc powinnam co nieco nafocić :cool3: Jej, debiut i to w klasie pośredniej :crazyeye: Życzę małej konkurencji na start :eviltong: no tak w pośredniej, jakoś tak w młodzieżowce nie zebraliśmy się, żeby wystąpić, zresztą Yana się nie nadawała na występy. I tak się martwię jak teraz wypadnie, ona jest strasznie żywiołowa, taka przyjaciółka całego świata :loveu: i nie wiem jak jej te biegi kłusem wyjdą. Na próbach pięknie biega, ale boję się, że na wystawie zamiast ładnie biec, będzie ciągnęła w stronę psów :diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 aneczka23 napisał(a)::razz: Mońku jeśli pijesz do ostrości i jakości :mad: to niestety ale lepszych nie mam :shake:, fakt, hoho ale Cię długo nie było. Gdzie się podziewałaś. Po oblewaniu sukcesów już się piwa nie zostało. Kto późno przychodzi...sam sobie szkodzi :diabloti: Ja sie nie czepiam ostrosci tylko mowie ze ladnie mu z tymi nagrodami (ledwo widocznymi dobrze ze czerwony kolor-rzuca sie w oczy:evil_lol:). Pozatym napewno bylas tak zestresowana ze Ci sie rece trzesly:evil_lol::diabloti:Ja to rozumiem rzecz jasna:siara: Teraz do wtorku wchodze na dogo:multi:A potem pewnie znowu znikne... oczywiscie nie z mojej winy:roll: Ach i dodam ze ja pijam tylko soczek pomaranczowy z miąszem:eviltong: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Kobieto ja byłam tak zestresowana, że niemal bym tego sędziego na rękach nosiła i po czole całowała :loveu: Soczek - ok, ale w formie śniadaniowej, a pod wieczór soczek z wkładką :p Mnie też nie będzie znowu kilka dni więc uraczę Państwa dalszą częścią fot ogródkowych. :diabloti: Coraz częściej zdarza mi się, że znajomi nie rozpoznają już który pies to dzidzia, a który starszak. Żeby nei było niedomówień: V E R O N K E N Z O Quote
Recommended Posts