Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj dawno dawno :placz: Już my myślili żeś se o nas zapomniała i nas nie kochasz. My jesteśmy, więc wracajta.... a to w butelkach..... nie dla psa kiełbasa :megagrin:
No wiesz....pfffffff:roll: Nie dość,ze wpadam raz na jakiś czas to mi jeszcze gospodyni żaluje :evil_lol:

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie piękne psiaczki!:loveu:
Też mam słabosc do bokserków... Sama miałam piękną i bardzo kochaną sunię tej wspaniałej rasy... Niestety w styczniu odeszła za TM [']...
Ale zaprszam na jej wątek (galerię) klik
Mam nadzieję, że wpadniecie ;)

Posted

[quote name='apple']No wiesz....pfffffff:roll: Nie dość,ze wpadam raz na jakiś czas to mi jeszcze gospodyni żaluje :evil_lol:

No już dobrze, dobrze, miałam to nadać wcześniej w ramach przeprosin i GRUBSZEJ okazji ale a - nie działało mi Dogo, B - nie działał mi fotosik. Dziś się już wszystko ustabilizowało i z tej okazji z malutkim opóźnieniem życzymy Paniom dużo ciepła i pięknych buzi bez zmarszczek, które są zarezerwowane dla nas boxionków. :eviltong:

[quote name='niki_ill']Wpadłam i stawiam kawke :)

:loveu: Witaj Aga :multi:

[quote name='Moniek193']Witanko:loveu:To ja przychodze z ciasteczkiem ale....musza byc foty:diabloti:

Fotki obiecuję jutro - mam wolne, pod warunkiem, że wszystkie portale int. będą czynne :mad: Za ciasteczka z całego serca dziękuję - jestem wielkim pasibrzuchem.. a psiowe ciacha też masz??

Posted

[quote name='aneczka23']No już dobrze, dobrze, miałam to nadać wcześniej w ramach przeprosin i GRUBSZEJ okazji ale a - nie działało mi Dogo, B - nie działał mi fotosik. Dziś się już wszystko ustabilizowało i z tej okazji z malutkim opóźnieniem życzymy Paniom dużo ciepła i pięknych buzi bez zmarszczek, które są zarezerwowane dla nas boxionków. :eviltong:

:loveu: Witaj Aga :multi:

Fotki obiecuję jutro - mam wolne, pod warunkiem, że wszystkie portale int. będą czynne :mad: Za ciasteczka z całego serca dziękuję - jestem wielkim pasibrzuchem.. a psiowe ciacha też masz??
Trzymam Cie za slowo:diabloti:
No to ba ze mam (chociaz czekaj,sprawdze czy Sara wszytskich nie zjadla:evil_lol:)

Posted

zdjęcia cudne i te z dzieciństwa :loveu::loveu:

i te oceaniczne :loveu: eh, zazdroszczę takich widoków

a u nas pada i wieje brrr... okropna pogoda :shake:

Posted

:multi::multi: Witaj Marlenuś :multi::multi:

Bardzo nam miło, że aż na tak długo u nas zagościłaś :Rose:
Skoro tak Ci się podobało to zapraszamy częściej :eviltong:. Ps. zajrzyj za chwilkę bo właśnie nadciągają...................... 91 nowe świeże i chrupiąco smaczne fotki z DZISIAJ. Tak aktualnych fot u nas chyba nigdy nie było.

Sesja marcowa słoneczną porą. :cool3::bigcool:

Braterski ŁOMOT

Psia gracja

Posted

Hej, Pańciu, co tam masz smakowitego ??

Ciąg dalszy naparzanki

Z taka klatą nie ma nikt szans :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ooł... jeśli nie uda mi się odfrunąć.. to po mnie :placz: dalej dalej uszy Gadżeta :multi::angel::angel:

Posted

Aneczka gdzie jesteś? Wody przynieś i 2 kubecki :drinka:

ups, chyba się zadrasąłem w paluszek :roll:

se grzecznie siedzimy :evil_lol::eek2:

:eviltong: a :eviltong: krowa :eviltong: ma :eviltong: większy :eviltong: i :eviltong: się :eviltong: nie :eviltong: chwali

Posted

:mad::mad::mad: :mad::mad::mad:

Ale wystarczy jedno hasło od Pańci i jesteśmy grzeczni w momencie, ot tak :

Kurczaki, ja coś tutaj zgubiłem zdaje się, ale nie pamiętam co :loveu:

O znalazłem... to moja miejscówka na qqqqpę :cool3:

:angryy::angryy: Pańciu na pomoc... z tamtej części ogódecka nie pachnie najładniej :angryy::angryy: