aneczka23 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 tu mamy kilka fotek posłusznej dzidzi na kursie, tylko jakość tragiczna, to było w takiej stajni końskiej robione, przy beznadziejnym oświetleniu. Tam, tam, na środecku jestem z moją Pańcią Aneczką:crazyeye: Czasem nuda była tak masakryczna, że zasypiałem :cry::cry: Tu się wystawiam " po polsku" :evil_lol::cool: Aneczka chce żebym się zapoznał z tym kółeckiem :eviltong: Chyba będzie chciała żebym nad nim / pod nim przełaził. Póki co nie podoba mi się ten pomysł:scared: Quote
aneczka23 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 tu jestem z Pańciem. Hm, co oni się tak na to kółecko uwzięli :???::???: Czasem w szkole było fajnie, trochę mogłem pospacerować i pogadać z kumplami. Generalnie to tak łaziłem z kąta w kąt. :razz: Ale tak serio całkiem... to większość czasu musiałem siedzieć i "grzecznie" czekać.... Quote
aneczka23 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 i znowu czekam. Pańciowi się tak nudziło jak i mnie, to bawiliśmy się w wystawianie :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Fajne fotecki znudzonego boksa... :p To co na tym kursie tak nudno? Avanti jak chodził na PT, to nie miał tak nudno :evil_lol: Quote
Yana Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jaki fajny teren do szkolenia :lol: a to szkolenie przygotowujące do jakiegoś sportu psiego czy z posłuszeństwa ogólnie ? Quote
aneczka23 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Fajne fotecki znudzonego boksa... :p To co na tym kursie tak nudno? Avanti jak chodził na PT, to nie miał tak nudno :evil_lol: Siemka, wstałam dziś niemożliwie wcześnie bo lecim na basen, więc najpierw rzecz jasna zaglądam tu co słychać :loveu: No niestety JEDYNA na wsi szkółka pozostawia wiele do życzenia, mimo że trener ma 20 lat doświadczenia :cool1: Zajęcia trwały 1,5 h, przy czym za każdym ćwiczeniem mędził bez sensu 10- 15 min, po czym była jedna seria ćwiczenia. Np. najpierw ustawiał 2 szeregi psów w odległości 30m, opowiadał jakie to ważne by psy skumały jak należy mijać prawidłowo innego psa... bla bla, 10 min, po czym przejście raz i gotowe. :placz: Szału dostawałam. Yana napisał(a):jaki fajny teren do szkolenia :lol: a to szkolenie przygotowujące do jakiegoś sportu psiego czy z posłuszeństwa ogólnie ? Hejka Yana. Niby są to podstawy PT, ale taki pic na wodę, były też elementy agility, ale ze względu na stawy ograniczyliśmy się z dzidzią do szalonego skoku przez tyczkę leżącą na ziemi, lub max 5 cm ponad. Zaczęliśmy ten kurs jak Kenzo miał niecałe 5 mies. Wkrótce ma być kurs dla ..... :roll: zaawansowanych :roll: Quote
Moniek193 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witanko:multi: Nareszcie foteczki:diabloti:Sliczna masz te psine:loveu:Cud miod i ... orzeszki:oops: Quote
Patisa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='aneczka23'] To boksiowe spojrzenie pełnie skupienia...bezcenne!:cool3::loveu: Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Siemka późną nocą. Sobota zapowiada się bardzo męcząco i pracowicie, więc nie będę miała okazji się z Wami widzieć, a w niedzielę wystawa :razz: mam nadzieję, że będziecie nas wspierać. Ażeby Wam pomóc w MOCNYM ściskaniu kciuków to podeślę kilka fot w ofierze :razz: Zdjęcia są z dwóch różnych miejscówek, seria pierwsza - 60km od domku. Towarzyszy nam kolega z PL. Tu możecie sobie podziwiać moje gumioki :evil_lol::evil_lol: zresztą cały strój mam okazały. Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 A tu jest śliczny wielki krabik znaleziony na plaży, sadystycznie go wygrzebaliśmy. Ma skubaniec siłę, miażdżył szczypcami muszle i patyki Planowaliśmy go też wziąć do domu i obrobić na zupę.... Ale litościwie został pozostawiony na pastwę Oceanu :eviltong: Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Rodzinnie.... TZ, Veron, Kenzo :loveu: A tu już miejscówka nr 2. Kolejne 40km drogi. Już na wstępie się świetnie zaczęło, spotkaliśmy wędrującego boxa, który towarzyszył nam bezpańsko przez całą wycieczkę. Radościom i uciechom końca nie widać.... Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 I w końcu trochę statyki.... Jęzorek zawijaniec :eviltong: Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tu taki cwaniak wyskoczył. Myślał, że przykozaczy. Szczekał, szczekał, ujadał i .. uciekł zignorowany :diabloti: Chłopaki miały lepsze zajęcie.. ciągle któryś któregoś zakleszczał od tyłu :mad: Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Psia radość bije z każdego kawałka futra Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Udzielam wszem i wobec zgody na pobieranie i rozpowszechnianie poniższego zdjęcia. Pocztówka jak się patrzy... pies oceaniczny :loveu: Quote
aneczka23 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Veron pognieciona fafeluna To samo w wykonaniu Kenzo Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jej, piękne zdjęcie z pięknymi bokserami! :loveu: P.S. To tło jest prawdziwe czy fotomontaż?:cool3: Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jej, fafelutkowe towarzycho na plaży...:loveu: mam nadzieję, że sama dożyję takich wspaniałych czasów :roll: Quote
Moniek193 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 3 boksery co za widok:loveu: http://images42.fotosik.pl/68/03d03536fdda8fb7med.jpg Wogole ladna okolica, ale w lecie musi byc tam slicznie :loveu: Quote
Yana Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 przepiękne zdjęcia, cudowne krajobrazy, ale boksy oczywiście najwspanialsze :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts