aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Patisa']Piękne maluchy :loveu:[/quote] Hejka, miło, że wpadliście, już w internacie?? [quote name='Aga K']A witam witam :buzi: Przesliczne maluchy ;) Ja bardzo chcialam bokserka z hodowli - sunie a mam PSA niehodowlanego sliniaka :loveu:[/quote] Ważne, że masz dzidzię, którą mocno kochasz. Zaraz do Was zajrzę. Pozdrawiamy pięknie i zapraszamy ponownie na więcej zdjęć....:razz: [quote name='Wyjątek']Dalej jestem pod wrażeniem- tym razem, że już jesteś w połowie mojej galerii :-o[/quote] Heh, no nie przesadzajmy, jak jest coś ciekawego do poczytania to nie dziwne, że jestem zainteresowana :eviltong: Chociaż przyznam bez bicia, że 3 dni mnie nie było i dopiero dziś jestem w stanie coś nadrobić. [quote name='Selket']Piękne boksie:loveu::loveu::loveu: Zaglądam i podziwiam te cuda:loveu:[/quote] Cześć Selkeciku, ależ Cię dawno nie było, nie mniej cieszę się WIELCE, że nas nawiedzacie :loveu: [quote name='123mariszka']Witaj;) Piękne masz te swoje bokserki, aż miło popatrzeć. A mnie od jakiegoś czasu cholera bierze, bo widzę, że coraz więcej pojawiło się pseudohodowców, którzy swoje zwierzaki traktują jak dochodowy biznes:angryy:[/quote] Witanko :multi: Pokłony, za te komplementy. No niestety chyba nigdy nie uda się tych pseudo wytępić. Ostatnio poczytałam o Halinowie, aż się włos jeży na głowie, brak słów :placz: Natomiast z drugiej strony, dwie poważne hodowczynie u mnie mają sunie, Champ Irl i Uk, które mają tylko po 2 mioty na koncie i więcej już cudnych genów przekazywać nie będą :placz: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 A zapomniałabym Wam zdać relacji z wystawy. Na początek spotkanko rodzinne. Kenzo z Ojcem. Tata już na emeryturze wystawowej, ale Pańcia wzięła go aby uświetnić Boxerkowe Show. Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Wystawa odbyła się w sobotę 7.02.09 w Dublinie i została zorganizowana przez Irlandzkie Stowarzyszenie Boxerów. Niestety jej forma to mecz, a ocena piesków odbywała się systemem pucharowym. Pieski podzielone na klasę Puppy 6-15 miesięcy, Open 15-8 lat i Veteran - powyżej 8 lat. W klasie Kenzo było 11 psów. Startowaliśmy parami, jako drudzy w kolejności. Kenzo jako niecałe 7 miesięczne szczenie trafił na konkurenta 14,5 mies pieska :cool1:. W związku z nieparzystą liczbą stawki - brat Kenzo - Frank trafił na los wolny i automatycznie przeszedł wyżej. :diabloti: Niestety zdjęć mam mało, niemal wcale, bo TZ tak przejęty rolą tatusia ...........zapomniał robić zdjęcia z wrażenia :mad::placz:. A oto my: Jak widać żadna fotka nie jest idealna i mało widać, poniżej nasz konkurent. AAA no nie muszę dodawać, że nie mieliśmy szans..:razz::razz: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Szczebelek wyżej z 11 psów z klasy Puppy zostało 5 zwycięzców + Frank, który... też wylosował tego samego konkurenta co Kenzo. A tu już sam Frank: (Rathbride Soldier of Fortune) Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Niestety Frank też odpadł :placz: choć moim zdaniem prezentował się cudnie. Z 3 par pozostały 3 psiaki. Nasz "rywal" zajął 2 miejsce a zwycięzcą klasy został Sandcliffe Kiss of Life at Jimbren (pośrodku) A tutaj brat i siostra Kenzaka: Tu siostra Kenzo na ringu w stawce 11 suczek. Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Siostra Kenzo - Abbey - Rathbride Absa Little A tu mamunia Millie Rathbride Last Chance Saloon: A tu taki śmieszny boxiu, bardziej Mastiffa przypomina :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Aha.. proszę zwrócić uwagę na powyższych 2 fotkach, gdzie wyraźnie widać make - up. Sztuczkę tą stosowały wszystkie psy .... z wyjątkiem nas. Czarna maska to efekt tuszu do rzęs a biały pyszczek to kreda. Gdzieniegdzie jest też biała maskara, i talk na stopy ( nie antypoślizgowy, tylko wybielający), pieski mają nie tylko podcięte futerko na pupie i przy kątowaniu nóg, ale też wąsy i brwi Quote
Wyjątek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale żeś się Ciotka rozgadała :evil_lol: I rozfociła :loveu: Jak dla mnie Kenzo i tak najpiękniejszy :) Fakt faktem, że jego rywal niczego sobie ale jak dla mnie troche za duża różnica wieku do porównywania. Przez te 7 miesięcy przecież psiak baaaaardzo się zmienia:roll: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Siema :lol: No rozgadałam bo mnie dłuuuugo nie było i byłam spragniona rozmowy ;). Miło, że tak myślisz. Dzidzia nie tylko nie miała szans w porównaniu z 2x starszym piesem ale co ważniejsze, 2x bardziej doświadczonym wystawowo i nie takim ciekawskim wszystkiego. O ile jeszcze pół biedy porównywać 2 i 4 letniego psa, które są już podobnego wzrostu , to przy takich dzidziach to troszkę było nie fair, bo młode szczeniaki naprawdę nie miały żadnych szans. Ale ważne, że mogliśmy być i się trochę poćwiczyć. Poniżej foty piesów, które mi się najbardziej podobały: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 i ostatnia już porcja fot: a to już weterani imprezy: był tylko 1 pieso: Prawie 9cioletni dziadzio i babulinka 8 lat: Quote
aneczka23 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 i biały widz... to rówieśnik dzidzi: dzidzia i kumpel: egzotyczny okaz Veroniusz: Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć Aneczko! Zdjęcia super, dzidzia jeszcze bardziej superwosza! :loveu: ale weterani powalili mnie na kolana:loveu: Uwielbiam boksie dziadki i babulinki :loveu: Quote
Selket Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Boksie:loveu::loveu::loveu::loveu: o ja cieeeeee:loveu::loveu::loveu: A ja tutaj zaglądam prawie codziennie, tylko siedzę cichutko i Was slucham:oops: Quote
Moniek193 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No hej:diabloti: U nas w Rzeszowie tez byla II miedzynarodowa wystawa psów rasowych i boksie jako ze II grupa sa prezentowaly sie w sobote wlasnie 7.02:loveu: poprostu miodzio:loveu: U Was widze tez fajne ,,okazy" byly:evil_lol: zdjecia cudasne:multi: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 tak tak ;) mam swojego fafelka ;) a nio zapraszamy do nas :loveu: nawet sa fotki ;) a i tak mam nadzieje, ze kiedys jak bede miala ciasne, ale wlasne mieszkanko, to wezme kolejnego boksa ;) super fotki faflusiow :loveu: Quote
aneczka23 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Ale u nas długo już nie było nowych fotek :p Pełno się tego po kompie pałęta, to chyba się z Wami podzielę kilkoma sztukami :eviltong: Foty styczniowe: Quote
apple Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Century Gothic]Daaaawno mnie nie było.....ales zafociła:evil_lol: Fajne:loveu: http://images45.fotosik.pl/62/83eee7be5dd10e23med.jpg[/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 3 fotka od gory poprostu cuuuudnaa !!!!!! :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dobra zarty sie skonczyly:diabloti:Mowisz nam ze Ci fotki zalegaja a wstawiasz raptem kilka:mad:No wiesz....:mad: Wiecej fot:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Yana Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 śliczne masz boksie :loveu: bardzo podobały mi się zdjęcia z wystawy. My będziemy debiutować na wystawie w kwietniu :razz: Quote
aneczka23 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Witajcie dziewczyny. Jak miło, że u nas byłyście. Zdjęć będzie więcej, obiecuję. I tak zdaje mi się, nie jestem na ostatnim miejscu w aktualizacji fotek :razz: Staram się wstawiać jak najwięcej mogę. W trakcie poprzedniej wystawy w sobotę 7.02 przyjechał do mnie kolega z Polski i teraz mam mało czasu na kompa, bo albo coś zwiedzamy albo szukamy Mu fuchy. Dzidzie mają się dobrze, Veron od wczoraj jest na nowej karmie - Purina Pro Plan Athletic dla ras dużych czy jakoś tak :eviltong: Walentynki za nami, dziękujemy za życzenia jednocześnie przepraszamy, że nie daliśmy żadnym naszym ulubionym psiocom prezentów, ale Aneczka miała okropny ruch w pracy, tak że ledwo dech szło zabrać za zakrętem. Zdjęcia wkrótce. Dziś zapisaliśmy się na wystawę 3.05, którą będzie sędziował p. T. Borkowski sędzia z Polski :multi: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hey ;) No to czekamy na zdjatka, ale spokojnie :) No i trzymamy kciuki za kolejna wystawe :) Pozrawiam papa Quote
Recommended Posts