Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patisa']Piękne maluchy :loveu:[/quote]
Hejka, miło, że wpadliście, już w internacie??

[quote name='Aga K']A witam witam :buzi:
Przesliczne maluchy ;)
Ja bardzo chcialam bokserka z hodowli - sunie
a mam PSA niehodowlanego sliniaka :loveu:[/quote]

Ważne, że masz dzidzię, którą mocno kochasz. Zaraz do Was zajrzę. Pozdrawiamy pięknie i zapraszamy ponownie na więcej zdjęć....:razz:

[quote name='Wyjątek']Dalej jestem pod wrażeniem- tym razem, że już jesteś w połowie mojej galerii :-o[/quote]

Heh, no nie przesadzajmy, jak jest coś ciekawego do poczytania to nie dziwne, że jestem zainteresowana :eviltong: Chociaż przyznam bez bicia, że 3 dni mnie nie było i dopiero dziś jestem w stanie coś nadrobić.

[quote name='Selket']Piękne boksie:loveu::loveu::loveu: Zaglądam i podziwiam te cuda:loveu:[/quote]
Cześć Selkeciku, ależ Cię dawno nie było, nie mniej cieszę się WIELCE, że nas nawiedzacie :loveu:

[quote name='123mariszka']Witaj;) Piękne masz te swoje bokserki, aż miło popatrzeć. A mnie od jakiegoś czasu cholera bierze, bo widzę, że coraz więcej pojawiło się pseudohodowców, którzy swoje zwierzaki traktują jak dochodowy biznes:angryy:[/quote]

Witanko :multi: Pokłony, za te komplementy. No niestety chyba nigdy nie uda się tych pseudo wytępić. Ostatnio poczytałam o Halinowie, aż się włos jeży na głowie, brak słów :placz: Natomiast z drugiej strony, dwie poważne hodowczynie u mnie mają sunie, Champ Irl i Uk, które mają tylko po 2 mioty na koncie i więcej już cudnych genów przekazywać nie będą :placz:

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zapomniałabym Wam zdać relacji z wystawy. Na początek spotkanko rodzinne. Kenzo z Ojcem. Tata już na emeryturze wystawowej, ale Pańcia wzięła go aby uświetnić Boxerkowe Show.

Posted

Wystawa odbyła się w sobotę 7.02.09 w Dublinie i została zorganizowana przez Irlandzkie Stowarzyszenie Boxerów. Niestety jej forma to mecz, a ocena piesków odbywała się systemem pucharowym. Pieski podzielone na klasę Puppy 6-15 miesięcy, Open 15-8 lat i Veteran - powyżej 8 lat. W klasie Kenzo było 11 psów. Startowaliśmy parami, jako drudzy w kolejności. Kenzo jako niecałe 7 miesięczne szczenie trafił na konkurenta 14,5 mies pieska :cool1:. W związku z nieparzystą liczbą stawki - brat Kenzo - Frank trafił na los wolny i automatycznie przeszedł wyżej. :diabloti: Niestety zdjęć mam mało, niemal wcale, bo TZ tak przejęty rolą tatusia ...........zapomniał robić zdjęcia z wrażenia :mad::placz:.
A oto my:

Jak widać żadna fotka nie jest idealna i mało widać, poniżej nasz konkurent. AAA no nie muszę dodawać, że nie mieliśmy szans..:razz::razz:

Posted

Szczebelek wyżej z 11 psów z klasy Puppy zostało 5 zwycięzców + Frank, który... też wylosował tego samego konkurenta co Kenzo.

A tu już sam Frank: (Rathbride Soldier of Fortune)

Posted

Niestety Frank też odpadł :placz: choć moim zdaniem prezentował się cudnie. Z 3 par pozostały 3 psiaki. Nasz "rywal" zajął 2 miejsce a zwycięzcą klasy został Sandcliffe Kiss of Life at Jimbren (pośrodku)

A tutaj brat i siostra Kenzaka:

Tu siostra Kenzo na ringu w stawce 11 suczek.

Posted

Aha.. proszę zwrócić uwagę na powyższych 2 fotkach, gdzie wyraźnie widać make - up. Sztuczkę tą stosowały wszystkie psy .... z wyjątkiem nas. Czarna maska to efekt tuszu do rzęs a biały pyszczek to kreda. Gdzieniegdzie jest też biała maskara, i talk na stopy ( nie antypoślizgowy, tylko wybielający), pieski mają nie tylko podcięte futerko na pupie i przy kątowaniu nóg, ale też wąsy i brwi

Posted

Ale żeś się Ciotka rozgadała :evil_lol: I rozfociła :loveu:
Jak dla mnie Kenzo i tak najpiękniejszy :) Fakt faktem, że jego rywal niczego sobie ale jak dla mnie troche za duża różnica wieku do porównywania. Przez te 7 miesięcy przecież psiak baaaaardzo się zmienia:roll:

Posted

Siema :lol:
No rozgadałam bo mnie dłuuuugo nie było i byłam spragniona rozmowy ;).
Miło, że tak myślisz. Dzidzia nie tylko nie miała szans w porównaniu z 2x starszym piesem ale co ważniejsze, 2x bardziej doświadczonym wystawowo i nie takim ciekawskim wszystkiego. O ile jeszcze pół biedy porównywać 2 i 4 letniego psa, które są już podobnego wzrostu , to przy takich dzidziach to troszkę było nie fair, bo młode szczeniaki naprawdę nie miały żadnych szans. Ale ważne, że mogliśmy być i się trochę poćwiczyć. Poniżej foty piesów, które mi się najbardziej podobały:

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Boksie:loveu::loveu::loveu::loveu: o ja cieeeeee:loveu::loveu::loveu:

A ja tutaj zaglądam prawie codziennie, tylko siedzę cichutko i Was slucham:oops:

Posted

No hej:diabloti:
U nas w Rzeszowie tez byla II miedzynarodowa wystawa psów rasowych i boksie jako ze II grupa sa prezentowaly sie w sobote wlasnie 7.02:loveu:
poprostu miodzio:loveu:
U Was widze tez fajne ,,okazy" byly:evil_lol: zdjecia cudasne:multi:

Posted

tak tak ;) mam swojego fafelka ;)
a nio zapraszamy do nas :loveu:
nawet sa fotki ;)
a i tak mam nadzieje, ze kiedys jak bede miala ciasne, ale wlasne mieszkanko, to wezme kolejnego boksa ;)

super fotki faflusiow :loveu:

Posted

Witajcie dziewczyny. Jak miło, że u nas byłyście. Zdjęć będzie więcej, obiecuję. I tak zdaje mi się, nie jestem na ostatnim miejscu w aktualizacji fotek :razz: Staram się wstawiać jak najwięcej mogę. W trakcie poprzedniej wystawy w sobotę 7.02 przyjechał do mnie kolega z Polski i teraz mam mało czasu na kompa, bo albo coś zwiedzamy albo szukamy Mu fuchy.
Dzidzie mają się dobrze, Veron od wczoraj jest na nowej karmie - Purina Pro Plan Athletic dla ras dużych czy jakoś tak :eviltong:
Walentynki za nami, dziękujemy za życzenia jednocześnie przepraszamy, że nie daliśmy żadnym naszym ulubionym psiocom prezentów, ale Aneczka miała okropny ruch w pracy, tak że ledwo dech szło zabrać za zakrętem.
Zdjęcia wkrótce.
Dziś zapisaliśmy się na wystawę 3.05, którą będzie sędziował p. T. Borkowski sędzia z Polski :multi: