Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

123mariszka napisał(a):
mam do wszystkich pytanie: co oznaczają pod waszym nickiem "łapki czy płomyczki"?????Za odpowiedz z góry dziekuję.

Łapki i płomyczki dostaje się za ilość napisanych postów. Zaczynasz od jednej łapki, kończysz na płomyczkach... :lol:

Posted

123mariszka napisał(a):
mam do wszystkich pytanie: co oznaczają pod waszym nickiem "łapki czy płomyczki"?????Za odpowiedz z góry dziekuję.

Ilość postów :) Zaczynasz od 1 łapki (przy ponad 100 postach- dobrze pamiętam?) i pniesz się w górę ;)

Posted

[quote name='Patisa']Ale miło popatrzeć na te wielkie boksiowe fafelki... uhh, wycałowałabym takie :loveu: Zrób to w moim imieniu :cool3:

Fafle wyściskane :diabloti: Miło, że się podobają. Mam taką skromną nadzieję, że sędziom też się spodobają.. no przynajmniej Kenzo. :eviltong:

[quote name='apple']O matko i córko....cudo:loveu:
http://images31.fotosik.pl/449/5d09c31fe76dc71fmed.jpeg

Fajnie, że nawet Dinożaba ma swoich fanów :multi::multi:

[quote name='123mariszka']aneczko muszę przyznać, że jesteś właścicielką pięknych , zadbanych bokserów. Jestem pod wrażeniem ich wyglądu tylko wyglądu , bo przecież osobiście ich nie znam..:p

Dziękuję Ci Mariszko, bardzo ciepłe słowa. Ładne są czasem na zdjęciach :lol: teraz wróciliśmy z frisbowa i ledwo je domyłam. A podłoga w sieni jest teraz bardziej brązowa niż biała (kolor kafelek) - swoją drogą ciekawe co za spryciarz kładł białe kafelki w sieni :shake:

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobery! Piękne zdjęcia! :loveu:

Hejka Iza, hejka Avanti. A co u Was? :cool3:

[quote name='123mariszka']Tak na marginesie to po co to komu????:evil_lol: ale dziękuję tobie za odpowiedz....

cześć Wyjątku. :eviltong:

Posted

Kilka fotek Wam pokażę z omawianej wyżej irlandzkiej hodowli Jazzypant, która to będzie miała 2 żółte mioty wkrótce. Na zdjęciu Freya ze swoim poprzednim miotem ze skojarzenia z Am. Ch.

Pręgowane sunie są wykastrowane, natomiast żółte prócz tego środkowego paszczurka będą miały za tydzień dzidzie. Ta, która patrzy w lewo to Bella, córka Freyi.

A na tej focie Freya z najnowszym nabytkiem - przepięknym konkurentem mojego Kenzo. Dokładnie w tym samym wieku, syn Ir Ch, GB Ch. Hail to Glory z hodowli Jimbren - mojej idolki, tej samej hodowli, z której jest ojciec Kenzo.

Photos made by Debbie McGuire and belong to Jazzypants Kennel. Many thanks for Debbie's aproval.

Posted

witajcie:)

my z rewizytą;)

super masz boksiaki! boskie! urocze! a miny robią pierwsza klasa :loveu:
przejrzałam od początku, ale nie wiem, które zdjęcie najfajniejsze...

pozdrowionka :)

Posted

Jak miło, że zajrzeliście :multi: U nas Galeryjka młoda, więc stron mało do oglądania, mam nadzieję, że skoro Was na tyle zainteresowaliśmy żeby 30 stron przejrzeć, to będziecie wpadać od teraz regularnie :eviltong:

Posted

no i co? no i co? :razz:

zagląduję ponownie a tu nowych fotów faflunów brak:roll:

tak być nie może:shake: stanowczo, ale to... powtarzam... stanowczo! domagam się nowych fot :cool3:

a teraz strzelam focha i se idę :obrazic:

Posted

[quote name='beatkacg']Co za śliczności w Waszej galerii. Boksie to moja niespełniona miłość, zwlaszcza żółtki rozmiękczają moje serce, więcej zdjęć proszę.

Witaj Beatko :Rose:. Ja kocham wszystkie boxowe kolory taką samą OGROMNĄ miłością. Zdjęcia tuż tuż.

[quote name='basia2202']no i co? no i co? :razz:

zagląduję ponownie a tu nowych fotów faflunów brak:roll:

tak być nie może:shake: stanowczo, ale to... powtarzam... stanowczo! domagam się nowych fot :cool3:

a teraz strzelam focha i se idę :obrazic:

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! No co Ty ciotka. wracaj, że tu :chainsaw:

Jak już wcześniej chyba pisałam, sufit się prawie zawalił, bo jakaś uszczelka prysznicowa na piętrze poszła i dziś nasz Landlord od rana mi się tuz jakimś drugim ziomem krząta i muszę ich doglądać. Jutro i w czw mam wolne więc postaram się Was wszystkich dopieścić. :cool3: :ices_bla:

Psy są dziś u ciotek, dom obok. Wpadam tam co chwilka, żeby się dzidziom nie nudziło. Dzidzia się pięknie u nich wystawiała, nawet ją ciotka zmacała po grzbiecie i jajcach :ices_bla: No miejmy nadzieję, że moje codzienne treningi jako taki efekt przyniosą bo......................................................................................................................................................................................................................... wystawa....................................................................................................już....................................................................................................................................w sobotę :multi::sweetCyb::laugh2_2::painting::bigcool::klacz::Cool!::jumpie:

Posted

Dzięuję Wyjątku bardzo. 3mać proszę z całych sił bo nie licząc tej BABY PUPPY w grudniu, to będzie nasz prawdziwy debiut wystawowy. A tak po za tym, to grudniu mój TZ wystawiał się z Kenzakiem bo ja miałam wciąż poważne problemy z kostką. Co prawda, wciąż jest nienajlepiej ale powinnam dać radę. :p. No wiedziałam, że Ci się dzidzię spodobają.

Posted

Witanko Izuniu, Mońku... i wszystkim innym, którzy zapewne niecierpliwie czekają dalszego ciągu przygód wielgachnych stwórów. Mam dla Was malutką porcję foteczek. :eviltong:

Hej Aneczka, pobaw się z nami.. plis, bo się obrażę...

Oł men Aneczko, co za nudy, no gdzie spacer?? Nie siedź tyle na kompie:cool1:

No dooooobla, to idziemy się sami bawić, ale gwarantuję, że się Tobie nasze pomysły nie spodobają... Hej Kenzo, patrz jaką mam fajną piłeckę...:diabloti:

Ej spadaj, nie widzisz, że znalazłem w schowku jakiś fajny kartonik do zgryzienia?? :eviltong::eviltong:

Posted

Mały podziel się, nie bądź sknera.. Albo se zostaw, ja mam przytachany fajniasty worek po karmie. mmmm ale pysznie pachnie, roztarmoszenie go będzie wielką przyjemnością.. i wcale a wcale się do schowka nie włamałem :razz: psysięgam, że było otwarte :loveu:

OOO nie !! Pańcia nas rozpracowała i znów musimy tkwić i pozować bez ruchu do fotek. No niech to :angryy:

Kenzo, już tak nie marudź, Aneczka obiecała w nagrodę za modeling dać nam po świńskim uchu, warto trochę głupa spalić :lol::lol::roll::roll:

A teraz Pańcia Aneczka idzie robić obiad, byliśmy najpierw na 1,5 h spacerku w lesie rano i ledwo je doczyściłam i przyszła znajoma z psiakiem na zabawę. teraz są niedodoczyszczenia !!