Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu-dzieki za cieplutkie powitanie :multi:
My mieszkamy w Szkocji,niedaleko Edynburga,wiec spory kawalek bedziemy mieli na wystawy(blizej jednak,niz na kontynent),ale damy rade :diabloti:

Teraz mloda ma 6 miesiecy (to te zolciutkie,drugie od prawej w moim podpisie :shiny:).Po przyjezdzie zabieramy sie od razu za szkolonko :cool1:
Na zajecia z innymi psami na pewno pojdziemy,zeby mloda sie otrzaskala.
Jakies tam doswiadczenie mam-11 lat wystawiania,w tym 9 lat boksery,chociaz nie powiem,ze czesto,ale na pewno i na sposob kontynantalny i na sposob wyspiarski,co wcale latwe nie bedzie z ta temperamentna panienka :cool1::diabloti:

Szkoda wielka,ze foteczki pooooszly-ja bym siostre ubila za to :mad:
Bergamasco mojej dawnej znajomej Ani-jest chyba nawet na dogo :D
I nie ma tylko jednego takiego platka,tylko wieksze stadko :cool3:

A o swiatowej troche slyszalam od znajomych,ze masakra byla,zero przygotowania,tlok,tlum,ludzie po psach chodzili,z parkingami problemy itp.

Teraz czekamy w zamian za te skasowane, na nowe foty irlandow :cool1:I nie ma zmiluj :razz:

Posted

A ja wpadam i podziwiam!
Aleś Ty obrotna!:crazyeye: tyle wystaw w JEDEN miesiąc...a psy jakie dzielne. Nowe otoczenie, a one zamiast tu bunt urządzać to zadowolone :lol:
Co bokser to bokser :evil_lol:

Rzeczywiście, europejskie boksery pod względem budowy trudno jest przebić, ale pod względem charakteru psów i przygotowania ich do wystaw przez wystawców to po prostu Czarnogród...:shake:

Szkoda fot :placz:
ale dobry rydz niż nic ;)

Posted

aneczka23 foteczki cud-miód:loveu: ale rozmiar:mdleje:
zmień je na :
regulaminowe 640x640

[SIZE=2]inaczej będę musiała wszystkie zamienić na linki:p

Pozdrowionka

Posted

Przepraszam Bonitko. Dawno mnie na dogo nie było i myślałam, że regulaminowe jes 800x 600 i tak je właśnie ustawiłam :ices_bla:
Obiecuje solennie jutro to zmienić, bo właśnie do pracy uciekam.
Proszę nie bić, o się więcej nie powtórzy:ylsuper:

Kasiu, nie mam żadnych Astów niestety. To są wszystkie zdjęcia jaki mi zostały. Jutro mam wolne i przeszukam jeszcze kartę z kamery, ale wąpię żeby tam coś się też znalazło :shake:

A dziś Kenzo znów idzie do lekarza - szczegóły jutro..

Posted

My teraz będziemy 3tyg z rzędu w Dublinie: 2x open i 1x champ. to może zajrzysz.. a potem 28.12 dopiero bodajże bo straciła mi się lista wystaw na 2009, i już jest niedostępna do pobrania na ikc stronce, także nie wiem czy coś jeszcze jest wcześniej, bo na dogshow nie ma innych all breed podanych póki co.. a brakuje mi 2pkt do Junior Champ. I fajnie by było zdążyć zanim młodemu stuknie 18 msc:eviltong:
A dowiedziałam się dziś, że ojciec Kenzo zmarł :-( Ang i Irl Champion. W wieku zaledwie 7,5 roku. Póki co nie wiadomo na co...:shake:
I jeszcze jedna info: brat Kenzo ( niecałe 16msc) ma już za sobą pierwsze krycie :cool1: :-o dziwne, dziwne, ale cóż. I to z sunią pochodzącą od Walkonów - jednej z najlepszych ang hodowli :crazyeye:

Wklejam dla zainteresowanych parę zdjęć z sierpniowej wystawy w Irl.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Yana']hello :lol: a co tam słychać w Irlandii ? :lol:

Hejka. U nas jest tak parszywie na dworze, że brrr. Aż ciarki przechodza jak za okno wygladam. Nawet psiaki nie chca na dwor wychodzic. Leje jak z cebra, drogi zalane, nie ma gdzie na spacer wyjsc, nawet w gumiakach. Mojej kierowniczce dom zalalo juz a mieszkam niedaleko, wiec pewnie lada dzien i my sie bedziemy ewakuowac :cool1:

Mam dla Ciebie Yanus jeszcze kilka zdjec tego rudego przystojniaka.

Posted

aneczka23 napisał(a):
Hejka. U nas jest tak parszywie na dworze, że brrr. Aż ciarki przechodza jak za okno wygladam. Nawet psiaki nie chca na dwor wychodzic. Leje jak z cebra, drogi zalane, nie ma gdzie na spacer wyjsc, nawet w gumiakach. Mojej kierowniczce dom zalalo juz a mieszkam niedaleko, wiec pewnie lada dzien i my sie bedziemy ewakuowac :cool1:

Mam dla Ciebie Yanus jeszcze kilka zdjec tego rudego przystojniaka

to tak jak u nas... ciemno, buro, ponuro i ciagle leje, depresji można normalnie dostać :-(

ten mięśniak całkiem fajny :-) lubię takie :-)