aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 pańciu, zabierz go ode mnie, on mi tu do celi spoziera Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 tak Pan przyszedł powiedzieć, że też jest sędzią i jak na niego kiedyś trafimy to nam da wygraną bo się zakochał w kundlu :crazyeye: i piesek tego pana 10-tyg Bullmastiff Quote
Smile of Red Witch Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No to ja mam nie fotki Fafluniastych ale fotki właścicielki Fafluniastych Quote
aneczka23 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 uff, jak zwykle chyba przesadziłam z ilością fotek. ( a mam jeszcze całe mnóstwo w zanadrzu :roll:) mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że tyle musiałyście obejrzeć :eviltong: pozdrawiam wszystkie moje Ulubione Dogociotki. Dziękuję pięknie Smile of Red Witch za zdjęcie pięknej Aki z Clonmel :loveu: Lecę zabawiać moje Książęta ;) Miłego dnia wszystkim Quote
Moniek193 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Z fotkami nie da sie przesadzic spokojnie:evil_lol::loveu: http://images43.fotosik.pl/123/2dedcdad74855760med.jpg Ach kocham te jego fafle:loveu: http://images37.fotosik.pl/119/2fdcd712ed50e94emed.jpg ostatnio mi sie dogi podobaja:roll::loveu: A nie masz fot jakiegos szarego dogusia:roll::loveu:?? Quote
Yana Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Moniek193; [URL napisał(a):http://images37.fotosik.pl/119/2fdcd712ed50e94emed.jpg ostatnio mi sie dogi podobaja:roll::loveu: A nie masz fot jakiegos szarego dogusia:roll::loveu:?? zajrzyj jutro do mojej galerii :razz: Quote
Yana Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gratulacje, super wynik :multi::multi: na zdjęciach widać jak ładnie stoi, a jaki wpatrzony w Ciebie :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ohh... Ale on jest cudny :loveu::loveu::loveu: I zgadzam sie z Moniek, że fafle to ma superowskie! :multi::lol::loveu: I ile fot :loveu: Mniam... Uczta dla oczu...:evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Aniu nie masz za co dziękować ;) ja jeszcze raz chce bardzo przeprosić, że Ci się tak władowała na kolanka, ale ona już tak ma ;) taki mały Miso przytulasek z niej jest ;) Aniu, czy masz jakieś Staffiki z Galway?? Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 aneczka23 napisał(a): To cieszę się ogromnie, że troszkę Was fotkami zaspokoiłam. W zamian prosimy o kciuki na jutro rezerwować porządnie :diabloti: No jasne, że bedziemy trzymać! ;) Ha! Ja też dodałam zdjęcia mojej Złotej... W końcu... :evil_lol: Także zapraszamy do siebie, zapraszamy! :loveu: Quote
aneczka23 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Moniek193 napisał(a):Z fotkami nie da sie przesadzic spokojnie:evil_lol::loveu: http://images43.fotosik.pl/123/2dedcdad74855760med.jpg Ach kocham te jego fafle:loveu: http://images37.fotosik.pl/119/2fdcd712ed50e94emed.jpg ostatnio mi sie dogi podobaja:roll::loveu: A nie masz fot jakiegos szarego dogusia:roll::loveu:?? Ja go całego kocham od stóp do zmarszczków twarzowych :loveu: Doga mam jeszcze Arlekina, ale od tyłu - mogę pokazać jeśli reflektujesz :eviltong: Yana napisał(a):gratulacje, super wynik :multi::multi: na zdjęciach widać jak ładnie stoi, a jaki wpatrzony w Ciebie :lol: Tak, tak owszem - szkoda, że tak tylko na zdjęciach :evil_lol: Justy$ka napisał(a):Ohh... Ale on jest cudny :loveu::loveu::loveu: I zgadzam sie z Moniek, że fafle to ma superowskie! :multi::lol::loveu: I ile fot :loveu: Mniam... Uczta dla oczu...:evil_lol: To cieszę się ogromnie, że troszkę Was fotkami zaspokoiłam. W zamian prosimy o kciuki na jutro rezerwować porządnie :diabloti: Smile of Red Witch napisał(a):Aniu nie masz za co dziękować ;) ja jeszcze raz chce bardzo przeprosić, że Ci się tak władowała na kolanka, ale ona już tak ma ;) taki mały Miso przytulasek z niej jest ;) Aniu, czy masz jakieś Staffiki z Galway?? Cała przyjemność po mojej stronie. Malutka kluska miętoszka, a nie moje tłuste krowulce :cool1: A stafiki się jakieś znajdą :eviltong: Quote
Aga K Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hej Aneczko ;) Nie masz przeciez za co przepraszam, im wiecej fot tym lepiej ( a tak nawiasem mowiac to i ja chyba z fotkami czasem przesadzam tzn tez mam takie wrazenie jak ty :evil_lol: ) hehehe - swietne ;) http://images44.fotosik.pl/124/c0081f86c8ba0fcamed.jpg i on nie skoczyl na tego pana ??? ;> na mojego jak sie tak ktos patrzy to jest dzika radosc :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/123/4d9d274d06b436d3med.jpg A co do fafelkow - slooodkie sa :loveu: Quote
Paatrycja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Oh już pisałam, wielkie gratulacje i oby tak dalej! ;) Aczkolwiek jestem pewna, że tak dalej będzie.. :cool3: Quote
aneczka23 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Witamy sobotnio. Właśnie wracamy z wystawy w Dublinie, Hiberian All Breed Championship.Mały śmierdziel dostał ocenę Excellent i stanął na 1 lokacie w klasie Junior Dog ( na 3 psy). Powinnam się cieszyć ogromnie.... Wiadomo, duży sukces :p Mogłabym go wsadzić też do papików, bo się jeszcze kwalifikuje ( ma 10 mies), ale zaryzykowaliśmy w młodzieży. Za to rodzeństwo Kenzo startowało w szczeniorach - brat zajął 2 miejsce/5 psów, a siostra wygrała swoją klasę. Potem niestety Kenzo postanowił strzelić fochem i biegać ociemniale, niuchać trawę, kompletnie gdzieś miał moją wątróbkę i nawoływanie :angryy: W Irlandii jest taki Dzienniczek (Junior Diploma), gdzie za wygranie klasy na zawodach Open dostaje się 1 punkt, a za wygranie klasy na Championshipach 2 punkty. Można je zbierać dopóki pies nie skończy 18 mies. Po Uzyskaniu 12 pkt dostaje się tytuł JD, który można wpisywać na karcie zgłoszeń na wystawy. Nie wiem czy jest to równoznaczne z Polskim Młodzieżowym Championatem :eviltong: Moja pchła ma już 5 punktów.:razz: Razem z hodowcą poszliśmy do sędziny po wpis do tego dzienniczka - on za siostrę Kenzo. Pani powiedziała mu, że miała zamiar dać Kenzo Green Star ( CWC), ALE BYŁ FATALNIE WYSTAWIONY w porównaniu psów rasy. Załamałam się. :placz: Quote
zaba14 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Aneczka nie przejmuj sie dopracujecie to wystawianie :) czekam na wiecej fot :) Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aneczka23 napisał(a):Pani powiedziała mu, że miała zamiar dać Kenzo Green Star ( CWC), ALE BYŁ FATALNIE WYSTAWIONY w porównaniu psów rasy. Załamałam się. :placz: O rzesz... niemiła babka :shake: Nie przejmuj się Quote
Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Niektórzy ludzie są naprawdę strasznie chamscy... inaczej ując tego nie można... Przecież fajna i rzeczowa babko powiedziałaby gdzie tkwi problem, nad czym popracowac... A tu... :mad: Chociaż może ja mam zbyt wygórowane oczekiwania... W każdym razie wymiziaj słodziakó ode mnie! :multi:i Laruni Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Justy$ka napisał(a): Przecież fajna i rzeczowa babko powiedziałaby gdzie tkwi problem, nad czym popracowac... A tu... :mad: świat jest okrutny, tylko czasami mniej ;) ludzie często nie mają wyczucia... Quote
Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Patisa napisał(a):świat jest okrutny, tylko czasami mniej ;) ludzie często nie mają wyczucia... To to jeszcze nie jest aż takie... Przecież Aneczka na pewno wie jakiego pa cudaka i nie musi się przejmowac...:loveu: A bez wyczucia to pielęgniarka powiedziała kobiecie ze stwardnieniem rozsianym, żeby sobie wózek inwalidzki kupiła, bo niedługo nie obędzie się bez niego! Tragedia !!! Kobieta młoda, ma 3 dzieci, duży domek... Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Justy$ka napisał(a): A bez wyczucia to pielęgniarka powiedziała kobiecie ze stwardnieniem rozsianym, żeby sobie wózek inwalidzki kupiła, bo niedługo nie obędzie się bez niego! Tragedia !!! Kobieta młoda, ma 3 dzieci, duży domek... Ludzie czasami sobie nie zdają sprawy z tego co mówią...palni taki, bo mu się rano kawa źle zaparzyła i zły na cały swiat,a nie pomysli,z e słowem może kogoś przybliżyć do grobu, jak nie zabić...:shake: Quote
Moniek193 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aneczka23 napisał(a): Moja pchła ma już 5 punktów.:razz: Gratulacje:multi::multi: aneczka23 napisał(a): Razem z hodowcą poszliśmy do sędziny po wpis do tego dzienniczka - on za siostrę Kenzo. Pani powiedziała mu, że miała zamiar dać Kenzo Green Star ( CWC), ALE BYŁ FATALNIE WYSTAWIONY w porównaniu psów rasy. Załamałam się. :placz: Nie przejmuj sie:shake: Moze miala zly dzien i musiala komus przygiąć:cool1: Ludzie tacy sa, na kims trzeba sie wyzyc:roll: Teraz moze byc juz tylko lepiej :loveu: Tzrymam kciuki;) Quote
Smile of Red Witch Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Wielkie gratulacje dla Ciebie i dla Kenza ;) Zobaczysz jeszcze wiele Green Starów będzie na Waszym koncie ;) Super, że coraz lepiej Wam idzie wspólny handling, oraz że etap warkotów masz już za sobą. Quote
Yana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 aneczka23 napisał(a):Witamy sobotnio. Właśnie wracamy z wystawy w Dublinie, Hiberian All Breed Championship.Mały śmierdziel dostał ocenę Excellent i stanął na 1 lokacie w klasie Junior Dog ( na 3 psy). Powinnam się cieszyć ogromnie.... Wiadomo, duży sukces :p Mogłabym go wsadzić też do papików, bo się jeszcze kwalifikuje ( ma 10 mies), ale zaryzykowaliśmy w młodzieży. Za to rodzeństwo Kenzo startowało w szczeniorach - brat zajął 2 miejsce/5 psów, a siostra wygrała swoją klasę. Potem niestety Kenzo postanowił strzelić fochem i biegać ociemniale, niuchać trawę, kompletnie gdzieś miał moją wątróbkę i nawoływanie :angryy: W Irlandii jest taki Dzienniczek (Junior Diploma), gdzie za wygranie klasy na zawodach Open dostaje się 1 punkt, a za wygranie klasy na Championshipach 2 punkty. Można je zbierać dopóki pies nie skończy 18 mies. Po Uzyskaniu 12 pkt dostaje się tytuł JD, który można wpisywać na karcie zgłoszeń na wystawy. Nie wiem czy jest to równoznaczne z Polskim Młodzieżowym Championatem :eviltong: Moja pchła ma już 5 punktów.:razz: Razem z hodowcą poszliśmy do sędziny po wpis do tego dzienniczka - on za siostrę Kenzo. Pani powiedziała mu, że miała zamiar dać Kenzo Green Star ( CWC), ALE BYŁ FATALNIE WYSTAWIONY w porównaniu psów rasy. Załamałam się. :placz: gratulacje :multi::multi: a babą się nie przejmuj, głupia jakaś :cool3: skoro mówi, że pies zasługuje na ten Green Star, to nie rozumiem dlaczego go nie dała, przecież chodzi o ocenę psa, a wystawienie ma tylko pokazać jego najlepsze strony, a nie powinno być oceniane samo w sobie. Zresztą na zdjęciach widać, że Kenzo był pięknie wystawiony, śłicznie stał i pozował :loveu: Quote
Recommended Posts