Moniek193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hahaha ale fotki:evil_lol:I ten filmik z silna wolą + to noszenie patyka nie moge powalilo mnie:evil_lol: :evil_lol: Raper:cool3:http://images42.fotosik.pl/96/ec7b2cd86d28c02cmed.jpg Panciu ale powiedz mu zeby mi oddal:evil_lol: http://images42.fotosik.pl/96/3c3b667cc60f4b54med.jpg Quote
Smile of Red Witch Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Oj fajne te Twoje chłopaki, a lasek śliczny ;) Mam nadzieję, że Twoje chłopaki polubią moją mała Rudzię ;) Quote
Yana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 cudna wycieczka, aż chciałoby się tam być :loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='aneczka23'] Wiem Kiłi jaki to ból, bo mój Veron bezkonkurencyjne cudo też nie ma ma co startować ze swoim wnętrostwem. No chyba żeby jedynie dostać dyskwalifikację :cool1: Uma fajnie stoi przecież, a mogłabyś ją podtrzymać tak jak ja Kenzaka - 1 ręka przy głowie żeby się nie ruszała a drugą jej tylnie nogi ustawiać. Heh, widziałam już tyle technik przeróżnych.. nawet na kliker pieski sa wyśmigane i przestawiają nnogi na komendę lea przód, tylnia tył. Tu dopiero jest co podziwiać. Ja moje i tak niezbyt ustawiam, bo prawidłowo to powinno wyglądać tak : Winuwuk Boxers Home Page proszę wejść w zakładkę SHOW TEAM. (nawiasem mówiąc to jest hodowla, z której najprawdopodobniej będzie moja następna dzidzia) Próbowałam ją podtrzymywać, ale ta małpa od razu się skręca sprawdzając co ja jej tam z tyłu robie:evil_lol: Chciałam ją tak ustawić (na fotce mama Umy, Lulu): http://www.bokserbenignus.republika.pl/nowy/lula.1.jpg ale ona strasznie nie lubi nóg do tyłu brać. Mam w planach w przyszłości wybrać się na jakąś wystawe białych bokserów, ale na razie to tylko plany:evil_lol: Pozdrawiam;) Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dziewczyny Wy nie macie na co narzekac:diabloti:Sprobujecie sobie moją Sare choc w podobny sposob ustawic:diabloti: Jedna noga do tylu to ona siada, puszcze na chwile obroze juz biegnie ode mnie swoimi podskokami , trwa to dluzej niz 5min jest taka znudzona ze specjalnie wszytsko robi zle to sie nazywa charakterek a Wasze boskie to sie cudnie ustawiaja wg mego skromnego zdania:oops:W porownaniu do mojej to jest rewelacja:evil_lol: Quote
Yana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Kiłi']Próbowałam ją podtrzymywać, ale ta małpa od razu się skręca sprawdzając co ja jej tam z tyłu robie:evil_lol: Chciałam ją tak ustawić (na fotce mama Umy, Lulu): http://www.bokserbenignus.republika.pl/nowy/lula.1.jpg ale ona strasznie nie lubi nóg do tyłu brać. Mam w planach w przyszłości wybrać się na jakąś wystawe białych bokserów, ale na razie to tylko plany:evil_lol: Pozdrawiam;) spróbuj uczyć ją wystawiania w ten sposób, że jedna osoba trzyma ją na smyczce, a druga w pewnej odległości pokazuje coś atrakcyjnego np. zabawkę. Pies automatycznie się napina, wyciąga (smyczka go hamuje) i wyciąga nogi do tyłu. Jak ładnie stanie chociaż na parę sekund w nagrodę spuszczasz ze smyczki i bawisz się zabawką, którą machałaś przed psem. W taki sposób pies szybko się uczy, nawet na wystawach tak się robi, jedna osoba wystawia, a druga za ringiem woła psa po imieniu i macha jego ulubioną zabawką :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 eh, niestety u nas double handling jest surowo zakazany :razz: a za jakiekolwiek próby nakręcania psa jesteś wyrzucona z ringu i płacisz karę 130e :loveu: obiecane foty i nawet 2 filmiki ukażą się niedługo. okazało się, że to nie tylko sterowników nie mam do nowej karty, ile to, że zakupiony 2 lata temu laptop nie ma już tak zaawansowanej technologii i jego czytnik małych kard nie chce współpracować z tą nową kartą, więc dopiero czekam na zamówiony mały adapter do kart :roll: Na jednym z filmików widać jak musiałam się ewakuować z mojej miejscówki filmowca, żeby dekoncentrujący się Kenzo nie wypadł z wystawy, właśnie za pomoc spoza ringu :shake: Quote
Yana Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 w Polsce takie wystawianie bokserów jest powszechne i dopuszczalne i chyba większość tak właśnie uczy boksie wystawiania się :lol: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No niby tak, ale swoją drogą, to chyba pewnego rodzaju brak profesjonalizmy w wystawianiu boksiów...:roll: i to się tyczy wszystkich wystawiających boksery( nie żebym do Yaneczki biła czy coś :roll:) Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Cześć kochani! :loveu: Jakie piękne zdjęcia z wycieczki... No i chłopcy przecudni :loveu: I Aneczka... :cool3: Quote
aneczka23 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Cześć Izunia :multi: wróciłaś, wróciłaś:razz: Miło Cię widzieć z rańca Quote
Yana Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Patisa napisał(a):No niby tak, ale swoją drogą, to chyba pewnego rodzaju brak profesjonalizmy w wystawianiu boksiów...:roll: i to się tyczy wszystkich wystawiających boksery( nie żebym do Yaneczki biła czy coś :roll:) taki sposób wystawiania ma chyba na celu pokazanie pięknej, umięsnionej sylwetki psa, której nie widać tak dobrze gdy stoi sobie "na luzie", jeśli jest to ogólnie przyjęte i akceptowane przez sędziów i organozatorów, to chyba jest ok. dla mnie bardziej nieprofesjonalne są inne zabiegi jakim poddawane są psy np. przyczernianie, wybielanie i inne poprawianie wyglądu Quote
Kiłi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 aneczka23 napisał(a):eh, niestety u nas double handling jest surowo zakazany :razz: U nas też jest chyba zakazany, ale nikt tego nie respektuje:evil_lol: Ja ją na zabawke tylko do zdjęć ustawiam, ostatnio próbuje podtrzymywać i coraz lepiej wychodzi:p Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dziendoberek z okazji świąt: Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmingus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie.:loveu: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dla wszystkich wspaniałych ciotek, które nas odwiedzają i do nas piszą.. oraz dla tych które odwiedzają i nie piszą.. oraz dla tych, które nas dopiero mają zamiar odwiedzić... :loveu: Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Wesołych Świąt życzą Aneczka, Sebastian, Veron i Kenzo Quote
Marlenuś91 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dziękuje i WESOŁEGO ALLELUJA!!! ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. ..\\//...\\//......\\//...\\//....\\//... ..\\/..(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\// ///..(▒)(█)(▒)..\\//..(▒)(█)(▒)..\/ \\//...(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\/ .\\//..\\/...\\////...\\//...\\\\//..\\//.. Pozdrawiam cie w trochę większym gronie Marlena, Max, Lola, Drops, Gucia, Feta, Kropka, Siwa, Murza,Rudy Jak tyle życzy CI wesołych świąt to musza być udane :D Quote
Smile of Red Witch Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć. Życzą Kasia i Rudzia Quote
Patisa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Yana napisał(a):taki sposób wystawiania ma chyba na celu pokazanie pięknej, umięsnionej sylwetki psa, której nie widać tak dobrze gdy stoi sobie "na luzie", jeśli jest to ogólnie przyjęte i akceptowane przez sędziów i organozatorów, to chyba jest ok. dla mnie bardziej nieprofesjonalne są inne zabiegi jakim poddawane są psy np. przyczernianie, wybielanie i inne poprawianie wyglądu No jeśli sędziowie to akceptują... to ok. ja nie wiem jak jest dokładnie, bo nie wystawiam bokserów( póki co :p ). Owszem wygląda fajnie, ale ciekawe co an to w innych krajach? gdzieś na zachodzie? Niemcy, Francja, Włochy, Hiszpania - tam jest tak samo?:cool3: Jejku, Wy już sobie życzenia składacie...ja jeszcze nie mam wierszyka. Ale postaram się jakiś wykombinować :p Quote
ageralion Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Wesołego Alleluja. **___** _**___**_________*** * _**___**_______**___ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#________o ____o#o# o ____o### o Quote
Cieplutkaa. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ohhh.... W końcu trafiłam do galeryjki Twoich Piękności :loveu: Jakie słodziaki... No cud, miód malina! :loveu::loveu::loveu: Wesolutkich, cieplutkich i rodzinnych swiąt oraz mokrego dyngusa dla Ciebie i Twoich Serduszek :loveu: Quote
Wyjątek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Witamy się i życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Poniedziałku :) Quote
groszek83 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witam Jestem tu pierwszy raz ale już wiem że zabawie na dłużej;) Quote
cockermaister Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witam:multi::multi::multi::multi::multi: śliczne psiaki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts