Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patisa']Ale ta metamorfoza jak świetnie ujęta, ja aż z wrażenia oczyska przetarłam :lol:
noo jesteś nareszcie, co to za wakacje od moich kundli sobie zrobiłaś?? :mad:

:scared:hihi, mam jeszcze kilka

4 miesiące ( miałam wtedy nogę w gipsie i za bardzo nie mogłam go ustawiać)

5 miesięcy

5,5 miesiąca

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciągle jestem zdania że mój Rokisław coś z prawdziwych boksiów ma.
Skarpetki identyczne jak Kenzo,długość ogonka i mordziel :lol:

Prześliczne fafluchy !! :loveu::loveu: Piękną ma sierść ;)

Posted

aneczka cudo!
http://images37.fotosik.pl/93/8377ce4fbc319ca9med.jpg

Wy tam na wyspach inaczej wystawiacie boksie niż w Polsce, co nie?
tak, jak mniej więcej dalmatyńczyki ... ja nie wiem jak się wystawia boksery w Polsce i w Europie w ogóle, tak jakoś inaczej... ale widziałam tyle tylko, co na zdjęciach, nigdy na żywo. Musze kiedyś się przejść i zobaczyć sobie boksie w akcji :cool3:

[quote name='Agata_Roki']Ciągle jestem zdania że mój Rokisław coś z prawdziwych boksiów ma.

No coś ma na pewno, ale tyle to i moja prawie boksia ma;)
Fakt faktem, prawdziwymi bokserami to one nie są. Do kochania nadają się tak samo, do rozmnażania w ogóle.

Ach...kiedyś muszę sobie takiego prawdziwka sprawić:loveu:

Pozdrawiam:cool3:

Posted

Fakt faktem, prawdziwymi bokserami to one nie są. Do kochania nadają się tak samo, do rozmnażania w ogóle.

o tym to ja bardzo dobrze wiem ale kilka osób już pytało z jakiej hodowli jest i może to głupio zabrzmi ale większość pseudo bokserów które u siebie widzę całkiem wyglądają jak marne podróbki.No ale sorry za Off :eviltong:

Posted

Właśnie w mojej Sarze brakuje mi tego zeby z nia mozna bylo na wystawy jezdzic itp.:placz:No ale coz jest taka podróbką ale za to moją dziewczynką:evil_lol:
Zreszta ludzie nieraz pytaja z jakiej hodowli ale sa tez tacy co to sie pytaja czy to jest Bernardyn :eviltong:No dzis mialam taka fajna przygode a wiecej juz na naszej galerii:loveu:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ciągle jestem zdania że mój Rokisław coś z prawdziwych boksiów ma.

Agatko, mnie się Twój Roki bardzo podoba. Dla mnie to jest akurat wypisz wymaluj mój Veroński. Dużo więcej podobieństw niż do Kenzo widzę, Veron też jest rodowodowy :eviltong:

Twój Roki jest super psem. Na filmikach widać jak mocno go kochasz, a psu więcej nic nie potrzeba :cool3:

Patisa napisał(a):

Wy tam na wyspach inaczej wystawiacie boksie niż w Polsce, co nie?
tak, jak mniej więcej dalmatyńczyki ... ja nie wiem jak się wystawia boksery w Polsce i w Europie w ogóle, tak jakoś inaczej... ale widziałam tyle tylko, co na zdjęciach, nigdy na żywo. Musze kiedyś się przejść i zobaczyć sobie boksie w akcji :cool3:

U nas jest inny sposób wystawiania, jak zauważyłaś. Ustawianie z ręki, na serek :loveu: czy jak zwał, ważne, że nie trzeba się zbytnio nagimnastykować, ja bym nie potrafiła chyba w mojej dzidzi wyrobić takiego zmysłu, żeby się rzucał na smyczy za zabawką :cool1:, jemu to jest generalnie wszystko jedno, taki cwaniak, byle smaka dostać, możesz go przekładać i ustawiać do woli. Moim ustawianiem się nie sugeruj, bo jesteśmy wciąż nieudolni, ale poszukam Ci foty fajnych boksów (np. brat ojca Kenzo - BOB na tegorocznym Crafcie :razz:

Agata_Roki napisał(a):
o tym to ja bardzo dobrze wiem ale kilka osób już pytało z jakiej hodowli jest i może to głupio zabrzmi ale większość pseudo bokserów które u siebie widzę całkiem wyglądają jak marne podróbki.No ale sorry za Off :eviltong:

Agata u nas wszelkie Boxo - rozmowy i nie boxo - rozmowy mile widziane :evil_lol:

Moniek193 napisał(a):
Właśnie w mojej Sarze brakuje mi tego zeby z nia mozna bylo na wystawy jezdzic itp.:placz:No ale coz jest taka podróbką ale za to moją dziewczynką:evil_lol:
Zreszta ludzie nieraz pytaja z jakiej hodowli ale sa tez tacy co to sie pytaja czy to jest Bernardyn :eviltong:No dzis mialam taka fajna przygode a wiecej juz na naszej galerii:loveu:

Mońku, ale wiesz ile razy ja byłam wściekła, że mój Veroniusz na wystawy nie pojedzie mimo swej czysto rasowości :placz:

Posted

A dziś na wystawie South Wicklow Canine Club Kenzo zajął 2 miejsce ;)
Pokazal się jako wybitny skoczek kangurek i totalny cyrk wesołych racic odebrał mu złoto :lol:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Agatko, mnie się Twój Roki bardzo podoba. Dla mnie to jest akurat wypisz wymaluj mój Veroński. Dużo więcej podobieństw niż do Kenzo widzę, Veron też jest rodowodowy :eviltong:

Twój Roki jest super psem. Na filmikach widać jak mocno go kochasz, a psu więcej nic nie potrzeba :cool3:

U nas jest inny sposób wystawiania, jak zauważyłaś. Ustawianie z ręki, na serek :loveu: czy jak zwał, ważne, że nie trzeba się zbytnio nagimnastykować, ja bym nie potrafiła chyba w mojej dzidzi wyrobić takiego zmysłu, żeby się rzucał na smyczy za zabawką :cool1:, jemu to jest generalnie wszystko jedno, taki cwaniak, byle smaka dostać, możesz go przekładać i ustawiać do woli. Moim ustawianiem się nie sugeruj, bo jesteśmy wciąż nieudolni, ale poszukam Ci foty fajnych boksów (np. brat ojca Kenzo - BOB na tegorocznym Crafcie :razz:

Agata u nas wszelkie Boxo - rozmowy i nie boxo - rozmowy mile widziane :evil_lol:

Mońku, ale wiesz ile razy ja byłam wściekła, że mój Veroniusz na wystawy nie pojedzie mimo swej czysto rasowości :placz:

No widzisz lajf is brutal and ful of zasadzkas:evil_lol:
Ja jednak odkad mam Sarke juz planuje w dalekiej przyszlosci rasową boksie:loveu:Narazie jednak ten bąbel nieznosny zajmuje moj caly czas i cala uwage:evil_lol:Berdanrdyn:evil_lol::eviltong:Bosh ludzie mnie rozbrajaja:cool1:

Posted

:mad: zdjęć póki co nie będzie, bo mam nową kartę do aparatu i wymaga ona dodatkowych sterowników. Jak mam sama je ściągać a potem słuchac tydzień od TZeta, że coś z kompem się zepsuło to już wolę wstawić foty za tydzień:cool3::cool3:

Mońku, no pewnie, lepiej poczekać. Masz ukochaną psicę, a takie wielkie psy potrzebują ruchu itp... bla bla. Wiesz o co chodzi. :p Na pewno kiedyś Twoje marzenie się spełni :eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
A dziś na wystawie South Wicklow Canine Club Kenzo zajął 2 miejsce ;)
Pokazal się jako wybitny skoczek kangurek i totalny cyrk wesołych racic odebrał mu złoto :lol:

gratulacje :multi:

cyrk wesołych racic mówisz... skąd ja to znam :razz: :evil_lol:

Posted

aneczka23 napisał(a):
:mad: zdjęć póki co nie będzie, bo mam nową kartę do aparatu i wymaga ona dodatkowych sterowników. Jak mam sama je ściągać a potem słuchac tydzień od TZeta, że coś z kompem się zepsuło to już wolę wstawić foty za tydzień:cool3::cool3:

Mońku, no pewnie, lepiej poczekać. Masz ukochaną psicę, a takie wielkie psy potrzebują ruchu itp... bla bla. Wiesz o co chodzi. :p Na pewno kiedyś Twoje marzenie się spełni :eviltong:

No psica, moja Sara to jest konik(udowodniene naukowo:evil_lol:) Zreszta nie wiem czy widzialas na naszej galerii ten filmik :evil_lol:No tak bla bla bla czyli duzo zarcia, biegania, czasu energi no wszytskiego:eviltong:Wiec ja Cie podziwiam ze Ty se z 2 radzisz a nie ktorzy z jeszcze wieksza gromadka:diabloti:
Chociaz osobiscie tez bym se jeszcze ze 100 dokupila do kompletu:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']Właśnie w mojej Sarze brakuje mi tego zeby z nia mozna bylo na wystawy jezdzic itp.:placz:
A co ja mam powiedzieć! Ja mam rasową bokserke a nawet na wystawy nie moge jeździć:placz:

Aneczka, super pozy! Moja to się tylko na zabawke "wystawia", ale za cholere nie chce tylnych nóg do tyłu brać tak jak boksery wystawiane.
http://images25.fotosik.pl/292/d329d4df58ac1d40.jpg
http://images40.fotosik.pl/23/439dc21e83a271a8.jpg

Podziwiam:razz:

A tak wogóle to CZEŚĆ:evil_lol::loveu:

Posted

Aniu jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Młodego ;) Już się nie mogę doczekać kiedy poznam ślicznego Pręgusia ;)
Ps. Mam nadzieję, że nie zaśpicie bo wtedy ja będę cały dzień płakusiać ;), że ominęło mnie sędziowanie u polskiej sędziny ;)

Posted

Dziękujemy za gratulacje :multi: zaraz dla wszystkich kibiców i kciukotrzymaczek kilka fotek z 19.03 z dziewiczej wyprawy do lasu przy jeziorku

[quote name='Kiłi']A co ja mam powiedzieć! Ja mam rasową bokserke a nawet na wystawy nie moge jeździć:placz:

Aneczka, super pozy! Moja to się tylko na zabawke "wystawia", ale za cholere nie chce tylnych nóg do tyłu brać tak jak boksery wystawiane.
http://images25.fotosik.pl/292/d329d4df58ac1d40.jpg
http://images40.fotosik.pl/23/439dc21e83a271a8.jpg

Podziwiam:razz:

A tak wogóle to CZEŚĆ:evil_lol::loveu:

Wiem Kiłi jaki to ból, bo mój Veron bezkonkurencyjne cudo też nie ma ma co startować ze swoim wnętrostwem. No chyba żeby jedynie dostać dyskwalifikację :cool1:
Uma fajnie stoi przecież, a mogłabyś ją podtrzymać tak jak ja Kenzaka - 1 ręka przy głowie żeby się nie ruszała a drugą jej tylnie nogi ustawiać. Heh, widziałam już tyle technik przeróżnych.. nawet na kliker pieski sa wyśmigane i przestawiają nnogi na komendę lea przód, tylnia tył. Tu dopiero jest co podziwiać. Ja moje i tak niezbyt ustawiam, bo prawidłowo to powinno wyglądać tak : Winuwuk Boxers Home Page proszę wejść w zakładkę SHOW TEAM.
(nawiasem mówiąc to jest hodowla, z której najprawdopodobniej będzie moja następna dzidzia)

[quote name='bonita']Heloł :)
Fju, fju:loveu: pięknie się prezentujecie wystawowo :D
http://images48.fotosik.pl/97/909af89f37d019acmed.jpg
"Cyrk wesołych racic":megagrin:skąd ja to znam:p

:loveu: Cześć Bonitko. Czyli nie tylko u mnie psiak ma taką fanaberię :lol: Bardzo pocieszające. O ile jeszcze do przeżycia na mało imponującej wystawie, o tyle na międzynarodowej ... ach.. zobaczymy już ...w sobotę :smhair2::smhair2:

[quote name='Smile of Red Witch']Aniu jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Młodego ;) Już się nie mogę doczekać kiedy poznam ślicznego Pręgusia ;)
Ps. Mam nadzieję, że nie zaśpicie bo wtedy ja będę cały dzień płakusiać ;), że ominęło mnie sędziowanie u polskiej sędziny ;)

Właściwie to gratki należą się mojemu TZ-towi, bo ja panikuję :p i On jest uprzejmy wystawiać :evil_lol: My też się niecierpliwimy, aż przytupujemy z uciechy :turn-l::knuje: