Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hahaha:-Dhttp://images45.fotosik.pl/88/a05e31567befa56dmed.jpg A masz Ty:diabloti: http://images41.fotosik.pl/84/16dea9c048967595med.jpg Ale u Was zielono PRAWIE jak u nas:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 a na koniec moje najładniejsze :loveu: Kenzo śmierdząca stopa :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przepraszam ze pisze 2 komentarz ale nie mogalm sie powstrzymac:evil_lol: Co to ma byc:evil_lol:http://images40.fotosik.pl/84/0ad998b15a9c0375.jpg Ja jem:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Nie masz za co przepraszać, foty są po to by oglądać i komentować :evil_lol: i oczywiście uprzyjemniać Ci obiad :multi: Quote
Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 aneczka23 napisał(a):Nie masz za co przepraszać, foty są po to by oglądać i komentować :evil_lol: i oczywiście uprzyjemniać Ci obiad :multi: Powiedz temu wlascicielowi nogi :evil_lol: ze ma bardzo ....sliczna slodziutka apetyczna nozke:evil_lol: Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Moniek193']Przepraszam ze pisze 2 komentarz ale nie mogalm sie powstrzymac:evil_lol: Co to ma byc:evil_lol:http://images40.fotosik.pl/84/0ad998b15a9c0375.jpg Ja jem:evil_lol: no to jest śliczne boksiowe kopytko :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Yana napisał(a):no to jest śliczne boksiowe kopytko :evil_lol: :evil_lol:I takie cudownie bjudne:evil_lol:Nie no oczywiscie kocham takie lapieta ale ja na nie mowie łapofony bo moja Sarcia jak je zwija to wygladaja jak sluchawka od telefonu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Śliczne te Twoje Bokserkowe chłopaki ;) Bardzo się cieszę, że już niedługo się spotkamy ;) Dziękuje raz jeszcze za przygarnięcie 2-óch Kropków ;) Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ćliczne boksiowe kpytko widziałam! Dzień dobry! :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aniu a jak Wam poszło w niedziele w Belfaście???? Quote
aneczka23 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry! :loveu: Witajcie ciotko. Fakt, że dzień nie ten sam, ale wciąż bardzo dobry :eviltong: Yana napisał(a):witamy się wiosennie :loveu: Ale macie tam fajnie, dopiero co było ZIMOWO a już WIOSENNIE, zaledwie kilka dni później. U mnie wiosno - jesień cały rok :cool1: Smile of Red Witch napisał(a):Aniu a jak Wam poszło w niedziele w Belfaście???? Witaj Kasiu. My też się wszyscy cieszymy na samą myśl o poznaniu Ciebie i Twojej Aki :multi: Mam nadzieję, że nie zaśpimy żeby po Was jechać :roll: Muszę Wam drogie ciotki opowiedzieć o moim niedzielnym pechu. W sobotę skończyłam prace o 1 nad ranem, przestawiłam czas na 2 od razu. Nastawiłam budził na 5, a TZ - na 5:30 rano. O 6 mieliśmy wyruszyć w dwugodzinną podróż do Belfastu na wystawę. Sędziowanie miało się zacząć o 9:30. Niestety nie wiadomo czemu ( co nigdy wcześniej się nie zdarzyło), ani ja ani TZ nie usłyszeliśmy naszych budzików i wstaliśmy o 9:15 ku mojemu zdruzgotaniu :placz: :placz::placz: :placz::placz::placz: Chyba nie muszę dodawać, że całą niedzielę siedziałam załamana i ryczałam. A już nawet kanapki na drogę miałam opakowane w celofanik...........:cool3::cool3: Ehhhhhhhhh Quote
Yana Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a to rzeczywiście pech :shake: ale widzę, że macie bardzo napięty grafik wystaw, ciągle gdzieś jeździcie my dopiero na perwszą się wybieramy, a następna może w maju :roll: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No to mialas przygode:shake:Ale sie wyspaliscie:eviltong: Pojedziecie na nastepna (pewnie nastawicie 100 budzikow) i wygracie:multi:Mowie Wam czuje to:loveu: Quote
aneczka23 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='Yana']a to rzeczywiście pech :shake: ale widzę, że macie bardzo napięty grafik wystaw, ciągle gdzieś jeździcie my dopiero na perwszą się wybieramy, a następna może w maju :roll: Yanka, mnie by skręciło jakbym coś ominęła :cool3: Fajne są te wystawy, szkoda tylko, że są tak daleko. Większość jest w Dublinie, a to jest ode mnie 160km, a pozostałe są jeszcze dalej :roll:. A jaka jest ta majowa? Gdzie? Bo będę 21-26 w Katowicach na 18-stce siostry :evil_lol:, to w weekend mogłabym coś odwiedzić. [quote name='Moniek193']No to mialas przygode:shake:Ale sie wyspaliscie:eviltong: Pojedziecie na nastepna (pewnie nastawicie 100 budzikow) i wygracie:multi:Mowie Wam czuje to:loveu: Hehe, no wygramy.. aaaa jak :multi: o ile tylko nie będzie żadnych konkurentów :eviltong: A mam dla Was dziś niespodziewankę... Kenzo w wieku 6 tyg Tu jego pierwszy stend.. 6-tygodniowy Champion :loveu: A tu 6-cio miesięczny Kenzak : Quote
Yana Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 śliczne zdjęcie :lol: podziwiam, bo Yana ani w wieku sześciu tygodni, ani sześciu miesięcy nie była w stanie ustać w wystawie na tyle długo, żeby zrobić jej zdjęcie :evil_lol: Quote
Patisa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='aneczka23']PIES MORDERCA http://images46.fotosik.pl/88/8b13cfffc5a35188med.jpg Strzeżcie się psa mordercy!:evil_lol: Boskie Żaboje, jak zawsze :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jaki malutki :evil_lol: I jaki piękny:loveu: http://images46.fotosik.pl/58/cf01104fe6caa8f3med.jpg Quote
aneczka23 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Yana napisał(a):śliczne zdjęcie :lol: podziwiam, bo Yana ani w wieku sześciu tygodni, ani sześciu miesięcy nie była w stanie ustać w wystawie na tyle długo, żeby zrobić jej zdjęcie :evil_lol: Dzięki Yanka :loveu: widzisz, bachor od pierwszych dni, odkąd otworzył oczy już miał musztrę i nakaz unieruchamiania nóg + do tego codziennie praktyka i nie fika przy ustawianiu, ale żebym to ja jeszcze umiała go tak ładnie ustawić jak hodowca :roll: Quote
Patisa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ale ta metamorfoza jak świetnie ujęta, ja aż z wrażenia oczyska przetarłam :lol: Quote
Recommended Posts