Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka23 napisał(a):
Nie masz za co przepraszać, foty są po to by oglądać i komentować :evil_lol: i oczywiście uprzyjemniać Ci obiad :multi:

Powiedz temu wlascicielowi nogi :evil_lol: ze ma bardzo ....sliczna slodziutka apetyczna nozke:evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
no to jest śliczne boksiowe kopytko :evil_lol:

:evil_lol:I takie cudownie bjudne:evil_lol:Nie no oczywiscie kocham takie lapieta ale ja na nie mowie łapofony bo moja Sarcia jak je zwija to wygladaja jak sluchawka od telefonu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dzień dobry! :loveu:

Witajcie ciotko. Fakt, że dzień nie ten sam, ale wciąż bardzo dobry :eviltong:

Yana napisał(a):
witamy się wiosennie :loveu:

Ale macie tam fajnie, dopiero co było ZIMOWO a już WIOSENNIE, zaledwie kilka dni później. U mnie wiosno - jesień cały rok :cool1:

Smile of Red Witch napisał(a):
Aniu a jak Wam poszło w niedziele w Belfaście????

Witaj Kasiu. My też się wszyscy cieszymy na samą myśl o poznaniu Ciebie i Twojej Aki :multi: Mam nadzieję, że nie zaśpimy żeby po Was jechać :roll:

Muszę Wam drogie ciotki opowiedzieć o moim niedzielnym pechu. W sobotę skończyłam prace o 1 nad ranem, przestawiłam czas na 2 od razu. Nastawiłam budził na 5, a TZ - na 5:30 rano. O 6 mieliśmy wyruszyć w dwugodzinną podróż do Belfastu na wystawę. Sędziowanie miało się zacząć o 9:30. Niestety nie wiadomo czemu ( co nigdy wcześniej się nie zdarzyło), ani ja ani TZ nie usłyszeliśmy naszych budzików i wstaliśmy o 9:15 ku mojemu zdruzgotaniu :placz:
:placz::placz:

:placz::placz::placz:

Chyba nie muszę dodawać, że całą niedzielę siedziałam załamana i ryczałam.
A już nawet kanapki na drogę miałam opakowane w celofanik...........:cool3::cool3: Ehhhhhhhhh

Posted

a to rzeczywiście pech :shake:

ale widzę, że macie bardzo napięty grafik wystaw, ciągle gdzieś jeździcie

my dopiero na perwszą się wybieramy, a następna może w maju :roll:

Posted

[quote name='Yana']a to rzeczywiście pech :shake:

ale widzę, że macie bardzo napięty grafik wystaw, ciągle gdzieś jeździcie

my dopiero na perwszą się wybieramy, a następna może w maju :roll:

Yanka, mnie by skręciło jakbym coś ominęła :cool3: Fajne są te wystawy, szkoda tylko, że są tak daleko. Większość jest w Dublinie, a to jest ode mnie 160km, a pozostałe są jeszcze dalej :roll:.
A jaka jest ta majowa? Gdzie? Bo będę 21-26 w Katowicach na 18-stce siostry :evil_lol:, to w weekend mogłabym coś odwiedzić.

[quote name='Moniek193']No to mialas przygode:shake:Ale sie wyspaliscie:eviltong: Pojedziecie na nastepna (pewnie nastawicie 100 budzikow) i wygracie:multi:Mowie Wam czuje to:loveu:

Hehe, no wygramy.. aaaa jak :multi: o ile tylko nie będzie żadnych konkurentów :eviltong:

A mam dla Was dziś niespodziewankę...
Kenzo w wieku 6 tyg

Tu jego pierwszy stend.. 6-tygodniowy Champion :loveu:

A tu 6-cio miesięczny Kenzak :

Posted

śliczne zdjęcie :lol: podziwiam, bo Yana ani w wieku sześciu tygodni, ani sześciu miesięcy nie była w stanie ustać w wystawie na tyle długo, żeby zrobić jej zdjęcie :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
śliczne zdjęcie :lol: podziwiam, bo Yana ani w wieku sześciu tygodni, ani sześciu miesięcy nie była w stanie ustać w wystawie na tyle długo, żeby zrobić jej zdjęcie :evil_lol:

Dzięki Yanka :loveu: widzisz, bachor od pierwszych dni, odkąd otworzył oczy już miał musztrę i nakaz unieruchamiania nóg + do tego codziennie praktyka i nie fika przy ustawianiu, ale żebym to ja jeszcze umiała go tak ładnie ustawić jak hodowca :roll: