basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 poczytałam o wystawie :p i że dopieszczone będziemy :multi: :loveu: fajoooskooo :diabloti: no... i widzę, że zdjęcia są wreszcie :eviltong: pięęęęękna urocza morducha... do zakochania :loveu::loveu::loveu: http://images43.fotosik.pl/56/eea02be62fa7c384med.jpg ta morducha też cudniasta :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/457/41743f1f19cf254emed.jpg bosz... jak ja uwielbiam boksinki:) Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cześć Aneczko! :loveu: Ależ te Twoje chłopaki śliczne! :loveu: Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 :multi: Dziękujemy dziewczęta. :multi: Ile komplementów :roll:, jesteście wspaniałe. A skoro się podoba to "troszkę" fotek na dzień dobry. Wyjątku i Basiu, czytam Wasze Galerie od początku. u Moniki zaliczyłam już 70 stron, na razie nie piszę, bo chce się zaznajomić z tematem :eviltong: Dzisiejsze fotki są ze stycznia z naszego najulubieńszego miejsca spacerowego. Nie będzie do nich konkretnych opisów bo nie jestem aż tak kreatywna, w skrócie: " Yeaaaah hulaj dusza........... SPACEREK" Niestety jakoś jaka jest każdy widzi, a to i tak wybrałam te najbardziej czytelne Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 W lesie spotkaliśmy stado sarenek. Udało mi się jedną nawet sfocić :evil_lol::evil_lol: Chodzenie synchroniczne: Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 A tu taka sobie gustowna paprotka :lol: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale macie wspaniałe tereny na spacery! :-o Naprawdę czytasz nasza galeryjkę od początku? :loveu::loveu::loveu: Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Ano naprawdę :evil_lol: Jestem w temacie jak siostra ŚP. Otiska z Tobą zamieszkała. Taka wzruszająca historia, że nawet płakałam :-( Cieszę się, że mimo wszystko wciąż kochasz boxy. :multi: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Penie, że kocham. Ich się nie da nie kochać:loveu: Teraz mam tymczasika i uczę się jak to jest mieć dwa psy. Dwa narwane psy :diabloti: Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 a teraz zauważyłam, że zmienił Ci się podpis w Avatarze. Sambuka ?? No już nie mogę się doczekać, aż dojdę do końca żeby sobie nie psuć niespodzianki. Tylko cii, nic mi nie zdradzaj :cool3::cool3: Quote
aneczka23 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 I to już wszystko co mam na dziś. Kenzo jest już po spacerku nasmyczkowym, przynieśliśmy rano chleb na śniadanko. Teraz śpią królewicze bo im łomot spuściłam. Na 7 dziś przedostatnia lekcja Obedience, a w międzyczasie idziemy "się wystawiać" przed dom. choć max mi się nie chcę bo potworny wiatr i mróz :placz: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images49.fotosik.pl/57/f6c4c6f1bb0a16a3med.jpg Aaaale słodki dooopalonek :evil_lol::evil_lol: Wątek Sambuki pojawił się w galerii ok 2 tygodnie temu, więc jeszcze trochę poczekasz i poczytasz :diabloti: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='aneczka23']:multi: Dziękujemy dziewczęta. :multi: Ile komplementów :roll:, jesteście wspaniałe. A skoro się podoba to "troszkę" fotek na dzień dobry. Wyjątku i Basiu, czytam Wasze Galerie od początku. u Moniki zaliczyłam już 70 stron, na razie nie piszę, bo chce się zaznajomić z tematem :eviltong: no masz wytrwałość kobieto :cool3: życzę Ci cierpliwości jeszcze więcej...:evil_lol: i nie wybieraj fot - wstawiaj wszystkieeee!! :multi: błaaahahahaaa... jaką minę durną strzelił :evil_lol: czubaszek :cool3: http://images28.fotosik.pl/321/088e686332538acemed.jpg a ten jaką podpórkę sobie znalazł :evil_lol: http://images45.fotosik.pl/57/392222504bd48c7dmed.jpg Zuzka tak sobie opiera twarz na taborecie w kuchni :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale śliczne masz te boksy nie moge sie napatrzec:loveu: A to no normalnie rozlozylo mnie:evil_lol: http://images45.fotosik.pl/57/392222504bd48c7dmed.jpg Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='aneczka23'] wszystko inne super :loveu::loveu: ale to ? rozplyywam siem :Cool!::Cool!::Cool!: A weszlam ... bo mam klopot ze swoim faflem, a zobaczylam podpis pod postami wlascicielki ;) " -->Nie w pełni pojąłeś sztukę szkolenia psa? Zamiast frustrować się na brak postępów Twojej wątpliwej metody i karać psa - zrób mi przysługę - przejdź się i zastanów gdzie (TY) robisz błąd, psa nie karz, nawet krzykiem. Dziękuję " Pozdrawiam i glaski dla faflusiow ;) :buzi: Quote
kwiatek82 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Aniu - przepiekne, dynamiczne fotki !! :loveu: My tez czasem widzimy taka rudą sarenkę :evil_lol: Psiaki widac na maxa zadowolone ze spacerku po lesie ! ale ta fotka ... norlamnie boska.... ten pysio ... wycałować :evil_lol: http://images45.fotosik.pl/57/392222504bd48c7dmed.jpg buziole !! Quote
aneczka23 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Wyjątek']Wątek Sambuki pojawił się w galerii ok 2 tygodnie temu, więc jeszcze trochę poczekasz i poczytasz :diabloti: Póki co jestem na etapie 150str, kiedy to przybyła do Ciebie Gama:loveu: [quote name='basia2202']no masz wytrwałość kobieto :cool3: życzę Ci cierpliwości jeszcze więcej...:evil_lol: i nie wybieraj fot - wstawiaj wszystkieeee!! :multi: No tak, tak, ale przez to troszkę zaniedbałam pozostałe Koleżanki i ich Psinki. Obiecuję wszystko u Was Kochane nadrobię jak dobrnę do końca wątku Basi i Moniki.. Wszystkich fot wstawiać nie mogę bo jeszcze byście się zauroczyły i chciały mi piesy ukraść :eviltong::eviltong: [quote name='Moniek193']Ale śliczne masz te boksy nie moge sie napatrzec:loveu: Ooo, już wróciłaś?? :multi: Witaj znowu. Tęskniliśmy. [quote name='Aga K']wszystko inne super :loveu::loveu: ale to ? rozplyywam siem :Cool!::Cool!::Cool!: A weszlam ... bo mam klopot ze swoim faflem, a zobaczylam podpis pod postami wlascicielki ;) " -->Nie w pełni pojąłeś sztukę szkolenia psa? Zamiast frustrować się na brak postępów Twojej wątpliwej metody i karać psa - zrób mi przysługę - przejdź się i zastanów gdzie (TY) robisz błąd, psa nie karz, nawet krzykiem. Dziękuję " Pozdrawiam i glaski dla faflusiow ;) :buzi: Witamy serdecznie :bigok::B-fly: Jaki masz problem?? Was oczywiście też nawiedzimy, tylko trzeba znaleźć chwilunię czasu. [quote name='kwiatek82']Aniu - przepiekne, dynamiczne fotki !! :loveu: My tez czasem widzimy taka rudą sarenkę :evil_lol: Psiaki widac na maxa zadowolone ze spacerku po lesie ! ale ta fotka ... normalnie boska.... ten pysio ... wycałować :evil_lol: buziole !! ooo i Uneczka też się zameldowała. Witaj Słońce. Miód na moje serce, bardzo się cieszę, że moje Filemony i niedołężne zdjecia znalazły tyle uznania. Powiem Ci, że my sobie tą sarenkę do domu wzieliśmy i tak nam gadzina urosła... jutro 19 miesiąc jej stuknie:lol: Uściski dla Fefelunu Uny :loveu: Yeah, okazało się, że nasz hodowca też jutro będzie na Szole i nam pomoże się ustawić. Kupiłam dziś wystawowy kostium dla siebie. Ale się cieszę, już nie mogę doczekać.Lecę zaraz do pracy, a potem prace przygotowawcze nad jakością szaty. Pokażę Wam w nagrodę, że przyszłyście kilka zdjęć dzidzi ze standu. W tym kilka dzisiejszych oraz.......... niespodziewanka. Quote
aneczka23 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Abbey - SIOSTRA Kenzo, pozostała w hodowli Rathbride Frank - BRAT Kenzo, pozostał w hodowli Rathbride Quote
Moniek193 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ano wrocilam chociaz niektore posty napisalam z Teneryfy:multi: Dzis zoobowiazalam sie wstaiwc pare fotek na galerie to moze wpadniecie:oops: (ale nie obiecuje ze beda na 100 bo mi net nawala i siedze na kompie u brata):placz: Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='aneczka23'] Witamy serdecznie :bigok::B-fly: Jaki masz problem?? Was oczywiście też nawiedzimy, tylko trzeba znaleźć chwilunię czasu..[/quote] A witam witam :buzi: a o problemach z moim faflem to u nas na watku ;> Czekamy z niecierpliwoscia ;) Przesliczne maluchy ;) Ja bardzo chcialam bokserka z hodowli - sunie a mam PSA niehodowlanego sliniaka :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dalej jestem pod wrażeniem- tym razem, że już jesteś w połowie mojej galerii :-o Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kochana... przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... Aleksandrów Łódzki zaginal husky Quote
Selket Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Piękne boksie:loveu::loveu::loveu: Zaglądam i podziwiam te cuda:loveu: Quote
123mariszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witaj;) Piękne masz te swoje bokserki, aż miło popatrzeć. A mnie od jakiegoś czasu cholera bierze, bo widzę, że coraz więcej pojawiło się pseudohodowców, którzy swoje zwierzaki traktują jak dochodowy biznes:angryy: Quote
Recommended Posts