Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: Dziękujemy dziewczęta. :multi: Ile komplementów :roll:, jesteście wspaniałe. A skoro się podoba to "troszkę" fotek na dzień dobry. Wyjątku i Basiu, czytam Wasze Galerie od początku. u Moniki zaliczyłam już 70 stron, na razie nie piszę, bo chce się zaznajomić z tematem :eviltong:
Dzisiejsze fotki są ze stycznia z naszego najulubieńszego miejsca spacerowego. Nie będzie do nich konkretnych opisów bo nie jestem aż tak kreatywna, w skrócie: " Yeaaaah hulaj dusza........... SPACEREK"

Niestety jakoś jaka jest każdy widzi, a to i tak wybrałam te najbardziej czytelne

Posted

Ano naprawdę :evil_lol: Jestem w temacie jak siostra ŚP.

• Otiska z Tobą zamieszkała. Taka wzruszająca historia, że nawet płakałam :-(

Cieszę się, że mimo wszystko wciąż kochasz boxy. :multi:

• Posted

a teraz zauważyłam, że zmienił Ci się podpis w Avatarze. Sambuka ?? No już nie mogę się doczekać, aż dojdę do końca żeby sobie nie psuć niespodzianki. Tylko cii, nic mi nie zdradzaj :cool3::cool3:

Posted

I to już wszystko co mam na dziś. Kenzo jest już po spacerku nasmyczkowym, przynieśliśmy rano chleb na śniadanko. Teraz śpią królewicze bo im łomot spuściłam. Na 7 dziś przedostatnia lekcja Obedience, a w międzyczasie idziemy "się wystawiać" przed dom. choć max mi się nie chcę bo potworny wiatr i mróz :placz:

Posted

[quote name='aneczka23']:multi: Dziękujemy dziewczęta. :multi: Ile komplementów :roll:, jesteście wspaniałe. A skoro się podoba to "troszkę" fotek na dzień dobry. Wyjątku i Basiu, czytam Wasze Galerie od początku. u Moniki zaliczyłam już 70 stron, na razie nie piszę, bo chce się zaznajomić z tematem :eviltong:

no masz wytrwałość kobieto :cool3:
    życzę Ci cierpliwości jeszcze więcej...:evil_lol:

i nie wybieraj fot - wstawiaj wszystkieeee!! :multi:

błaaahahahaaa... jaką minę durną strzelił :evil_lol: czubaszek :cool3:
    http://images28.fotosik.pl/321/088e686332538acemed.jpg

a ten jaką podpórkę sobie znalazł :evil_lol:
    http://images45.fotosik.pl/57/392222504bd48c7dmed.jpg
    Zuzka tak sobie opiera twarz na taborecie w kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']

wszystko inne super :loveu::loveu:
    ale to ? rozplyywam siem :Cool!::Cool!::Cool!:

A weszlam ... bo mam klopot ze swoim faflem, a zobaczylam podpis pod postami wlascicielki ;)

" -->Nie w pełni pojąłeś sztukę szkolenia psa? Zamiast frustrować się na brak postępów Twojej wątpliwej metody i karać psa - zrób mi przysługę - przejdź się i zastanów gdzie (TY) robisz błąd, psa nie karz, nawet krzykiem. Dziękuję "

Pozdrawiam i glaski dla faflusiow ;)
    :buzi:

Posted

[quote name='Wyjątek']Wątek Sambuki pojawił się w galerii ok 2 tygodnie temu, więc jeszcze trochę poczekasz i poczytasz :diabloti:

Póki co jestem na etapie 150str, kiedy to przybyła do Ciebie Gama:loveu:

[quote name='basia2202']no masz wytrwałość kobieto :cool3:
    życzę Ci cierpliwości jeszcze więcej...:evil_lol:
    i nie wybieraj fot - wstawiaj wszystkieeee!! :multi:

No tak, tak, ale przez to troszkę zaniedbałam pozostałe Koleżanki i ich Psinki. Obiecuję wszystko u Was Kochane nadrobię jak dobrnę do końca wątku Basi i Moniki..
    Wszystkich fot wstawiać nie mogę bo jeszcze byście się zauroczyły i chciały mi piesy ukraść :eviltong::eviltong:

[quote name='Moniek193']Ale śliczne masz te boksy nie moge sie napatrzec:loveu:

Ooo, już wróciłaś?? :multi: Witaj znowu. Tęskniliśmy.

[quote name='Aga K']wszystko inne super :loveu::loveu:
    ale to ? rozplyywam siem :Cool!::Cool!::Cool!:

A weszlam ... bo mam klopot ze swoim faflem, a zobaczylam podpis pod postami wlascicielki ;)

" -->Nie w pełni pojąłeś sztukę szkolenia psa? Zamiast frustrować się na brak postępów Twojej wątpliwej metody i karać psa - zrób mi przysługę - przejdź się i zastanów gdzie (TY) robisz błąd, psa nie karz, nawet krzykiem. Dziękuję "

Pozdrawiam i glaski dla faflusiow ;)
    :buzi:

Witamy serdecznie :bigok::B-fly:
    Jaki masz problem?? Was oczywiście też nawiedzimy, tylko trzeba znaleźć chwilunię czasu.

[quote name='kwiatek82']Aniu - przepiekne, dynamiczne fotki !! :loveu:
    My tez czasem widzimy taka rudą sarenkę :evil_lol:
    Psiaki widac na maxa zadowolone ze spacerku po lesie !
    ale ta fotka ... normalnie boska.... ten pysio ... wycałować :evil_lol:
    buziole !!

ooo i Uneczka też się zameldowała. Witaj Słońce. Miód na moje serce, bardzo się cieszę, że moje Filemony i niedołężne zdjecia znalazły tyle uznania. Powiem Ci, że my sobie tą sarenkę do domu wzieliśmy i tak nam gadzina urosła... jutro 19 miesiąc jej stuknie:lol: Uściski dla Fefelunu Uny :loveu:

Yeah, okazało się, że nasz hodowca też jutro będzie na Szole i nam pomoże się ustawić. Kupiłam dziś wystawowy kostium dla siebie. Ale się cieszę, już nie mogę doczekać.Lecę zaraz do pracy, a potem prace przygotowawcze nad jakością szaty. Pokażę Wam w nagrodę, że przyszłyście kilka zdjęć dzidzi ze standu. W tym kilka dzisiejszych oraz.......... niespodziewanka.

Posted

Ano wrocilam chociaz niektore posty napisalam z Teneryfy:multi: Dzis zoobowiazalam sie wstaiwc pare fotek na galerie to moze wpadniecie:oops: (ale nie obiecuje ze beda na 100 bo mi net nawala i siedze na kompie u brata):placz:

Posted

[quote name='aneczka23']
    Witamy serdecznie :bigok::B-fly:
    Jaki masz problem?? Was oczywiście też nawiedzimy, tylko trzeba znaleźć chwilunię czasu..[/quote]

A witam witam :buzi:
    a o problemach z moim faflem to u nas na watku ;>
    Czekamy z niecierpliwoscia ;)

Przesliczne maluchy ;)
    Ja bardzo chcialam bokserka z hodowli - sunie
    a mam PSA niehodowlanego sliniaka :loveu:

Posted

kochana...
    przepraszam za off...:roll:

ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-(

a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...)
    psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął...
    ale nie wiadomo, co z Garo...

proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim...

i podnoście wątek pliiiiisss....
    Aleksandrów Łódzki zaginal husky

Posted

Witaj;) Piękne masz te swoje bokserki, aż miło popatrzeć. A mnie od jakiegoś czasu cholera bierze, bo widzę, że coraz więcej pojawiło się pseudohodowców, którzy swoje zwierzaki traktują jak dochodowy biznes:angryy: