Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaaaaaaa to trzeba było od razu mówić...pewno był krzywo przybity i się maluch postanowił za to zabrać:evil_lol:

No ba, nie ma co winić psa, to TZ nie potrafi prac remontowych porządnie wykonać:mad:

[quote name='Patisa']Myślałam,z ę posikam sie ze śmiechu jak zobaczyłam tego małego demolownika jak pupcią zakrywa swoje arcydzieło!

I z tej żuwaczki... dobre :lol:

Hehe, no pewnikiem to i wygląda śmiesznie, ale mnie jakoś do śmiechu szczególnie nie było :eviltong:

[quote name='Wyjątek']Witam Was :multi::multi:

Boksie przecudowne! :loveu: Bokserowiroza mnie trzyma:evil_lol:
Coś czuję, że niedługo sprawię Gamie towarzysza :razz:

Cześć Wyjątku. Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta nie jest wyjątkiem i będziesz u nas regularnie :loveu: Ach no, STETY ta choroba jest silnie zakaźna i nieustępliwa :cool3: Chociaż muszę przyznać, że Owczarek cudny

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka23 napisał(a):

Cześć Wyjątku. Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta nie jest wyjątkiem i będziesz u nas regularnie :loveu: Ach no, STETY ta choroba jest silnie zakaźna i nieustępliwa :cool3: Chociaż muszę przyznać, że Owczarek cudny

Dzisiejsza wizyta jest pierwszą ale NA PEWNO nie ostatnią :)
Kocham boksie od dziecka i chociaż mam ONkę, to dalej choruję na fafle. Które z resztą kiedyś mi towarzyszyły ale los chciał inaczej... Gama miała pozwolić zapomnieć, uśmierzyć ból. Udało jej się tylko to drugie, więc cały czas myślę o towarzystwie dla niej:razz:
I dziękujemy za komplement:)

Posted

[quote name='aneczka23']No ba, nie ma co winić psa, to TZ nie potrafi prac remontowych porządnie wykonać:mad:

To ty nie wiesz że tZ-ty z tego słyną:diabloti::razz:

Posted

[quote name='Wyjątek']Dzisiejsza wizyta jest pierwszą ale NA PEWNO nie ostatnią :)
Kocham boksie od dziecka i chociaż mam ONkę, to dalej choruję na fafle. Które z resztą kiedyś mi towarzyszyły ale los chciał inaczej... Gama miała pozwolić zapomnieć, uśmierzyć ból. Udało jej się tylko to drugie, więc cały czas myślę o towarzystwie dla niej:razz:
I dziękujemy za komplement:)

Przejrzałam troszkę Twojej galerii, widziałam Otisa i Bagerę póki co, masz TYLKO 300 stron więc to szybko łyknę:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć mamusiu psich demolek! :loveu:
Hej Iza. Demolki to podstawa. Veroński jest mistrzem tej konkurencji. Kenzo ma na koncie DOPIERO tego schoda i na spółkę łóżko zjadły. :mad::mad: Pędzimy teraz na frisbowo przed pracą. Miłego dnia.

[quote name='apple']To ty nie wiesz że tZ-ty z tego słyną:diabloti::razz:

Hej no wiem, najpierw jest oczywiście Wspaniała Opowieść co to On nie zrobił, a jakże, ileż się napracował :crazyeye:

Posted

[quote name='aneczka23']

Hej no wiem, najpierw jest oczywiście Wspaniała Opowieść co to On nie zrobił, a jakże, ileż się napracował :crazyeye:
No a w efekcie dostajemy wielką koopę:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ależ Wy jesteście okrutne dla TZ-tów :shake:

:evil_lol:

Cześć Anusia!

:loveu:Albo ten twój jest taki zdolniacha albo nie chcesz się przyznać:diabloti:

Witaj Irlandio:loveu:

Posted

[quote name='apple']Albo ten twój jest taki zdolniacha albo nie chcesz się przyznać:diabloti:

Witaj Irlandio:loveu:

Taki zdolniacha, że jak wiercił dziurę pod dodatkowy kabel z prądem, to przewiercił trójfazowy, który idzie do płyty! Dobrze, że go nie doopnęło :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taki zdolniacha, że jak wiercił dziurę pod dodatkowy kabel z prądem, to przewiercił trójfazowy, który idzie do płyty! Dobrze, że go nie doopnęło :evil_lol:
Buhahahahahahahaha no i to chodzi...trza sobie humor poprawiać:evil_lol:

Posted

Siema Ciotki. Irlandia się melduję. U nas od rana gwar. Uszczelka jakaś pękła w prysznicu i tak wylało, że sufit w kuchni przemoczony, aż tynk odpadł. Landlord w związku z tą awarią ma przyjechać koło łikendu, więc TZ naprawił schoda :multi: Jakiż był oburzony faktem ( po przeczytaniu wcześniejszych postów), że mamy czelność się z niego nabijać. :cool3::cool3: Ważne, że schód cały i zdrowy.:diabloti:

Posted

[quote name='aneczka23']Jakiż był oburzony faktem ( po przeczytaniu wcześniejszych postów), że mamy czelność się z niego nabijać. :cool3::cool3:
no popatrz...:diabloti:

Ważne, że schód cały i zdrowy.:diabloti:

Tak, tak...pozdrów Schoda ode mnie koniecznie!:lol:

Posted

Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi:
faktycznie boxie amerykańskie roznia sie zdecydowanie od naszych europejskich

moim faworytem jest na chwile obecną Lamborghini Nostrum

zdj zapożyczone z forum boksery
zobaczcie te psy wygladaja całkiem inaczej, oba to samce ale róznią sie pod wieloma wzgledami. Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale mnie osobiscie boxie kojarza sie z europejskim typem boksera - potezne. mocne, , o mocnej klatce piersiowej, wyrazistej głowie takie masywne maszynki :)
jesli zdecydujesz sie na takiego amerykanka to jestem ciekawa jak bedzie rósl, jak bedzie sie zmieniał i wygladal w wieku szczeniecym :loveu:
pozdrowka dla moich dwóch ulubionych boksiów :loveu:

Posted

123mariszka napisał(a):
witam wszystkich ... boksery śliczne, ale muszą sporo kosztować, ciekawe ile ? Mam na myśli ich utrzymanie..:p

Hej Mariszka. Cała nasza trójka dziękuje za odwiedzinki, zapraszamy ponownie. Co do kosztów.... sporo :cool1: Wcześniej Veron był na Barfie i było to bardzo, bardzo drogo. Od 4 miesięcy obydwoje są wyłącznie na suchym. Za 2 psy mnie wychodzi to miesięcznie 100-120e + smaki, żuwaki, kości wędzone (15e za 2 psy mies), 2 paszporty (600e jednorazowo), szczepionki, odrobaczanie, zabawki, klatka, łóżko, szkolenie (120e).... operacja Verona (350e jednorazowo), teraz dojdzie koszt wystaw dla Kenzo (najbliższa tj. Dublin - 25e za samo paliwo+ wstęp). Hobby nie najtańsze, ale jakie kochane, wierne i piękne??

Patisa napisał(a):
Tak, tak...pozdrów Schoda ode mnie koniecznie!:lol:

Ach dzięki, ale nie oddzywa się do mnie teraz, że Go to niby upokorzyłam :eviltong::eviltong::eviltong:

Iza i Avanti napisał(a):
Wieczór! :loveu:

Wieczór, właśnie z pracy wróciłam, ale jutro i pojutrze wolne:multi:

kwiatek82 napisał(a):
Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi:

Powoli się zastanawiamy. Napisałam do wszystkich angielskich hodowli.... tylko jedna mi odpisała. Zaraz Wam pokaże na jakie dzidzie wypatruję..

kwiatek82 napisał(a):

Faktycznie piękny pies, nie powiem, nie powiem

kwiatek82 napisał(a):
jesli zdecydujesz sie na takiego amerykanka to jestem ciekawa jak bedzie rósl, jak bedzie sie zmieniał i wygladal w wieku szczeniecym :loveu:

Na razie nie upieram się usilnie przy Amerykaninie, aczkolwiek szukam w hodowlach tylko z "wyższej ang-irl półki

kwiatek82 napisał(a):

moi Dżentelmeni kłaniają się w pas:multi:

Posted

[quote name='kwiatek82']Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi:
faktycznie boxie amerykańskie roznia sie zdecydowanie od naszych europejskich

zdj zapożyczone z forum boksery
zobaczcie te psy wygladaja całkiem inaczej, oba to samce ale róznią sie pod wieloma wzgledami. Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale mnie osobiscie boxie kojarza sie z europejskim typem boksera - potezne. mocne, , o mocnej klatce piersiowej, wyrazistej głowie takie masywne maszynki :)

I tu się Aneczko zgadzamy! Moimi faworytami też są europejskie boksery! Amerykańskie są dla mnie: "za chude, za długie, za delikatne, za bardzo wymuskane".... :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
I tu się Aneczko zgadzamy! Moimi faworytami też są europejskie boksery! Amerykańskie są dla mnie: "za chude, za długie, za delikatne, za bardzo wymuskane".... :evil_lol:

czesc , jesteli to bylo do mnie to jestem Agnieszka :)

Posted

Hej hej! :)
Tak dyskutujecie tu o gustach i guścikach dot. boksiów... Skorzystam :diabloti:

Może jesteście w stanie polecić jakąś hodowlę?
Do tego może orientujecie się, w której można spodziewać się szczeniaków na przełomie czerwiec-sierpień? :razz: