aneczka23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Aaaaaaaaaaaa to trzeba było od razu mówić...pewno był krzywo przybity i się maluch postanowił za to zabrać:evil_lol: No ba, nie ma co winić psa, to TZ nie potrafi prac remontowych porządnie wykonać:mad: [quote name='Patisa']Myślałam,z ę posikam sie ze śmiechu jak zobaczyłam tego małego demolownika jak pupcią zakrywa swoje arcydzieło! I z tej żuwaczki... dobre :lol: Hehe, no pewnikiem to i wygląda śmiesznie, ale mnie jakoś do śmiechu szczególnie nie było :eviltong: [quote name='Wyjątek']Witam Was :multi::multi: Boksie przecudowne! :loveu: Bokserowiroza mnie trzyma:evil_lol: Coś czuję, że niedługo sprawię Gamie towarzysza :razz: Cześć Wyjątku. Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta nie jest wyjątkiem i będziesz u nas regularnie :loveu: Ach no, STETY ta choroba jest silnie zakaźna i nieustępliwa :cool3: Chociaż muszę przyznać, że Owczarek cudny Quote
Wyjątek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 aneczka23 napisał(a): Cześć Wyjątku. Mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta nie jest wyjątkiem i będziesz u nas regularnie :loveu: Ach no, STETY ta choroba jest silnie zakaźna i nieustępliwa :cool3: Chociaż muszę przyznać, że Owczarek cudny Dzisiejsza wizyta jest pierwszą ale NA PEWNO nie ostatnią :) Kocham boksie od dziecka i chociaż mam ONkę, to dalej choruję na fafle. Które z resztą kiedyś mi towarzyszyły ale los chciał inaczej... Gama miała pozwolić zapomnieć, uśmierzyć ból. Udało jej się tylko to drugie, więc cały czas myślę o towarzystwie dla niej:razz: I dziękujemy za komplement:) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cześć mamusiu psich demolek! :loveu: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='aneczka23']No ba, nie ma co winić psa, to TZ nie potrafi prac remontowych porządnie wykonać:mad: To ty nie wiesz że tZ-ty z tego słyną:diabloti::razz: Quote
aneczka23 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Wyjątek']Dzisiejsza wizyta jest pierwszą ale NA PEWNO nie ostatnią :) Kocham boksie od dziecka i chociaż mam ONkę, to dalej choruję na fafle. Które z resztą kiedyś mi towarzyszyły ale los chciał inaczej... Gama miała pozwolić zapomnieć, uśmierzyć ból. Udało jej się tylko to drugie, więc cały czas myślę o towarzystwie dla niej:razz: I dziękujemy za komplement:) Przejrzałam troszkę Twojej galerii, widziałam Otisa i Bagerę póki co, masz TYLKO 300 stron więc to szybko łyknę:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć mamusiu psich demolek! :loveu: Hej Iza. Demolki to podstawa. Veroński jest mistrzem tej konkurencji. Kenzo ma na koncie DOPIERO tego schoda i na spółkę łóżko zjadły. :mad::mad: Pędzimy teraz na frisbowo przed pracą. Miłego dnia. [quote name='apple']To ty nie wiesz że tZ-ty z tego słyną:diabloti::razz: Hej no wiem, najpierw jest oczywiście Wspaniała Opowieść co to On nie zrobił, a jakże, ileż się napracował :crazyeye: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='aneczka23'] Hej no wiem, najpierw jest oczywiście Wspaniała Opowieść co to On nie zrobił, a jakże, ileż się napracował :crazyeye: No a w efekcie dostajemy wielką koopę:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']No a w efekcie dostajemy wielką koopę:evil_lol: Ależ Wy jesteście okrutne dla TZ-tów :shake: :evil_lol: Cześć Anusia! :loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ależ Wy jesteście okrutne dla TZ-tów :shake: :evil_lol: Cześć Anusia! :loveu:Albo ten twój jest taki zdolniacha albo nie chcesz się przyznać:diabloti: Witaj Irlandio:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Albo ten twój jest taki zdolniacha albo nie chcesz się przyznać:diabloti: Witaj Irlandio:loveu: Taki zdolniacha, że jak wiercił dziurę pod dodatkowy kabel z prądem, to przewiercił trójfazowy, który idzie do płyty! Dobrze, że go nie doopnęło :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taki zdolniacha, że jak wiercił dziurę pod dodatkowy kabel z prądem, to przewiercił trójfazowy, który idzie do płyty! Dobrze, że go nie doopnęło :evil_lol: Buhahahahahahahaha no i to chodzi...trza sobie humor poprawiać:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha no i to chodzi...trza sobie humor poprawiać:evil_lol: Obgadywaniem TZ-tów :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Obgadywaniem TZ-tów :shake: :evil_lol: Ojjjj nie cygań że nie lubisz:diabloti: Quote
aneczka23 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Siema Ciotki. Irlandia się melduję. U nas od rana gwar. Uszczelka jakaś pękła w prysznicu i tak wylało, że sufit w kuchni przemoczony, aż tynk odpadł. Landlord w związku z tą awarią ma przyjechać koło łikendu, więc TZ naprawił schoda :multi: Jakiż był oburzony faktem ( po przeczytaniu wcześniejszych postów), że mamy czelność się z niego nabijać. :cool3::cool3: Ważne, że schód cały i zdrowy.:diabloti: Quote
123mariszka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 witam wszystkich ... boksery śliczne, ale muszą sporo kosztować, ciekawe ile ? Mam na myśli ich utrzymanie..:p Quote
Patisa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='aneczka23']Jakiż był oburzony faktem ( po przeczytaniu wcześniejszych postów), że mamy czelność się z niego nabijać. :cool3::cool3: no popatrz...:diabloti: Ważne, że schód cały i zdrowy.:diabloti: Tak, tak...pozdrów Schoda ode mnie koniecznie!:lol: Quote
kwiatek82 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi: faktycznie boxie amerykańskie roznia sie zdecydowanie od naszych europejskich moim faworytem jest na chwile obecną Lamborghini Nostrum zdj zapożyczone z forum boksery zobaczcie te psy wygladaja całkiem inaczej, oba to samce ale róznią sie pod wieloma wzgledami. Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale mnie osobiscie boxie kojarza sie z europejskim typem boksera - potezne. mocne, , o mocnej klatce piersiowej, wyrazistej głowie takie masywne maszynki :) jesli zdecydujesz sie na takiego amerykanka to jestem ciekawa jak bedzie rósl, jak bedzie sie zmieniał i wygladal w wieku szczeniecym :loveu: pozdrowka dla moich dwóch ulubionych boksiów :loveu: Quote
aneczka23 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 123mariszka napisał(a):witam wszystkich ... boksery śliczne, ale muszą sporo kosztować, ciekawe ile ? Mam na myśli ich utrzymanie..:p Hej Mariszka. Cała nasza trójka dziękuje za odwiedzinki, zapraszamy ponownie. Co do kosztów.... sporo :cool1: Wcześniej Veron był na Barfie i było to bardzo, bardzo drogo. Od 4 miesięcy obydwoje są wyłącznie na suchym. Za 2 psy mnie wychodzi to miesięcznie 100-120e + smaki, żuwaki, kości wędzone (15e za 2 psy mies), 2 paszporty (600e jednorazowo), szczepionki, odrobaczanie, zabawki, klatka, łóżko, szkolenie (120e).... operacja Verona (350e jednorazowo), teraz dojdzie koszt wystaw dla Kenzo (najbliższa tj. Dublin - 25e za samo paliwo+ wstęp). Hobby nie najtańsze, ale jakie kochane, wierne i piękne?? Patisa napisał(a):Tak, tak...pozdrów Schoda ode mnie koniecznie!:lol: Ach dzięki, ale nie oddzywa się do mnie teraz, że Go to niby upokorzyłam :eviltong::eviltong::eviltong: Iza i Avanti napisał(a):Wieczór! :loveu: Wieczór, właśnie z pracy wróciłam, ale jutro i pojutrze wolne:multi: kwiatek82 napisał(a):Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi: Powoli się zastanawiamy. Napisałam do wszystkich angielskich hodowli.... tylko jedna mi odpisała. Zaraz Wam pokaże na jakie dzidzie wypatruję.. kwiatek82 napisał(a): moim faworytem jest na chwile obecną Lamborghini Nostrum Faktycznie piękny pies, nie powiem, nie powiem kwiatek82 napisał(a):jesli zdecydujesz sie na takiego amerykanka to jestem ciekawa jak bedzie rósl, jak bedzie sie zmieniał i wygladal w wieku szczeniecym :loveu: Na razie nie upieram się usilnie przy Amerykaninie, aczkolwiek szukam w hodowlach tylko z "wyższej ang-irl półki kwiatek82 napisał(a):pozdrowka dla moich dwóch ulubionych boksiów :loveu: moi Dżentelmeni kłaniają się w pas:multi: Quote
aneczka23 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Winuwuk Boxers Home Page - Lust in the Dust - dziadek Kenzo Boxer Puppies - Sulez Boxers - niestety piękna Magic ma już 8 lat i nie będzie więcej jej dzidzi, co ciekawe, miała tylko dwa mioty, ale ta hodowla ma wiele pięknych panien Index page Sandcliffe Puppies - hodowla ojca Kenzo Hail to Glory Page Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='kwiatek82']Hello widze ze szykują sie jakies zmiany osobowe ! :loveu::multi: faktycznie boxie amerykańskie roznia sie zdecydowanie od naszych europejskich moim faworytem jest na chwile obecną Lamborghini Nostrum zdj zapożyczone z forum boksery zobaczcie te psy wygladaja całkiem inaczej, oba to samce ale róznią sie pod wieloma wzgledami. Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale mnie osobiscie boxie kojarza sie z europejskim typem boksera - potezne. mocne, , o mocnej klatce piersiowej, wyrazistej głowie takie masywne maszynki :) jesli zdecydujesz sie na takiego amerykanka to jestem ciekawa jak bedzie rósl, jak bedzie sie zmieniał i wygladal w wieku szczeniecym :loveu: pozdrowka dla moich dwóch ulubionych boksiów :loveu: I tu się Aneczko zgadzamy! Moimi faworytami też są europejskie boksery! Amerykańskie są dla mnie: "za chude, za długie, za delikatne, za bardzo wymuskane".... :evil_lol: Quote
Akadna Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hej! ;) Już 33 strony... Coś mnie chyba ominęło. xd Quote
123mariszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ja jestem zwolenniczką tylko europejskich bokserów, pies wg. mnie powinien być psem , a nie kolejną pseudo maskotką czy wyimaginowaną "lalą" Quote
kwiatek82 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Iza i Avanti napisał(a):I tu się Aneczko zgadzamy! Moimi faworytami też są europejskie boksery! Amerykańskie są dla mnie: "za chude, za długie, za delikatne, za bardzo wymuskane".... :evil_lol: czesc , jesteli to bylo do mnie to jestem Agnieszka :) Quote
123mariszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 aneczko kiedy znowu wstawisz fotki swoich ślicznych bokserków???:lol: Quote
Wyjątek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hej hej! :) Tak dyskutujecie tu o gustach i guścikach dot. boksiów... Skorzystam :diabloti: Może jesteście w stanie polecić jakąś hodowlę? Do tego może orientujecie się, w której można spodziewać się szczeniaków na przełomie czerwiec-sierpień? :razz: Quote
Recommended Posts