Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczynki :loveu:
No w połowie się udało. Dziękuję za doping. Pojawiło się ogłoszenie o dobrych szczeniorkach. Ojciec wspaniały, matka niestety nie. Dostałam wczoraj zdjęcia młodej pary i spodziewanego rodowodu. Niby już można zamawiać, ale raczej na pewno nie będą to dzidzie po tej suce. Ale sukces w tym, że oficjalnie mogę powiedzieć, że rozpoczęło się polowanie na szczenię :multi:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Hej Dziewczynki :loveu:
No w połowie się udało. Dziękuję za doping. Pojawiło się ogłoszenie o dobrych szczeniorkach. Ojciec wspaniały, matka niestety nie. Dostałam wczoraj zdjęcia młodej pary i spodziewanego rodowodu. Niby już można zamawiać, ale raczej na pewno nie będą to dzidzie po tej suce. Ale sukces w tym, że oficjalnie mogę powiedzieć, że rozpoczęło się polowanie na szczenię :multi:

Trzecie?:crazyeye:

yyyyyyyyyyyy.............no w sumie.............fajnie:loveu::multi:

Posted

aneczka23 napisał(a):
yyy, no ale jak trzecie? :eviltong: Veron to już nie szczenię. A Kenzo wkrótce junior. :diabloti:

No tak......ale ze mnie gapa:splat:

Posted

aneczka23 napisał(a):
uuuu, Mońku, Rzeszów mi zupełnie nie po drodze :shake:. Jedziemy z Irl przez Ang i Francję... do Jaworzna. Będziemy w domku na 3 tyg, w tym wypad na Słowację i nad morze. Ale ale. Kompromisem będzie jeśli to Ty nas odwiedzisz na Śląsku. Przypuszczam, że to sporo krótsza trasa niż nasza :eviltong:

Hehe no juz jade wlasnie:evil_lol:
Odkad tu bylam ostatnio a dawno to bylo to sie zadnych foteczek za bardzo nie doczekałam i jak ja mam tu podziwiac Twoje dzidzie jak ich fotek nie wstawiasz:diabloti:

Posted

aneczka23 napisał(a):
:loveu: ślicznie zgadłaś. Amerykański Champ. Te wszystkie nazwy na czerwono w rodowodzie to też Champsy.:cool3::cool3: Bardzo, bardzo mi się podoba.

Szczerze powiedziawszy sama mam zamiary kiedyś tam kiedyś... skrzyżować moją ( jakąś przyszłą :cool3:) interke boksie z takim championem z Ameryki.
Jestem bardzo ciekawa jaki typ boksera bym uzyskała.
Słyszałam,z e wychodzą ciekawe psy...
Jestem fanką typu Europejskiego,a le o tej nowoczesnym typie kufy( nie tak zmasakrowanej jak u buldogów ;)) ale Amerykańskim bokserom nie można odmówić szyku, gracji i niesamowitej elastyczności ruchu, której nie posiadają nasze boksie.

A chcesz pooglądać Amerykańską wystawę Wesminster - coś jak Europejski Cruft ? Fajne boksie( Amerykańskie :cool3:)

BEST IN SHOW > Videos > Westminster Kennel Club

Miłego oglądania ;)

Posted

I przypatrz się koniecznie co robi boksio, który wygrał, na kończu filmu! Co szok!:loveu:
A kobitki na widowni to aż popiskiwały z radości :lol:

Lubię Amerykańskie boksie:cool3:

jestem ciekawa...słyszałaś może o championach, które nie miałyby białych znaczeń na pysku i szyi?
Ta cecha jest bardzo napiętnowana, wręcz konieczna do championatu, co wg mnie nie jest fajne, bo mając sukę z białymi znaczeniami + psa z białymi znaczeniami = sporo białych szceniątw miocie.
Zdecydowanie lepiej byoby, gdyby jedno z rodziców nie miało białych znaczeń. Ale nie spotkałąm nigdzie boksera, ktory byłby wysoko oceniany, a nie posiadałby białej mordy...:shake:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Hehe no juz jade wlasnie:evil_lol:
Odkad tu bylam ostatnio a dawno to bylo to sie zadnych foteczek za bardzo nie doczekałam i jak ja mam tu podziwiac Twoje dzidzie jak ich fotek nie wstawiasz:diabloti:

Hejka, no przepraszam, fakt, mało wstawiamy ostatnio. Fotek mam mnóstwo, ale czasu brakuje żeby je obrobić. Wkrótce wystawa i troszkę więcej ćwiczymy. Wciąż nie umiemy się ustawić, próbuje różne warianty, nie wiem kiedy najlepiej. Poniżej 2 zdjęcia z prób - obie pozycje nieudane, ale lepszych zdjęć się nie udało zrobić a bateria padła.:angryy:

Posted

Patisa napisał(a):
jestem ciekawa...słyszałaś może o championach, które nie miałyby białych znaczeń na pysku i szyi?

Przejrzałam ok. 50 hodowli angielskich i nie znalazłam ani 1 utytułowanego psa/suki bez białego, więc chyba coś w tym musi być.

Patisa napisał(a):
Ta cecha jest bardzo napiętnowana, wręcz konieczna do championatu, co wg mnie nie jest fajne, bo mając sukę z białymi znaczeniami + psa z białymi znaczeniami = sporo białych szceniątw miocie.
Zdecydowanie lepiej byoby, gdyby jedno z rodziców nie miało białych znaczeń. Ale nie spotkałąm nigdzie boksera, ktory byłby wysoko oceniany, a nie posiadałby białej mordy...:shake:

Kurczę nie znam się na genetyce, pewnie masz rację. Ale z 2 strony oglądając mioty czołowych Reproduktorów, nie było znów tak wiele białych piesków w miotach.

Posted

Witamy piękne boksie ;d:d:d

Ja powiem szczerze wole nasze boksie a najlepiej ogoniaste Czeskiel ub Słowackie :loveu: Psiak mocny, samczy , suczka zgrabna, bardzo sucza i temperamentna :D Obydwoje mozliwe krótcy z krótką kufą , i głęboką klatą :loveu:

Ale niemowie ze Amerykanskie bee.. wszystkie boksie mają to cos w sobie za co je kocham :loveu::loveu: Iskierki :eviltong::multi:

Pozdrawienia dla Verona i Kenzo :p

Posted

Hej Drzalka, ale Ty dawno u nas nie byłaś :placz:
Mnie najbardziej podobają się angielskie :p boxy, ale wszystkie i tak kocham tak samo. W domu w Jaworznie została Dinożaba. Boxopodobny Diner w sensie. I tak jest najwspanialszy :eviltong: złoty medalista ATIBOX. Postaram sie jakieś zdjęcie od siostry wydusić to Wam zaprezentuję. Tymczasem od 2 tyg siedzę pół dnia dziennie na różnych hodowlach. Oto co znalazłam interesującego: Walijska hodowla i boxiu - Jerzy Dudek :multi: dderwenboxers.co.uk

Posted

Ja z kolei szaleję za Niemieckimi i Włoskimi:loveu:

Wiecie, widziałam kilka miotów ( w różnych hodowlach) i z takich kojarzeń wychodzi zawsze przynajmniej jedno białe szczenię. Sędziowie powinni patrzeć trochę dalej...:shake:

Posted

No tak jakoś troszeczkę zdemolowałem "psypadeckiem" schoda, ale nie widać, nic nie widać, ja to zaraz Pańciu zakryje i nic a nic nie będzie widać, słowo :razz:

Efekt w całej okazałości.....

hej, ja o niczym nie wiem, tak sobie siedziałem i siedziałem z moją żuwaczką.. :roll:

Posted

[quote name='aneczka23']:eviltong: ciociu ciociu, gupy to my som oba, i to nam debeściarsko wychodzi:mad: ps. ten schód już 3 razy był obijany, 2 poprzednie arcydzieła stworzył Veron
Aaaaaaaaaaaa to trzeba było od razu mówić...pewno był krzywo przybity i się maluch postanowił za to zabrać:evil_lol:

Posted

[quote name='aneczka23']

No tak jakoś troszeczkę zdemolowałem "psypadeckiem" schoda, ale nie widać, nic nie widać, ja to zaraz Pańciu zakryje i nic a nic nie będzie widać, słowo :razz:
http://images49.fotosik.pl/53/62cd66f9709a9236med.jpg

hej, ja o niczym nie wiem, tak sobie siedziałem i siedziałem z moją żuwaczką.. :roll:
http://images33.fotosik.pl/450/463356eff7d09da1med.jpg

Myślałam,z ę posikam sie ze śmiechu jak zobaczyłam tego małego demolownika jak pupcią zakrywa swoje arcydzieło!

I z tej żuwaczki... dobre :lol: