Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Aneczko! A gdzie Ty w tej Irlandii mieszkasz? :cool3: Bo ja taki mały dognapping szykuję :evil_lol:

Ciotka jak już przekroczysz granicę to dzwoń prosto z płyty lotniska, chętnie Cię odbiorę :cool3: Tylko bierz Avantiego:multi: no i może TZeta też:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Widzę ze nie tylko ja mam na nich chrapkę:diabloti:

Witaj:multi:

Witaj i Ty. Ja wiedziałam, że do Kenzo będą się panienki sznurem ustawiały :loveu:

Posted

[quote name='aneczka23']Dopiero przełom września/października. Zdecydowaliśmy się wczoraj spontanicznie z tytułu WorldDogShow na Słowacji. Ale cieszę się już dziś:diabloti::mdleje::mdleje::mdleje:

A ja już wode na kawę wstawiałam:cool1:

Posted

Babo oszczędzaj, gaz drożeje...:cool3: phi kawę?? to ja tu będę ze 30 godzin zapylać z ośmioma łapami w bagażniku żeby kawę dostać. rum ma być, ale nie to że Cię będę naciągać, coś przytargam.

Posted

[quote name='aneczka23']Babo oszczędzaj, gaz drożeje...:cool3: phi kawę?? to ja tu będę ze 30 godzin zapylać z ośmioma łapami w bagażniku żeby kawę dostać. rum ma być, ale nie to że Cię będę naciągać, coś przytargam.
Ale trzeba jakiś podkład pod ten rum zrobić chyba nie:razz: A poza tym nie mam gazu:eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
mam ogłoszenie: WPADAMY DO POLSKI. :p

A w jaki region Poslki przybywasz:loveu: Oprocz Jaworzna rzecz jasna:diabloti:Moze zdecydujesz sie na podkarpacie:evil_lol: Zapraszamy serdecznie:loveu:

Posted

uuuu, Mońku, Rzeszów mi zupełnie nie po drodze :shake:. Jedziemy z Irl przez Ang i Francję... do Jaworzna. Będziemy w domku na 3 tyg, w tym wypad na Słowację i nad morze. Ale ale. Kompromisem będzie jeśli to Ty nas odwiedzisz na Śląsku. Przypuszczam, że to sporo krótsza trasa niż nasza :eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Cześć ciociu. 3majcie kciuki mocno mocno. :multi: :multi: :multi: ale Wam jeszcze nie mogę powiedzieć za co :loveu:

Szczymie:kciuki:

Posted

aneczka23 napisał(a):
uuuu, Mońku, Rzeszów mi zupełnie nie po drodze :shake:. Jedziemy z Irl przez Ang i Francję... do Jaworzna. Będziemy w domku na 3 tyg, w tym wypad na Słowację i nad morze. Ale ale. Kompromisem będzie jeśli to Ty nas odwiedzisz na Śląsku. Przypuszczam, że to sporo krótsza trasa niż nasza :eviltong:

Jupi Jupi ! bedziesz na Śląsku :cool3:
piszemy sie na spacerek z przystojniakami :multi:

ps trzymam kciuki, czy juz cos wiadomo??