apple Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 wymiękam:loveu::loveu::loveu: http://images49.fotosik.pl/46/0909086ed6ee6669med.jpg Witaj.....:multi: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 :thumbs::thumbs: siema siema, ja tez wymiękam A jak się dokopię do nowszych zdjęć to pokaże Wam przeciwieństwo tych aniołków i już nie będzie tak sielsko. Dziś nafociliśmy 200 sztuk. Ale kaj ta do dzisiejszych :eviltong: Quote
Moniek193 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cudenka:loveu:Tego mi dzis bylo trzeba -cudasnych sweetasnych fotek:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 cieszę się Mońku, że mogłam Ci umilić dzień :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Typowe boksie:diabloti:http://images37.fotosik.pl/46/4ee3f65e059c40c9.jpg Quote
Iza i Avanti Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Superowe zdjęcie :loveu: Doberek daleka Irlandio! Quote
aneczka23 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 :multi::multi: Właśnie wstał nowy dzień..... Lecim na spacer.. odkryliśmy wczoraj super miejscówkę. Normalny ludzki las w Irl. A to Ci :eviltong::eviltong: Zaledwie 15 min jazdy autem. Będziemy tam częstymim gośmi... aż nas porwą leśne zmory.:roll: Miłego dnia wszystkim. Psy stróżująco - obronne + malowidło na szkle. Quote
dbsst Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witaj całe szczęście Twoja galeria jest jeszcze mniejsza i nie musiałam sie jakoś strasznie przekopywac ;) Wiem jednak że z tak słodkimi psami zaraz narobi się miliona stron - masz piękne psy - to było oficjalnie a nie oficjalnie - zajefajne słodziaki normalnie sercokrady:loveu: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dobrze że jest młody....jest na czym głowę połozyć:evil_lol: http://images43.fotosik.pl/46/59a718804d875bb4med.jpg cześć aneczko:loveu: Quote
aneczka23 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 :multi::multi::multi: Dziękujemy :multi::multi::multi: Dziękujemy :multi::multi::multi: Dbsst witaj witaj. Wczoraj podołałam 200-stu stronom u Ciebie. Dziś będę prowadzić ciąg dalszy badań nad obiektem Szpilencja. Jestem na etapie jak kupiłaś nowy aparat :loveu: DOSZŁA KLATKA. Zamówiona 17.12 dotarła dziś. Nie wiem ile telefonów wykonałam w tej sprawie, ale ważne, że nareszcie jest :multi: Impreza, na maksa jest impreza. Hej MR DJ !! :siara: Quote
aneczka23 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 apple napisał(a):Dobrze że jest młody....jest na czym głowę połozyć:evil_lol: http://images43.fotosik.pl/46/59a718804d875bb4med.jpg cześć aneczko:loveu: Witaj Jabłuszko. Czasem nie wiadomo, który jest mały a który duży, bo wlaczą na równi, a dzidzia jest taka zawzięta, jeśli chodzi np o frisbee, że zawsze wywalczy i wyszarpie.:cool3::cool3: Macie śnieg? Zazdrośnie przeglądam wszystkie foty psiaków na puchu. Może się pochwalisz ? :cool3::cool3: Quote
apple Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 aneczka23 napisał(a):Witaj Jabłuszko. Czasem nie wiadomo, który jest mały a który duży, bo wlaczą na równi, a dzidzia jest taka zawzięta, jeśli chodzi np o frisbee, że zawsze wywalczy i wyszarpie.:cool3::cool3: Macie śnieg? Zazdrośnie przeglądam wszystkie foty psiaków na puchu. Może się pochwalisz ? :cool3::cool3:Buhahahahaha a to dobry dowcip z tym chwaleniem:evil_lol::diabloti: A tak poważnie to nie mam fotów...nie mam kiedy cykac ostatnio:roll: Cykne coś w weekend to wstawię...jak jeszcze będzie śnieg to będą śniegowe foty a jak nie to będą błotne:evil_lol: U nas zima.....piździ i mrozi.....na razie mam na termometrze -14...fajnie nie?:cool1: Quote
Selket Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Słodkie słodziaczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć :hand: :hand: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dooooooooooooooberek! :loveu: Pobudka! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry! :loveu: A cóż u Was taka cisza??? :crazyeye: Quote
Moniek193 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 To musimy ich zawołać:talker::siara::diabloti: Quote
aneczka23 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Selkeciku, DORRAG, Izuniu, Jabłuszko, Mońku... i wszystkim innym .... I'M BACK. :cool3::cool3::cool3::cool3: Normalnie tydzień mnie nie było, skandal. Już nadrabiam. Nie mogłam być bo takie się nam tu porobiły problemiki ogromniastych rozmiarów, ale już wszystko ok. Spać, jeść, myśleć z nerwów nie mogłam 4 dni, na kompa nie wchodziłam. Moja wina, moja bardzo wielka wina. Kenzo zaczął swój 6-ciotygodniowy kurs Posłuszeństwa. Dziś idziemy na 2 lekcję. Pierwsze zajęcia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Oczywiście wiem, że mam max posłuszne i grzeczne dziecko.... ale żeby Pan prowadzący przy całej 14osobowej grupie powiedział, że Kenzunio jest najposłuszniejszy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ??? Normalnie anielski pies. Dostaliśmy wreszcie Rejestrację w angielskim Kennel Clubie. Pomijam fakt, że do dzis włącznie walczę o zwrot nadliczonych 32funtów.... ważne, że nr jest. 15.02 podbijamy NARESZCIE kolejną wystawę w klasie Puppy. Potem mamy klubówkę 1.03, 17.03 walczymy w Dublińskim Championshipie, 22.03 występujemy na Open w naszym mieście a 29.03 będzie debiut na angielskich arenach i walka w Belfaście tym razem.Jesteśmy też zapisani w Juniorach na European Dog Show Winner w Dublinie. Także Kenzo ma w planach sporo imprez, mam nadzieję, że choć troszkę na jakiejkolwiek nam się poszczęści :loveu: Quote
aneczka23 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 teraz na szybko kilka fotek dla moich najwierniejszych Dogociółek. LISTOPAD: Quote
Recommended Posts