Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:thumbs::thumbs: siema siema, ja tez wymiękam

A jak się dokopię do nowszych zdjęć to pokaże Wam przeciwieństwo tych aniołków i już nie będzie tak sielsko. Dziś nafociliśmy 200 sztuk. Ale kaj ta do dzisiejszych :eviltong:

Posted

:multi::multi: Właśnie wstał nowy dzień.....
Lecim na spacer.. odkryliśmy wczoraj super miejscówkę. Normalny ludzki las w Irl. A to Ci :eviltong::eviltong: Zaledwie 15 min jazdy autem. Będziemy tam częstymim gośmi... aż nas porwą leśne zmory.:roll:

Miłego dnia wszystkim.

Psy stróżująco - obronne + malowidło na szkle.

Posted

Witaj
całe szczęście Twoja galeria jest jeszcze mniejsza i nie musiałam sie jakoś strasznie przekopywac ;) Wiem jednak że z tak słodkimi psami zaraz narobi się miliona stron

- masz piękne psy - to było oficjalnie a nie oficjalnie - zajefajne słodziaki normalnie sercokrady:loveu:

Posted

:multi::multi::multi: Dziękujemy :multi::multi::multi: Dziękujemy :multi::multi::multi:

Dbsst witaj witaj. Wczoraj podołałam 200-stu stronom u Ciebie. Dziś będę prowadzić ciąg dalszy badań nad obiektem Szpilencja. Jestem na etapie jak kupiłaś nowy aparat :loveu:

DOSZŁA KLATKA. Zamówiona 17.12 dotarła dziś. Nie wiem ile telefonów wykonałam w tej sprawie, ale ważne, że nareszcie jest :multi:

Impreza, na maksa jest impreza. Hej MR DJ !!
:siara:

Posted

apple napisał(a):
Dobrze że jest młody....jest na czym głowę połozyć:evil_lol:
http://images43.fotosik.pl/46/59a718804d875bb4med.jpg

cześć aneczko:loveu:

Witaj Jabłuszko. Czasem nie wiadomo, który jest mały a który duży, bo wlaczą na równi, a dzidzia jest taka zawzięta, jeśli chodzi np o frisbee, że zawsze wywalczy i wyszarpie.:cool3::cool3: Macie śnieg? Zazdrośnie przeglądam wszystkie foty psiaków na puchu. Może się pochwalisz ? :cool3::cool3:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Witaj Jabłuszko. Czasem nie wiadomo, który jest mały a który duży, bo wlaczą na równi, a dzidzia jest taka zawzięta, jeśli chodzi np o frisbee, że zawsze wywalczy i wyszarpie.:cool3::cool3: Macie śnieg? Zazdrośnie przeglądam wszystkie foty psiaków na puchu. Może się pochwalisz ? :cool3::cool3:
Buhahahahaha a to dobry dowcip z tym chwaleniem:evil_lol::diabloti:
A tak poważnie to nie mam fotów...nie mam kiedy cykac ostatnio:roll: Cykne coś w weekend to wstawię...jak jeszcze będzie śnieg to będą śniegowe foty a jak nie to będą błotne:evil_lol:

U nas zima.....piździ i mrozi.....na razie mam na termometrze -14...fajnie nie?:cool1:

Posted

Selkeciku,
DORRAG,
Izuniu,
Jabłuszko,
Mońku...
i wszystkim innym .... I'M BACK.
:cool3::cool3::cool3::cool3:

Normalnie tydzień mnie nie było, skandal.
Już nadrabiam. Nie mogłam być bo takie się nam tu porobiły problemiki ogromniastych rozmiarów, ale już wszystko ok. Spać, jeść, myśleć z nerwów nie mogłam 4 dni, na kompa nie wchodziłam. Moja wina, moja bardzo wielka wina.

Kenzo zaczął swój 6-ciotygodniowy kurs Posłuszeństwa. Dziś idziemy na 2 lekcję. Pierwsze zajęcia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Oczywiście wiem, że mam max posłuszne i grzeczne dziecko.... ale żeby Pan prowadzący przy całej 14osobowej grupie powiedział, że Kenzunio jest najposłuszniejszy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ??? Normalnie anielski pies.

Dostaliśmy wreszcie Rejestrację w angielskim Kennel Clubie. Pomijam fakt, że do dzis włącznie walczę o zwrot nadliczonych 32funtów.... ważne, że nr jest.
15.02 podbijamy NARESZCIE kolejną wystawę w klasie Puppy.
Potem mamy klubówkę 1.03, 17.03 walczymy w Dublińskim Championshipie, 22.03 występujemy na Open w naszym mieście a 29.03 będzie debiut na angielskich arenach i walka w Belfaście tym razem.Jesteśmy też zapisani w Juniorach na European Dog Show Winner w Dublinie.
Także Kenzo ma w planach sporo imprez, mam nadzieję, że choć troszkę na jakiejkolwiek nam się poszczęści :loveu: