niki_ill Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No i jeszcze musi pozwolic obmacac jajka:diabloti::razz: Quote
aneczka23 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Póki co to wygląda nas tak: na komendę "postawa" Kenzak się zatrzymuje i pozwala dowolnie przekładać.1 ręką trzyma smak, 2 układa racice. Jak już moim okiem nogi są dobrze to macam mu jajeczka. Nie trenowaliśmy jeszcze z nikim innym, kto by go dotykał i sprawdzał zębiska. Narazie chcę się nauczyć ustawiać go bez smaka. W sensie, że smak dopiero za całość, ale widzę, że to nie będzie łatwe. :eviltong: Jakbym miała 3 rękę to bym Wam pokazała postęp z dziś, bo właśnie ćwiczymy postawę na ringówką. Może to mu pomoże trzymać łebek w pionie:help1: Quote
aneczka23 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Wystawianie się będziemy ćwiczyć dalej, a dla zmiany tematu kilka fotek z placu zabaw. he he he he:-x:-x tu robię taką małą demolkę. Pańcio chciał mi ustawić pachołki do slalomu. Akurat. Sam to ustawię poprawnie. Doskonale wiem, jak one powinny się prezentować. Pozycja pozioma jest dla nich wskazana;) Hej Kenzo w co się bawisz? Chodź ze mną pobiegać. Nie chowaj się już dłużej w tych pachołkach. Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nareszcie Was znalazłam.:lol: Będę zaglądać i trzymać kciuki za sukcesy! Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 aneczka23 napisał(a):a co nawojował??:diabloti: Sędzia kazał ustawić się w kółk, z psami skierowanymi do wewnątrz :crazyeye: (dla mnie totalny debilizm...)... No i jeden z właścicieli zaczął pomrukiwać do swojego:"dawaj, dawaj...":angryy: Avanti stał naprzeciwko. No i w końcu chłopaki nie wytrzymali... Jatka... :shake: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jagoda1 napisał(a):Nareszcie Was znalazłam.:lol: Będę zaglądać i trzymać kciuki za sukcesy! Serdecznie witamy Jagódko... oby często, oby jak najczęściej :Rose: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 :diabloti: może sędzia uznał, że bierzecie udział w Konkursie Psów Walczących. Jakiś pomysłowy facet musiał być Quote
niki_ill Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dziendoberek, witamy w ten mrozny dzien, my juz po bieganku i treningu, teraz herbatka :D gdzie jakies foty?????????????:mad: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 aneczka23 napisał(a)::diabloti: może sędzia uznał, że bierzecie udział w Konkursie Psów Walczących. Jakiś pomysłowy facet musiał być Ale powiem Ci, że nawet takie sytuacje po paru latach wspomina się z rozrzewnieniem... Dodam tylko, że Avanti pomimo rozwalonego nosa i groźby zejścia z ringu dostał ocenę doskonałą i I lokatę... W porównaniu na naj boxa odpadł w porównaniu z pręgusem... Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 brawo Avanti. Widać, że psince nic nie stanie na przeszkodzie po złoty medal :multi: Fotki miał się wklejać ale "server busy" może coś wkrótce mi wejdzie. Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Godzina 9;00 - jemy sobie wypasione śniadanko : gotowana wątróbka z marchewą, innym smakowitym mixem warzywnym i ryżem. Mniam:thumbs: Zajadamy, aż się uszy trzęsą. Co 3 liźnięcie i papu ląduje na podłodze. Ech, no część zjemy ukradkiem, a część zostawimy Pańci żeby jej się nie nudziło z rana i miała co sprzątać. Po jedzeniu czas na krótki relaks i uformowanie fałdek. No dopiero teraz możemy iść na toaletę na dwór. :multi: A teraz, jak Pańcia nie patrzy to zakradnę się do skalniaka i będę kontynuował demolkę. Już mi świetnie idzie, prawie kończę. W końcu codziennie po troszku dokładam cegiełkę. Do wiosny nie zostanie ani 1 krzaczek :siara: Oj Kenzo, Kenzo, widzę, że trzeba Ci pokazać jak sikają mężczyźni. :shake: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 :bigcool::bigcool::bigcool: Czas na zabawę, czas na zabawę:bigcool::bigcool::bigcool: Runda 1 - koszykówka :Pańcia nam odbija piłę, my łapiemy w locie... łatwizna.. oczywiście ja zawsze wygrywam .:eviltong: Kurczaki... muszę się tak nauczyć.. tylko jak...Veron zawsze jest lepszy :confused: Wymyślę nową zabawę... Grillowanie !!:sweetCyb: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 3 i pół minuty później .... Kolejny pomysł.... Runda 3 : - Sałatka do grilla. Najpierw trzeba sprawdzić, czy mamy odpowiednią miseczkę na sałatkę.:razz: ok. Po generalnym przeglądzie stwierdzamy, że miseczka pasuje;) To idę ją odłożyć, tu ty Kenzo przycupnij. Potem poszukamy czegoś do rozpałki. Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pięne masz psiaki Aneczko :loveu: I jakie pomysłowe! :evil_lol: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 hehehe, no pomysłów to mają niestety aż nadto :huh: dziękujemy za komplement :sweetCyb: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 aneczka23 napisał(a):hehehe, no pomysłów to mają niestety aż nadto :huh: dziękujemy za komplement :sweetCyb: Boksery to takie pomysłowe przez całe życie są... Mój do dzisiaj mnie momentami zadziwia :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Piękne boksie!:lol: A czy boksery mogą być inne??? Na wystawach bywa różnie, najważniejsze zachować dystans do wydarzeń na ringu.:razz: Wasz pręgusio śliczny..., bo ja tak uwielbiam pręguski:lol:. Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jagoda1 napisał(a):Piękne boksie!:lol: A czy boksery mogą być inne??? Na wystawach bywa różnie, najważniejsze zachować dystans do wydarzeń na ringu.:razz: Wasz pręgusio śliczny..., bo ja tak uwielbiam pręguski:lol:. Do wydarzeń poza ringiem też warto zachować dystans :cool3::roll: Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Do wydarzeń poza ringiem też warto zachować dystans :cool3::roll: Do tych, jeszcze większy...:razz: Quote
aneczka23 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pięne masz psiaki Aneczko :loveu: I jakie pomysłowe! :evil_lol: Nie ma się co dziwić, w końcu to nasz Przewspaniały Pańcio je wyszukał i wybrał:cool1: On to ma gust:megagrin: Quote
drzalka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jak tam grilowanie:D Nie poparzylli się chlopcy ??:loveu: Quote
niki_ill Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Super fotki i fajne faflaki :) Wystawy to zabawa, szkoda, ze duzo ludzi o tym zapomina:roll: Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Witam najpiękniejsze mordki świata.:loveu: Quote
Recommended Posts