Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Póki co to wygląda nas tak: na komendę "postawa" Kenzak się zatrzymuje i pozwala dowolnie przekładać.1 ręką trzyma smak, 2 układa racice. Jak już moim okiem nogi są dobrze to macam mu jajeczka. Nie trenowaliśmy jeszcze z nikim innym, kto by go dotykał i sprawdzał zębiska. Narazie chcę się nauczyć ustawiać go bez smaka. W sensie, że smak dopiero za całość, ale widzę, że to nie będzie łatwe. :eviltong: Jakbym miała 3 rękę to bym Wam pokazała postęp z dziś, bo właśnie ćwiczymy postawę na ringówką. Może to mu pomoże trzymać łebek w pionie:help1:

Posted

Wystawianie się będziemy ćwiczyć dalej, a dla zmiany tematu kilka fotek z placu zabaw.

he he he he:-x:-x tu robię taką małą demolkę. Pańcio chciał mi ustawić pachołki do slalomu. Akurat. Sam to ustawię poprawnie. Doskonale wiem, jak one powinny się prezentować. Pozycja pozioma jest dla nich wskazana;)

Hej Kenzo w co się bawisz? Chodź ze mną pobiegać. Nie chowaj się już dłużej w tych pachołkach.

Posted

aneczka23 napisał(a):
a co nawojował??:diabloti:

Sędzia kazał ustawić się w kółk, z psami skierowanymi do wewnątrz :crazyeye: (dla mnie totalny debilizm...)... No i jeden z właścicieli zaczął pomrukiwać do swojego:"dawaj, dawaj...":angryy: Avanti stał naprzeciwko. No i w końcu chłopaki nie wytrzymali... Jatka... :shake:

Posted

aneczka23 napisał(a):
:diabloti: może sędzia uznał, że bierzecie udział w Konkursie Psów Walczących. Jakiś pomysłowy facet musiał być

Ale powiem Ci, że nawet takie sytuacje po paru latach wspomina się z rozrzewnieniem... Dodam tylko, że Avanti pomimo rozwalonego nosa i groźby zejścia z ringu dostał ocenę doskonałą i I lokatę... W porównaniu na naj boxa odpadł w porównaniu z pręgusem...

Posted

Godzina 9;00 - jemy sobie wypasione śniadanko : gotowana wątróbka z marchewą, innym smakowitym mixem warzywnym i ryżem. Mniam:thumbs: Zajadamy, aż się uszy trzęsą. Co 3 liźnięcie i papu ląduje na podłodze. Ech, no część zjemy ukradkiem, a część zostawimy Pańci żeby jej się nie nudziło z rana i miała co sprzątać.

Po jedzeniu czas na krótki relaks i uformowanie fałdek.

No dopiero teraz możemy iść na toaletę na dwór. :multi:

A teraz, jak Pańcia nie patrzy to zakradnę się do skalniaka i będę kontynuował demolkę. Już mi świetnie idzie, prawie kończę. W końcu codziennie po troszku dokładam cegiełkę. Do wiosny nie zostanie ani 1 krzaczek :siara:

Oj Kenzo, Kenzo, widzę, że trzeba Ci pokazać jak sikają mężczyźni. :shake:

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool: Czas na zabawę, czas na zabawę:bigcool::bigcool::bigcool:

Runda 1 - koszykówka :Pańcia nam odbija piłę, my łapiemy w locie... łatwizna.. oczywiście ja zawsze wygrywam .:eviltong:

Kurczaki... muszę się tak nauczyć.. tylko jak...Veron zawsze jest lepszy :confused: Wymyślę nową zabawę... Grillowanie !!:sweetCyb:

Posted

3 i pół minuty później ....
Kolejny pomysł....
Runda 3 : - Sałatka do grilla. Najpierw trzeba sprawdzić, czy mamy odpowiednią miseczkę na sałatkę.:razz:

ok. Po generalnym przeglądzie stwierdzamy, że miseczka pasuje;) To idę ją odłożyć, tu ty Kenzo przycupnij. Potem poszukamy czegoś do rozpałki.

Posted

aneczka23 napisał(a):
hehehe, no pomysłów to mają niestety aż nadto :huh: dziękujemy za komplement :sweetCyb:

Boksery to takie pomysłowe przez całe życie są... Mój do dzisiaj mnie momentami zadziwia :evil_lol:

Posted

Piękne boksie!:lol:
A czy boksery mogą być inne???

Na wystawach bywa różnie, najważniejsze zachować dystans do wydarzeń na ringu.:razz:

Wasz pręgusio śliczny..., bo ja tak uwielbiam pręguski:lol:.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Piękne boksie!:lol:
A czy boksery mogą być inne???

Na wystawach bywa różnie, najważniejsze zachować dystans do wydarzeń na ringu.:razz:

Wasz pręgusio śliczny..., bo ja tak uwielbiam pręguski:lol:.

Do wydarzeń poza ringiem też warto zachować dystans :cool3::roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pięne masz psiaki Aneczko :loveu: I jakie pomysłowe! :evil_lol:

Nie ma się co dziwić, w końcu to nasz Przewspaniały Pańcio je wyszukał i wybrał:cool1: On to ma gust:megagrin: