Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesyłamy Pani oboje najszczersze wyfaflanie spodni :diabloti: i porcyjkę fotek.
Znowu jesteśmy nad oceanem, taka zimnica że ciężko fafle trzymać na wodzy, ale musiałem przypozować do zdjęcia.

:razz: Jestem w trakcie memłania fascynującej żuwaczki - fragment prasowane kości. Czy wy wiecie jak rozgryźc takie cudeńko? oj trzeba się naharować :eviltong::eviltong:

Pańciu!! Cokolwiek znalazłaś to... przysięgam - to nie ja, no uwierz, naprawdę nie ja :cool3:

Posted

Póki jeszcze mieszczę się na stopniu to korzystam :sg168:8) Wkrótce moje pulchne pupsko będzie wymagało większej przestrzeni:bigcool:

:sleep2::sleep2::sleep2: :sleep2::sleep2::sleep2: :sleep2::sleep2::sleep2:

:loveu::thumbs: Modeling mam we krwi. :thumbs:

Posted

Kolejna galeria Bokserków:loveu::loveu::loveu: Ty to masz poprostyu boskie zycie:diabloti:Tyle boksiow pod jednym dachem :loveu::loveu:Nie no nie moeg ja mam jednego a chcialabym miec chociaz ze 3 :loveu:Moze kiedys ( o tak napewno kiedys:diabloti: bede miala cala hodowle:diabloti:)

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki.
To też sporo zależy od psiaka. Veronek był tak niesforny, hiperaktywny, miałam spory kłopot, żeby go na właściwe tory sprowadzić. Kenzo to pies anielski, grzeczny, bezproblemowy. Z 3 psiakami o charakterze Verońskiego to nieciekawie by było:eviltong: Chociaż teraz już się baaaarzo uspokoił.
Miałam przez 2 mies 3 psy. Jeden był znajomych, ale już z nami nie mieszka. Mam też 1 boxa w Polsce ale rodzice się nim zajmują, widzę go 2x do roku po 2 tyg.
Moje 2 kochane urwisy to moje dzieciaki. Finansowo pewnie by już było ciężko 3 psiaka utrzymać. Powiem szczerze, że ja i mój chłopak miesięcznie "kosztujemy" mniej niż pupile. :smhair2::icon_roc:

Posted

no sama widzisz, mnie ta ilość też przeraża. :lying:Ale ja widzę, że Wy tu po 1000 postów macie, i galerię od2-3 lat prowadzicie. Postaram się szybko nadrobić zaległości póki jeszcze jestem na L4

Posted

U Was co rusz nowe zdjecia:loveu:świetnie. Ja tez przed chwila Sarze wkleilam pare nowych Zapraszamy;) No i oczywiscie co do tych trendow :evil_lol:Sara by sie nie dala w to ubrac o nie!!:loveu:

Posted

:vamp::vamp::lmaa::lmaa: MAX GROŹNY P I E S O - SZCZUR:lmaa::lmaa::vamp::vamp:

Moja ulubiona pozycja - siad. Ale jak utrzymać tłuste dupsko na wodzy ?:roll:
Jakoś mi się tak zawsze zadek rozjeżdża :biggrina:

Pańciu ja baldzio psieplasiam... nie wiedziałem, że nie mogę potargać tego listu co wpadł przez drzwi do domu:oops:

Ależ !! Czy ja kiedykolwiek mógłbym chcieć coś zbroić? :shake: Sam Nigdy !! No chyba, że Veroński tak skutecznie namawia:errrr:

Posted

:2gunfire: Właśnie skończyłam obrabianie zdjęć. Prócz tamtych 60 nieobrobionych dodałam jeszcze "kilka" :user: z wczoraj i zrobiło się ..... :ices_bla: 107. no ja doprawdy nie wiem czy ktoś zechce to oglądać :hand::huh:

Posted

heh, no z rana się zastanawialiśmy kto nas będzie chciał oglądać.....:evil: z tego co widać po licznych komentarzach..... NIKT :cool2: .. czyżby tylko nasza Galeria była do...:mdleje:?? no tak sobie myślimy :hmmmm: i myślimy :hmmmm: i pewnikiem to my Państwa zanudzamy...:sleep2:. Jako, że nikt ( no może prócz 2-3 psinek) nie chcę nas dłużej oglądać:crazyeye: to i tak wklejamy nowe zdjęcia. Tym razem będzie bardziej dynamicznie:Dog_run: