Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yeeeaaah!! udało się. Po "setkach" prób wklejenia przez moją Pańcię mojej twarzyczki udało się !!. Od dziś będę z Wami Boksiarze bawił się w gizmowanie, i faflowanie. Kto się cieszy łapka w górę :) :multi:
Ja bardzo. Na tym zdjęciu mam 8 tygodni. Poszliśmy z Pańcią do parku. Ale nie lubię się przemęczać to zająłem się gryzakiem. Hał hał.

Posted

Jestem Kenzo - Foggy Dew Rathbride. Urodziłem się 9. lipca 2008. Mieszkamy w Irlandii.

Tutaj jestem z kuzynem - 2 tyg ode mnie starszym. Czaimy się na rybę.

A to z gatunku - zabawa w chowanego. Kuzyn szuuuuka :eviltong: Tylko nie mówcie, że mnie widzicie bo się dobrze schowałem.

HIHiHI. Tu jestem z "bratem". Siłujemy się na główki. Brat jest ze mną trochę spokrewniony. Jego dziadek jest też moim pradziadkiem. Mój brat to Veron - Fliton Raberto i urodził się 7 lipca 2007. Farciarz, pod szczęśliwą 7 . Brat jest trochę starszy ale musiałem mu pokazać, kto tu rządzi co nie :eviltong:

Posted

Mimo, że jestem najmłodszy z bandy to (czasem) robię największą zadymę. Veron się już nie stawia, ale małego kuzynka muszę wciąż temperować. :roll:

Ale jak już wspominałem tylko CZASEM ja wywołuje zamieszki. :mad: Ciężko mnie sprowokować, bo jestem Lizakiem, Całuśniakiem i najchętniej wprowadził bym pokój na Ziemi. Peace:evil_lol:

Tu sobie śpimy. Veron to mój kaloryfer. Jest narazie 3x cięższy ode mnie :-o ale to się zmieni :eviltong:

Posted

No ładnie!! :mad: Pańcia przedstawiła tą ciamajdę - Kenzo, a ja Król domowy będę prezentował się jako drugi. :shake: Ale za to Pańcia mi obiecała więcej zdjęć z dzieciństwa.Poniższe są robione jak mam 9 tyg.

Tu widać, jaki maleńki jestem. Heh, dodam nawiasem, że takich łóżeczek to miałem 2. hehehe - bardzo mi smakowały:diabloti:

Posted

:cool3: No dobra, dość dziecinady - patrzcie jaki jestem cudny. Rosnę migulcem, prawie nie mieszczę się w kadrze:evil_lol::evil_lol: 10 tygodni na karku to nie przelewki.

no i kto jest królem trawnika? ha? no kto? czyż nie jestem uroczy w ten za dużej obroży? Pańcio mi kupił. Wiadomo, faceci. Chyba nieco przedobrzył z rozmiarem;)eee będzie na zaś :cool3:

O tutaj widać jak nieproporcjonalnie rosły mi łapki i reszta. Przednie takie trochę przyyyydłuuuuugaśne mi się zrobiły chwilowo :eviltong:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Pańciu Nelsona i Nikity obejrzeliśmy Twoje wnuczęta. Cała gromadka przeuroczych pyszczków.Świetna stronka hodowli. Życzymy dalszych sekcesów;)

Bardzo dziekuje za miłe słowa , mam nadzieję że łapki odciśnięte w Księdze Gości ;)

Posted

Jak miałem 12 tyg Pańcio zaczął mnie uczyć fruwać. Pamiętajcie chłopaki i pannice - najpierw trzeba porządnie rozkręcić uszka i fruuu.....

Teraz jest lekcja chodzenia na 2 łapkach. Uszka mają odpoczynek.

A tutaj jesteśmy w parku. Miałem tu 5 mies i spotkaliśmy kaczki i łabądki. Nigdy nie widziałem takich śmiesznych ptaszysk. Jak już je porządnie oszczekałem to znienacka przylał wielki strażnik - wielgachny łabędź, tak rozdziabił skrzydła, że się TROSZECZKĘ wystraszyłam. W ostatniej chwili Pańcio zdąrzył mnie złapać i nie wpadłem do jeziora. Ha. Ale parę miesięcy później tam wróciliśmy. Łabędź już nie był taki cwany. :evil_lol::evil_lol:

Posted

:diabloti: Cześć. Szybka migawka z okresu 5 mies. Wariacje na trawce - pozycja - Catch Me If You Can.

Pańcio włączył jakiś interesujący film. Mnie się lekko kimnęło. Ale i tak jestem największym tajniakiem.:multi:

Co jakiś czas zerkałem jednak na ten film, żeby nie było, że mięczak ze mnie. Twardziele muszą trzymać się razem. :cool3:

Posted

A czemuż to Verońskiemu dostało się tyle uwagi? Ja też chę, ja też chcę! Pańciu pokaż mnie więcej bo się zrobię zazdrosny:placz:

No patrzcie Państwo jaki nieszczęśliwy pies. Myślał by kto, rezolutny pierdziel- śmierdziel:loveu:

Posted

A tu robią za poduszkę dla Kuzyna. ps. Kuzyn wczoraj pojechał zapoznać się z polskimi psinkami, i zobaczymy się dopiero najwcześniej w maju.

A zdjęć to ja mam mnóstwo. Ale nie wiem ilu mam Fanów. Po za tym Pańcia się ociemniali z ich ukazywaniem. W minioną środę minęło mi 16 tyg życia. A widzę, że tu po pierwsze wklejane są zdjęcia mojego brata zamiast moje. :cool1: A po drugie to póki co Pańcia pokazuje fotkę jak miałem 13tyg.

Posted

Rodzinna sielanka :diabloti: Nóżki na bracie. hihihi

Już troszkę podrosłem. Śni mi się coś strasznego, coś ciężkiego mnie przywaliło.

"Maleńki" Veronek - w wieku 7 miesięcy. Pańcia musiała tu mieć świetny humor, bo przenigdy nie pozwala na wejść na łóżko i kanapę:cool3::cool3:

Posted

Kriters Kenzo w lesie. Żeby rozjaśnić nieco teren - przyświecam żarówkami.

Październik 08' Veron z Kuzynem na plaży. Fafle w ruch:lol::lol:

Zdjęcie z lutego 07.Mam 7 mieś. Ocean. Przy okazji poznajcie moją Pańcię i Pańcia