Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okruszek sam sobie wyciągnął szwy po operacji, tak więc oszczędził wetom roboty w poniedziałek :) A dzisiaj będzie wielka kąpiel. No i nikt nie dzwonił z poprzedniego ogłoszenia w Przełomie o niego, żadnego zainteresowania.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przyjechała taka pani z Imielina, ale nie zdecydowała się na Okruszka niestety. Najlepiej by było dla niego gdyby ciotka Ariadny zdecydowała się go zatrzymać na stałe, okropnie się do nich przywiązał, a i oni go rozpieścili, w ogóle nie zostaje sam. Jest jeszcze możliwość żeby go odesłać do tego przytuliska w Świnoujściu, ale nie wiem jak by to zniósł psychicznie. Mieszkałby tam w pomieszczeniach w domu i mógł biegać po całym terenie.

Posted

Jezeli jest taka sytuacja ze on moze zamieszkac w domu i biegac po terenie to ja nie widze przeszkod zeby go tam wyslac, a na jego miejsce w DT ustawia sie kolejka. DT to jest odwieczny problem a u nas to juz szczegolnie odczuwamy ich brak.

Posted

Na allegro obserwator i zapytanie:

witam ja jestem z wroclawia jaka jest mozliwosc dostarczeia mi tego pieska?

juz napisalam meila z pytaniem o warunki .

• 1 month later...
Posted

[quote name='hanek']Okruszek zostaje na zawsze w domu tymczasowym :)[/quote]

Po cichu miałam taką nadzieję, że Okruszek zostanie u Cioci Ariadny i udało się :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniała wiadomość.