hanek Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Okruszek sam sobie wyciągnął szwy po operacji, tak więc oszczędził wetom roboty w poniedziałek :) A dzisiaj będzie wielka kąpiel. No i nikt nie dzwonił z poprzedniego ogłoszenia w Przełomie o niego, żadnego zainteresowania. Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Musimy sie dowiedziec, kiedy Okruszek najwczesniej moza byc zaszczepiony i wtedy skontaktowac sie z osoba ktora proponowala zabranie go do przytuliska. Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Do allegro zdecydowanie przydałoby się więcej fotek, napewno maluszek wypiękniał :loveu: Malutki ratlerek OKRUSZEK :) (498594839) - Aukcje internetowe Allegro wznowione Quote
Ada-jeje Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hanek a co z adopcja okruszka :crazyeye: mial pdobno ktos przyjechac go ogladac :-( Quote
hanek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 No przyjechała taka pani z Imielina, ale nie zdecydowała się na Okruszka niestety. Najlepiej by było dla niego gdyby ciotka Ariadny zdecydowała się go zatrzymać na stałe, okropnie się do nich przywiązał, a i oni go rozpieścili, w ogóle nie zostaje sam. Jest jeszcze możliwość żeby go odesłać do tego przytuliska w Świnoujściu, ale nie wiem jak by to zniósł psychicznie. Mieszkałby tam w pomieszczeniach w domu i mógł biegać po całym terenie. Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jezeli jest taka sytuacja ze on moze zamieszkac w domu i biegac po terenie to ja nie widze przeszkod zeby go tam wyslac, a na jego miejsce w DT ustawia sie kolejka. DT to jest odwieczny problem a u nas to juz szczegolnie odczuwamy ich brak. Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Na allegro obserwator i zapytanie: witam ja jestem z wroclawia jaka jest mozliwosc dostarczeia mi tego pieska? juz napisalam meila z pytaniem o warunki . Quote
hanek Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Okruszek zostaje na zawsze w domu tymczasowym :) Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 a zmiana tematu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to gdzie .................... Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 chyba ja klikałam z TY zmeiniałas temat hehehhe super Quote
Weronikaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='hanek']Okruszek zostaje na zawsze w domu tymczasowym :)[/quote] Suuuuuuper :loveu::multi: Bardzo się cieszę ! :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='hanek']Okruszek zostaje na zawsze w domu tymczasowym :)[/quote] Po cichu miałam taką nadzieję, że Okruszek zostanie u Cioci Ariadny i udało się :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniała wiadomość. Quote
Recommended Posts