Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poweim tak, zastanawiamy sie na dt dla niego, ale niesety jesli :
1 nie dogada sie z nasza suką
2 bedzie wył kiedy zostanie sam wdomu
3 bedzie agresywny do dzieci( męczenie nie wchodzi w gre)

nie bedzie mogł u nas zostac na dt:shake:
przykro mi z powodow tych naszych "warunkow" ale niestety tylko taki mozemy zaproponowac:oops:(duzo pracujemy , takze w nocy, stad te"nasze warunki") a sasiedzi malo wyrozumiali:roll:(juz patrza na nas troszkę krzywo)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zaleznosci od tego jak ulozy sie jutrzejszy dzien z Grekiem, pojedziemy odebrac Mikrusa jutro lub najpozniej pojutrze, mam kontakt z kims odnosnie Mikrusa ale musi najpierw byc przygotowany przez lecznice do drogi.

Posted

Jotka jest szansa dzieki Twojej wspolniczce, dziekujemy dziewczyny za pomoc dla naszego kolejnego juz staruszka, :loveu: jutro psa odbieramy i juz o 12.00 bedzie na stole u wetki. Jak psina juz dojdzie do siebie po zabiegu trzeba myslec o transporcie.

Posted

A tak swoją drogą, to Okruszek jest całkiem miłym pieskiem! Jak po niego przyszłyśmy z Adą-jeje to mimo, że nas nie znał, na cmokanie i miłe zachęcanie sam wyszedł z klatki i podszedł merdając delikatnie ogonkiem, słodziutki maluszek! Widocznie stres mu trochę popuścił:)

Posted

Emir Slask jezeli masz DT lub DS dla psinki to chetnie skorzystamy nie bedzie musial jechac do hoteliku na drugi koniec Polski. On jest mniejszy od kota wiec sa mu obojetne. Dzisiaj w lecznicy mial robiony zabieg kastracji bo bylo podejrzenie prostaty, zabki tez mial miec dzis czyszczone, szczepienia tez ma zapewnione i raczej tak dlugo u nas zostanie zeby byl ful wypas gotowy do drogi.

Posted

Ada, myślałam żeby wziąć Go do siebie. Co prawda mam kupe zwierzyny jak na takie małe mieszkanie ale jeśli pomożecie mi w adopcji i utrzymaniu psa to myślę że da radę. Pytałam o koty bo mam dwie fretki. Nie chcę za nic ryzykować ich zdrowia. Jedyne co mogę zapewnić to na pewno 2-3 tygodnie tymczasu póki co. Ale mam nadzieję że chociaż te 3 tygodnie trochę pomogą.

Posted

Powiedziala rowniez p. Halinka ze go wykapia po sciagnieciu szwow, jezeli on przez czas opieki przez lecznice nie znajdzie domku to postaramy sie zeby wyjechali we dwojke z Krowkiem.

Posted

Zdecydowanie zrob mu Allegro, jezeli znajdzie dom na miejscu to nie musimy go wysylac, zreszta jezeli pojedzie to dobrze by bylo zgrac to z wyjazdem Krowka bo to jest jedna miejscowosc.

Posted

Na razie go nie odwiedzałam, wiem tylko tyle, że daje znać jak chce iść się załatwić, a jak biegnie po schodach to szczeka w niebogłosy. Na smyczy grzeczniutki. Ogólnie szczekliwy, jak widzi inne psy to się drze.