jayo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rufusowa']cioteczki nie odnalazłam miejsca pobytu szczeniorków - mogłoby sie znalezc w pierwszym poście no i oprócz tego wytłuszczona prośba o pomoc w ogłaszaniu - na dużą skalę..to szczeniaki, wiec przy dobrej "reklamie" na pewno znajdą domki :razz: no i tekst do ogłoszeń w pierwszym poście :razz: co racja, to racja..:oops: a szczeniory sa pod Warszawa w okolicach Zalesia Gornego Quote
jayo Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Trzymajcie kciukasy!!!!!! Moze we wtorek Libia bedzie w swoim domu !!! Quote
Witokret Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No pewnie, że trzymamy - z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
esperanza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Lolek został sam. Potrzebuje domowego dt, bo nie potrafi ani chodzić na smyczy, ani nigdy nie przebywał w domu. To znacznie zmniejsza jego szanse na dom. Quote
Witokret Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Matko, biedny Lolus :-(. Taki strachus i zostal sam, to mu nie wrozy dobrze :shake: Quote
jayo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Moze namowie TZa, zeby zabrac go do nas, do towarzystwa dla Babrysia, ale dwa strachopuki razem to nie jest chyba najlepszy pomysl. U nas z chodzeniem na smyczy poza tym bedzie slabo... Quote
esperanza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Do tego Lolek boi się dużych psów. Warczał na Sokoła :roll: Quote
Witokret Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Skoro sie boi, to moze dobrze zrobi mu towarzystwo gigantow? Pytanie tylko, jak Wy sobie z ta sfora dacie rade :shake: Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witokret napisał(a):Skoro sie boi, to moze dobrze zrobi mu towarzystwo gigantow? Pytanie tylko, jak Wy sobie z ta sfora dacie rade :shake: masz na mysli moje dzieci? Nie wiem - sama sie zastanawiam, czy Rzecznik praw dziecka nie powinien interweniowac - bo my sobie nie dajemy rady:diabloti: Quote
Witokret Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hmmm... wprawdzie o dzieciach nie myslalam, ale skoro juz o tym wspominasz...:evil_lol: Quote
jayo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witokret napisał(a):Hmmm... wprawdzie o dzieciach nie myslalam, ale skoro juz o tym wspominasz...:evil_lol: no dobra, zartowalam - to nie dzieci, ale zdrowie psychiczne nasze i trwałość zwiazku wymaga raczej odpoczynku od szczylowych tymczasow ( o kotach ze swierzbem w lazience nie wspominam):evil_lol: Mam nadzieje, za dom na Lolka, ktory gdzies sie plącze na widnokregu - da o sobie znac w najblizszym czasie i tym samym my i nasz dywan jednak zachowamy mozliwosc odzycia. Quote
jayo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jutro przyjezdza Pan obejrzec Lolka - zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jayo napisał(a):Jutro przyjezdza Pan obejrzec Lolka - zobaczymy co z tego wyniknie. Trzymam kciuki bardzo mocno !! Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Lolek jutro jedzie do Lodzi :-) Dzis nowi Opiekunowie po niego przyjechali - pani z Lodzi specjalnie dojechala, coby malucha zabrac. Mam obiecane fotki i zaproszenie na kawe. Chlopak byl tak przestraszony, ze usilowal zlac sie z moja tapicerka w aucie, zeby nie dowiadywac sie, co znaczy ta zmiana - wyjscie z kojca. Ale Panstwo sa przygotowani, ze strachy beda za nim jeszcze jakis czas chodzic. I bedzie dobrze. :p Quote
beam6 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jayo napisał(a):Ale Panstwo sa przygotowani, ze strachy beda za nim jeszcze jakis czas chodzic. I bedzie dobrze. :p Ojej jak fajnie :multi::multi::multi: Lolku - nie bój się, teraz już wszystko będzie dobrze - za miesiąc, góra dwa - zobaczymy Twoje zdjęcia - śpiącego, do góry brzuchem, na kanapie :loveu: Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :multi::multi::multi: :thumbs::sweetCyb::sweetCyb::drink1::klacz::klacz::klacz: Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 esperanza - wywal z tytulu, ze lolek potrzebuje dt - boe nie widac, ze juz jest w domu :-) Quote
Rybka_39 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fajnie, że i Lolek ma domek;):multi::multi: Quote
Recommended Posts