Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']cioteczki nie odnalazłam miejsca pobytu szczeniorków - mogłoby sie znalezc w pierwszym poście no i oprócz tego wytłuszczona prośba o pomoc w ogłaszaniu - na dużą skalę..to szczeniaki, wiec przy dobrej "reklamie" na pewno znajdą domki :razz:

no i tekst do ogłoszeń w pierwszym poście :razz:

co racja, to racja..:oops:
a szczeniory sa pod Warszawa w okolicach Zalesia Gornego

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze namowie TZa, zeby zabrac go do nas, do towarzystwa dla Babrysia, ale dwa strachopuki razem to nie jest chyba najlepszy pomysl. U nas z chodzeniem na smyczy poza tym bedzie slabo...

Posted

Witokret napisał(a):
Skoro sie boi, to moze dobrze zrobi mu towarzystwo gigantow? Pytanie tylko, jak Wy sobie z ta sfora dacie rade :shake:

masz na mysli moje dzieci? Nie wiem - sama sie zastanawiam, czy Rzecznik praw dziecka nie powinien interweniowac - bo my sobie nie dajemy rady:diabloti:

Posted

Witokret napisał(a):
Hmmm... wprawdzie o dzieciach nie myslalam, ale skoro juz o tym wspominasz...:evil_lol:

no dobra, zartowalam - to nie dzieci, ale zdrowie psychiczne nasze i trwałość zwiazku wymaga raczej odpoczynku od szczylowych tymczasow ( o kotach ze swierzbem w lazience nie wspominam):evil_lol:

Mam nadzieje, za dom na Lolka, ktory gdzies sie plącze na widnokregu - da o sobie znac w najblizszym czasie i tym samym my i nasz dywan jednak zachowamy mozliwosc odzycia.

Posted

Lolek jutro jedzie do Lodzi :-)

Dzis nowi Opiekunowie po niego przyjechali - pani z Lodzi specjalnie dojechala, coby malucha zabrac. Mam obiecane fotki i zaproszenie na kawe.

Chlopak byl tak przestraszony, ze usilowal zlac sie z moja tapicerka w aucie, zeby nie dowiadywac sie, co znaczy ta zmiana - wyjscie z kojca.
Ale Panstwo sa przygotowani, ze strachy beda za nim jeszcze jakis czas chodzic. I bedzie dobrze. :p

Posted

jayo napisał(a):
Ale Panstwo sa przygotowani, ze strachy beda za nim jeszcze jakis czas chodzic. I bedzie dobrze. :p

Ojej jak fajnie :multi::multi::multi:
Lolku - nie bój się, teraz już wszystko będzie dobrze - za miesiąc, góra dwa - zobaczymy Twoje zdjęcia - śpiącego, do góry brzuchem, na kanapie :loveu:

• 3 weeks later...