Bazyliah Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Widać, że święta - cisza na dogo, żadnych tel. w sprawie adopcji :shake: I świątecznie - najserdeczniejsze życzenia :) Quote
esperanza Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Do życzeń się dołączamy, a telefonów w sprawie adopcji niestety brak :roll: Quote
esperanza Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Funia ma dom. Został Lolek, Libia i mama Negra po sterylce ( i 6 innych maluchów :roll:) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a czy maluszki maja nowe zdjecia z wielka checia bym poogladala sliczne mordki:loveu: szkoda ze nie w cieplym domku sa - biedaczki:placz: podnosze malenstwa niech szukaja soich domkow Quote
*anusia&ajlu* Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no gemsi na co czekasz, bo zdjecia juz powinny byc:evil_lol: maluszki urosly i poprawie sobie humor jak zobacze pieknosci:loveu: Quote
esperanza Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja mam zdjęcia Negry od Lary . Zdjęć maluchów niestety brak. A mamy oprócz nich jeszcze 6 w tym miejscu :roll: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ale ona ma smutne oczka:-( dlaczego nikt nie chce takiego skarba czarnego:loveu: Quote
esperanza Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ona zawsze tak smutno na zdjęciach wychodzi :-( Quote
*anusia&ajlu* Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 co musiala przezyc ze caly czas taka smutna:placz: jej ile to trzeba zeby pokochac z takimi oczami psinke, jaka ona bidna jest:-(:-(:-( Quote
Bazyliah Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Suńka ma bardzo mądre oczy, spojrzeniem powala. Quote
esperanza Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Przydałyby się nowe foty Libii i Lolka, bo kluski są już wielkości mamy. Quote
Owieczka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :placz: Maluchy powinny być już w domkach i tam dorastać... Gdzie są ogłoszone psiaki ?? Quote
Aleksandra_B Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja mam je na allegro Libia SZCZENIAK. Śliczna, czarna puchata sunia Libia. (519893907) - Aukcje internetowe Allegro Lolek SZCZENIAK. Troszkę nieśmiały pies Lolek. (519894614) - Aukcje internetowe Allegro tylko, że zdjęcia nieaktualne.... Quote
Owieczka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No super! psiaki takie słodziaste wyszły. :loveu: A czy ktoś ich może jeszcze gdzieś powstawiać ?? Im więcej ogłoszeń tym większa szansa na dom :roll: Quote
MartynaP Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Aleksandra_B napisał(a):ja mam je na allegro Libia SZCZENIAK. Śliczna, czarna puchata sunia Libia. (519893907) - Aukcje internetowe Allegro Lolek SZCZENIAK. Troszkę nieśmiały pies Lolek. (519894614) - Aukcje internetowe Allegro tylko, że zdjęcia nieaktualne.... to są te szczeniory z pierwszego postu :crazyeye: a ja na allegro wstawiłam to zdjęcie z pierwszego. Mogę skopiowac od ciebie te foty :p Quote
Aleksandra_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 MartynaP napisał(a):to są te szczeniory z pierwszego postu :crazyeye: a ja na allegro wstawiłam to zdjęcie z pierwszego. Mogę skopiowac od ciebie te foty :p Jasne, kopiuj ;) Quote
Aleksandra_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Trzeba zająć się też Mamusią. Dzisiaj coś mam fazę na plakaty :icon_roc: Zrobiłam właśnie Negrze. Mogę komuś wysłac jakby chciał wywiesić w lecznicy. Myślę, że w lecznicy szybciej może dotrzeć jej ogłoszenie do odpowiedniej grupy docelowej nić w internecie. Czy ktoś mi może podpowiedzieć jak wysłać ogłoszenie na żółte strony wyborczej? Gdzieś to kiedyś miałam ale szlag trafił, tam były jakieś kody, cuda niewidy... Quote
esperanza Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ja po prostu dzwoniłam pod podany numer do GW: 22-555-43-35 lub 22-555-47-50. Przyjmują zgłoszenia najpóźniej do 16 w środy. Plakaty, dobry pomysł, też o tym myślałam. Quote
jayo Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aleksandra_B napisał(a):Trzeba zająć się też Mamusią. Dzisiaj coś mam fazę na plakaty :icon_roc: Zrobiłam właśnie Negrze. Mogę komuś wysłac jakby chciał wywiesić w lecznicy. Myślę, że w lecznicy szybciej może dotrzeć jej ogłoszenie do odpowiedniej grupy docelowej nić w internecie. Czy ktoś mi może podpowiedzieć jak wysłać ogłoszenie na żółte strony wyborczej? Gdzieś to kiedyś miałam ale szlag trafił, tam były jakieś kody, cuda niewidy... Wyslij mi plakacik Negry prosze. Moze sie uda gdzies powiesic. Nie zapeszam, ale moze jutro sie cos znow wyjasni w sprawie mamy albo malucha. Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Libia jest już większa od matki Lolek Negra Quote
Owieczka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :loveu: Libia to jak mini Labek normalnie , co to z tego wyrośnie :-o Quote
*anusia&ajlu* Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 łojej jak ja lubie takie niskopodlogowce, Lolek i Negra takie kabanosiki do schrupania:loveu: a Libia taka czarna kózka:loveu: te ich krotkie lapki sz boskie i sa czarnusie:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts