esperanza Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dziś zaszczepiliśmy maluchy :p Widać, że podpalana Pestka zrobiła spore postępy i nie chowa się już tak bardzo w budzie jak wcześniej. Było już niestety dosyć ciemno, więc zdjęć nie robiłam. Quote
malagos Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jak dobrze, ze zaszczepione, będą zdrowiutkie jak rydze :p Quote
*anusia&ajlu* Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 maluszki hopac do gory szukac domkow:) sa cudne:loveu: Quote
esperanza Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Są cudne, tylko nikt im nawet dt nie chce dać :-( Szkoda, by w kojcu siedziały, ale póki co nic lepszego dla nich nie mamy. Quote
Bazyliah Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Szczeniury mi uciekają w ogólnych wątkach, więc założyłam specjalny dla moich tymczasów. Przez dogo wyadoptowałam już psy, także może w wydzielonym wątku ktoś je zauważy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/przecudne-przemile-przeurocze-szczeniurki-prosza-o-domki-126707/ Chętnych na szczeniora na razie brak :roll: Quote
Witokret Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Najgorsze, ze zblizaja sie Swieta... czas prezentow dla dzieci :shake: Quote
Bazyliah Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Funia jest rewelacyjnym psem, śliczna, ufna, przyjacielska i nie będzie dużym psem. Mimo masy ogloszeń (kilkanaście - prawie 20 stron), praktycznie zero zapytań. Quote
esperanza Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Nie wiem, co z tymi ludźmi :-( Na Paluchu jest do dwudziestu adopcji w jeden dzień wekendowy, a do nas nikt nawet nie zadzwoni. A jak zadzwoni to najczęściej niepoważny jest. Ciągle ktoś robi nadzieję, a potem nic z tego nie wychodzi. Quote
esperanza Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Nikt tu do nas nie zagląda :mad: Jak maluchy bezpieczne, to się nikt już nie interesuje :mad: Wczoraj do nowego domu w Markach pojechał jeden z podpalanych chłopaków. Zamieszkał w domku z ogródkiem. Zdążył już obszczekać kota i kolegę córki państwa :evil_lol: Smyk, Libia, Funia, Pestka i Lolek oraz mama Negra czekają na swoją szansę :razz: Quote
Aleksandra_B Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Super, że chociaż jeden już w swoim domu :) Quote
Witokret Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pozostaje miec nadzieje, ze to przez zblizajace sie Swieta ludzie odkladaja decyzje o adopcjach... Justynko, pamietaj, ze nasza deklaracja co do poniesienia czesci kosztow jest dalej aktualna, daj tylko znac na priva. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 esperanza napisał(a):Nikt tu do nas nie zagląda :mad: Jak maluchy bezpieczne, to się nikt już nie interesuje :mad: Wczoraj do nowego domu w Markach pojechał jeden z podpalanych chłopaków. Zamieszkał w domku z ogródkiem. Zdążył już obszczekać kota i kolegę córki państwa :evil_lol: Smyk, Libia, Funia, Pestka i Lolek oraz mama Negra czekają na swoją szansę :razz: jak fajnie ze malenstwo ma domek:loveu: a ja tu zagladam i martwie sie o biedaczki sa naprawde urocze kto chce jednego malego szkraba:multi: Quote
EVA2406 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 esperanza napisał(a):Nikt tu do nas nie zagląda :mad: Jak maluchy bezpieczne, to się nikt już nie interesuje :mad: Wczoraj do nowego domu w Markach pojechał jeden z podpalanych chłopaków. Zamieszkał w domku z ogródkiem. Zdążył już obszczekać kota i kolegę córki państwa :evil_lol: Smyk, Libia, Funia, Pestka i Lolek oraz mama Negra czekają na swoją szansę :razz: To klusek został moim sąsiadem? :crazyeye:. Nic o tym nie wiedziałam. Ja wczoraj też byłam na wizycie przedadopcyjnej w Markach. To może coś się ruszy z domkami. Ale boję się co będzie po świętach, jak "prezenty " będą lądować na ulicy lub w schronach :angryy: Quote
Bazyliah Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja z kolei widzę totalny zastój adopcyjny przed świętami. Bo albo dzwonią ludzie hmm.... nieodpowiedni, albo nie dzwoni nikt. Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 nikt nie ma czasu na pieski przed świetami?... Quote
esperanza Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Mają ciągle tylko ci niewłaściwi :-( Quote
*anusia&ajlu* Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 przypominajcie sie maluszki:roll:... Quote
*anusia&ajlu* Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 szybciutko maluszki szukajcie domków, dzis tak zimno napewno byscie sie wygrzali w domku na kanapie:loveu:, szukac szybciutko, ludzie nie widzicie jakie one piekne:) a zarazem takie biedniutkie... Quote
*anusia&ajlu* Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja tez pamietam o malenstwach, co wogole slychac u nich? Quote
Recommended Posts