Aleksandra_B Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pies 3 - bardzo podobny do poprzedniego czarny podpalany, ma bardziej białe skarpety na tylnich łapkach Quote
Aleksandra_B Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 i Mamusia, była bardzo przestraszona Quote
Witokret Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Matko, jakie slodziaki :loveu: Widac, ze mamusia jest przestraszona, trudno sie jej dziwic, do tej pory biegala wolno, a teraz zostala zamknieta w boksie :-(. Biedna sunieczka... Quote
Bazyliah Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Funia na początku była mocno przestraszona, zaszyła się w kąciku. Ale po chwili zaciekawiona wyszła i ... chciała zagryźć Zulę (kolicę z podpisu). Kolejne awantury były przy misce - wtedy żaden pies nie ma prawa pojawić się w zasięgu jej wzroku. Charakterek bestia ma niezły. Do ludzi już biegnie kręcąc przy tym dupką. Z fotkami już się nie wyrobiłam. Quote
esperanza Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Obiecany link: http://video2.v2.tvp.pl/2008/12/01/184084/film.asf Nikt niestety w ich sprawie nie zadzwonił, ale był jeden telefon w sprawie Różanek. Jest dom dla owczarka z Różana, ale nie ma transportu! Czy ktoś może go przywieźć? Żyje na ulicy i w każdej chwili ktoś go może otruć, zabić lub wywieźć, a dom w W-wie niecierpliwie czeka. Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Szkoda, zeby dom przepadł tylko z powodu braku transportu :crazyeye: :shake: to 80 km od Warszawy, godzinka i po klopocie :shake: Quote
Aleksandra_B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja przez najbliższy tydzień jestem bez samochodu i nie jestem w stanie pomóc :( Spróbujcie może z mapą pomocy dogo? Tam wiele osób oferuje pomoc w transporcie. Quote
Aleksandra_B Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Biorę się powoli za wystawianie maluchów na allegro. Na potrzeby ogłoszeń pozwoliłam sobie nadać imiona psiakom. Libia allegro: SZCZENIAK. Śliczna, czarna puchata sunia Libia. (496521246) - Aukcje internetowe Allegro Smyk allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=496605503 Pestka allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=496598813 Lolek allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=496609085 Guzik allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=496621498 Quote
Okamia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Śliczności :loveu::loveu::loveu: aby szybko znalazły domki :roll: Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ale ślicznie je, Aleksandro, nazwałaś :multi: A ja chciałam się pochwalić, ze od nas ze wsi w sobotę była delegacja w Kruszewie, w schronisku, w postaci pani ze szkoły i 2 uczennic z LO :roll: Quote
Witokret Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Imiona i zdjecia super :loveu: My niestety bedziemy mogly pomoc z transportem dopiero po powrocie do Warszawy, czyli po 15 :(. Justynko, jak Wam sie udalo do TV dostac :lol: Na jakie konto zbieramy pieniadze na utrzymanie szczeniorkow? Quote
Bazyliah Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 My z transportem też nie bardzo (nie mamy teraz opiekunki dla dziecka + całe tymczasowe towarzystwo). Funiastej zaczęły trochę łzawić oczy - jutro do weta. Kurczaka z ryżem i warzywami rąbie jak dzika, rozrabia na całego, zagryza resztę towarzystwa i odgryza ciotce i wujkowi mięsko z łydek :evil_lol: Quote
esperanza Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ano po akcji mailowej pani Małgorzta z Kuriera do mnie zadzwoniła :p Kazałam dziewczynom ładnie się wystroić i zwierzaki promować :diabloti: No dobra, same się wystroiły. :evil_lol: Był pierwszy telefon w sprawie suniek, zobaczymy. Co do konta, dam Wam znać. Nadal nie mamy transportu dla psa. Szkoda nie musiałby już żyć na ulicy:-( Quote
esperanza Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Widać, że niezłe z małej ziółko :diabloti: Dodałam rodzinkę na stronę adopcjepsow.org Dodam je jeszcze do niczyje.org.pl Quote
malagos Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Żeby tylko ludziska zauważyli te slicznotki ;) Quote
Bazyliah Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Powrzucałam Funię i resztę mojego tymczasowego towarzystwa na kilkanaście stron ogłoszeniowych. Jeszcze wieczorem muszę allegro wyżebrać od TŻta ;) Quote
Aleksandra_B Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To kciuki za dużo telefonów od normalnych ludzi. Quote
esperanza Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Co tu tak cicho? Bazyliah jak się miewa Funia? Nadal poszukujemy dt dla 5 maluchów! Quote
Bazyliah Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 U mnie też cicho... Jak na razie rozsądnych telefonów brak. Funiasta jest rewelacyjnym psem. Wesoła, strasznie towarzyska, przytulaśna. W weekend będziemy szczepić. Quote
beam6 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bazyliah napisał(a):U mnie też cicho... Jak na razie rozsądnych telefonów brak. Funiasta jest rewelacyjnym psem. Wesoła, strasznie towarzyska, przytulaśna. W weekend będziemy szczepić. Suuuper - znaczy się te łzawiące oczka to nic groźnego :multi: Funia - Farciara :loveu: Quote
Witokret Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ciekawe jak miewa sie reszta towarzystwa... Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Najgorzej, ze nikt o nich nie pamieta.... Quote
esperanza Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Telefony, które początkowo dzwoniły i dawały nadzieję ucichły... Quote
Recommended Posts