Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obrońca maluchów

Ten psiak jest troszkę nieufny, ale bardzo przyjaźnie nastawiony do psów i kotów (do towarzystwa zwierzaki mają kotkę, która aktualnie jest w rui :roll:

Ciężko było nam je tam zostawić, szczególnie to małe

Dlatego apeluję o domy tymczasowe :placz:

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te dzielne kobiety robią co mogą, ale w tej wiejskiej rzeczywistości.................wszyscy, nawet urząd są przeciw nim.
Biedne psiaki :placz::-(:placz:.
A może chociaż zbierzemy na sterylkę tej kotki, bo zaraz będzie nowy problem - kociaki na mrozie :-(

Posted

jakie cuuuuuuuda :loveu:

hop maluszki szukajcie domkow, jakbym miala miejsce na klatke kenelowa bym wziela jakiegos malucha ale niestety mam narazie wiekszego szczeniorka na dt ktory tez szuka domu i swoja sunie...

domki znajdzcie sie one takie potrzebujace :placz: a ta ulica przerazajaca...

Posted

Witaj Cioteczko Bazyliah :loveu:.

Nie widziałam tych maluchów na żywo, ale sądząc po łapkach to mogą być dośc masywne, ale lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które widziały psy.
Mogę podać Ci nr. tel do jednej z pań, które dokarmiają te bidy.

Posted

Mamusia jest wielkości jamnika na dłuższych łapkach, a dzieci różne, nawet bardzo różne. Raczej będa większe od matki, oprócz tego ratlerkowatego. Wg mnie mają 6 tyg.

A moze ktoś chce tego owczarkowetego? to młody pies, zagłodzony i wyrzucony, teraz już lepiej wyglada. Podchodzi nieufnie do ręki i ucieka, tylko p. Gosię lubi. Ale mnie polizał w palec, jak nie patrzyłam.

A co do płci maluszków, musi powiedzieć esperanaza lub beam6, bo one poszly robic dzieciakom zdjecia, ja musialam wracać do domu :roll:

Posted

O bosze.... takie bidy :shake:. Szczegolnie te pod kolami. Przeciez ktoregos dnia ktos je po prostu rozjedzie...

Ten owczarkowaty jest piekny. Moze dla niego jakis dt by sie znalazl...

Posted

Dzwoniłam - szczeniorki dziś są odrobaczane, mają min. 2 m-ce. Najmniejsza to sunia, reszta wyrośnie raczej na średnie psy, nie powinny być większe, niż do kolana.
Jak będą telefony w sprawie "moich" szczeniorków, które już grzeją dupki w domkach, będę podawać nr tel. do opiekunki.

Posted

Maluchy są już bezpieczne.
P.Małgosia pół godziny temu dowiozła je do hoteliku.
Niestety ich utrzymanie będzie kosztowało. W tym samym hoteliku mamy 6 innych psów, czyli teraz 13 :-( o innych miejscach i zwierzakach nie wspominając. Z tego samego źródła mamy jeszcze 3 Rożanki, które siedzą u jayo i ciągle się gryzą.
Poszukujemy dt dla wszystkich, bo buda w kojcu to nie są dobre warunki dla szczeniąt, chociaż lepsze niż życie na ulicy wśród samochodów.
Czy ktoś może zasponsorować chociaż karmę lub szczepienie?
Czeka nas opłacanie hotelu, szczepienia, dowożenie karmy i sterylizacja matki. Będziemy także wdzięczni za ogłoszenia.

Posted

Aż sie bałam zapytać, czy maluch są juz w hoteliku, czyli właściwie w kojcu i budzie.
Są śliczne, prawda? :multi:

A kto sie skusi na tę najmniejsza sunie? to będzie mała przytulanka, tylko trzeba dac jej szansę :cool3: