auraa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tragedia, a ja mam tymczas zarezerwowany :shake: Quote
esperanza Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Dla jednej suczki znalazł się dom, ale reszty nikt nie chce :-( Quote
beka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Podnoszę szceniaczki z mama....tak zimno Quote
Witokret Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dziewczyny, napiszcie do Gameboy, moze u niej jest aktualnie miejsce dla maluchow? Quote
Weronia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 o matko :placz: kto rzuca w szczeniaki kamieniami?????????? Quote
Witokret Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kobitki, od jutra do końca tygodnia mogłybyśmy wziąć na chwilkę dwa maluszki (tę sunieczkę i jednego chłopaka). Jednak 1.12 wyjeżdżamy i najpóźniej 30.11 ktoś musiałby maluchy od nas przejąć - dłużej nie damy rady. Ktoś musiałby je również nam podzrucić (nie wyrobimy się żeby po nie jechać). Jeżeli przystajecie na nasze warunki ;) to jutro wieczorem czekamy na dwa sraluchy. Jednak naprawdę to TYLKO tydzień ! Quote
esperanza Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 O rany :crazyeye: Po tygodniu widzę jako jedyną możliwość kojec w Jeziórku, chyba że ktoś zechce przejąć maluchy. Czy jest ktoś, kto pomoże w transporcie? Quote
malagos Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Aha, GameGoy moze dać dom tymczasowy, ale od grudnia, czyli doskonale sie składa! :loveu: Czy6li dwa maluchy były by uratowne :multi: Esperanza, jakie plany na poniedziałek? Aktualne? Rzeczywiście, dobrze byłoby zrobić zdjęcia szczeniakom.... Quote
esperanza Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Malagos przyjedziemy do Krasnosielca, tylko z komplikacjami transportowymi (pociąg + samochód), o szczegółach opowiem telefonicznie :razz: Quote
Witokret Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Naprawde nikt nie moze dac tym maluchom DT????? Quote
esperanza Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Czy ktoś mógłby przejąć za tydzień 2 maluchy od Witokret, jeśli nie znajdą domu? To na razie jedyna szansa na dt. :-( Quote
Witokret Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ludziki, czy nikt naprawdę nie może pomóc ??? Przy takiej pogodzie te maluszki nie mają żadnych szans !!! One potrzebują tylko kawałeczka podłogi, czy to aż tak wiele ??? :shake: Quote
malagos Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Podnoszę maluszki, szkoda ich ...Tam w garazu nie są bezpieczne! Quote
Witokret Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jakas znieczulica w tej Warszawie :shake: Dziewczyny, zmiencie temat, zeby bylo wiadomo, ze chodzi o Warszawe, bo chyba na okolice Rozana nie ma co liczyc... Quote
Aleksandra_B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Maluszki bardzo, bardzo pilnie szukają tymczasu!!!! Quote
malagos Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Poczekamy na esperanzę, będą zdjecia szczeniąt. Za p. Malgosią, ktora wyszła nam na spotkanie na parking w Różanie, szły 3 psy, jeden to owczarkowaty zgarniety niedawno ze srodka jezdni, nie miał siły już wstać, druga to rozradowana mamuśka szczeników, a trzeci to sredniej wielkosci piesek. To wszystko podopieczni tej pani. A szczenaiki łażą luzem pośród samochodów pod blokiem, cud, ze zyją :shake: Każdy inny, od maluśkiego ratlerkowatego, do puszystej kulki. Quote
malagos Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a dlaczego nie ma jeszcze zdjeć? :razz: Quote
esperanza Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 A już są. Telepie mnie prze okrutnie po wczorajszej sesji foto i musiałam się bąblami kocimi zająć. Teraz smacznie sobie śpią (po demolce mieszkania :diabloti:), a ja mam czas wstawić foty. P.Małgosia ma cały czas asystę. Trudno się dziwić, skoro jest jedną z nielicznych, które karmią te 10 psów. Quote
esperanza Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Serce boli, gdy się patrzy na to, ile niebezpieczeństw na maluchy czyha. Obok jest droga, a psiaki często uciekają pod samochody- nie wszyscy odnoszą się do nich przyjaźnie i nie każdy sprawdza, czy pod jego samochodem nie siedzi któryś z psiaków :shake: Maluchy mieszkają w garażu, ale cały czas mogą z niego wyjść. 2 psiaki- suczka i pies mają przepuklinę Quote
Recommended Posts