Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobitki, od jutra do końca tygodnia mogłybyśmy wziąć na chwilkę dwa maluszki (tę sunieczkę i jednego chłopaka). Jednak 1.12 wyjeżdżamy i najpóźniej 30.11 ktoś musiałby maluchy od nas przejąć - dłużej nie damy rady. Ktoś musiałby je również nam podzrucić (nie wyrobimy się żeby po nie jechać). Jeżeli przystajecie na nasze warunki ;) to jutro wieczorem czekamy na dwa sraluchy.
Jednak naprawdę to TYLKO tydzień !

Posted

Aha, GameGoy moze dać dom tymczasowy, ale od grudnia, czyli doskonale sie składa! :loveu: Czy6li dwa maluchy były by uratowne :multi:

Esperanza, jakie plany na poniedziałek? Aktualne? Rzeczywiście, dobrze byłoby zrobić zdjęcia szczeniakom....

Posted

Ludziki, czy nikt naprawdę nie może pomóc ??? Przy takiej pogodzie te maluszki nie mają żadnych szans !!! One potrzebują tylko kawałeczka podłogi, czy to aż tak wiele ??? :shake:

Posted

Poczekamy na esperanzę, będą zdjecia szczeniąt.
Za p. Malgosią, ktora wyszła nam na spotkanie na parking w Różanie, szły 3 psy, jeden to owczarkowaty zgarniety niedawno ze srodka jezdni, nie miał siły już wstać, druga to rozradowana mamuśka szczeników, a trzeci to sredniej wielkosci piesek. To wszystko podopieczni tej pani. A szczenaiki łażą luzem pośród samochodów pod blokiem, cud, ze zyją :shake:
Każdy inny, od maluśkiego ratlerkowatego, do puszystej kulki.

Posted

A już są.
Telepie mnie prze okrutnie po wczorajszej sesji foto i musiałam się bąblami kocimi zająć. Teraz smacznie sobie śpią (po demolce mieszkania :diabloti:), a ja mam czas wstawić foty.

P.Małgosia ma cały czas asystę.
Trudno się dziwić, skoro jest jedną z nielicznych, które karmią te 10 psów.

Posted

Serce boli, gdy się patrzy na to, ile niebezpieczeństw na maluchy czyha.
Obok jest droga, a psiaki często uciekają pod samochody- nie wszyscy odnoszą się do nich przyjaźnie i nie każdy sprawdza, czy pod jego samochodem nie siedzi któryś z psiaków :shake:

Maluchy mieszkają w garażu, ale cały czas mogą z niego wyjść.

2 psiaki- suczka i pies mają przepuklinę